Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szakállas.
Két rendőr megy az utcán. Az egyik talál egy tükröt, felveszi. Mondja: Nézze máá főtörzs úr, ezt a manust má láttam valahó! Nem lehet hogy körödzik??? -- Mutassad gyorsan fijam! ÁÁÁÁááááá..... de h..ülye vagy Dezső, hát nem látod hogy ez én vagyok!!!
Pistike: Anyu,anyu kimehetek a kertbe eperért???
Anyu : De hát kisfiam December van!!! Pistike: Tudom anyu sapka sál!!! ![]()
Menyi a gyertya közepének a felének a négyzete???
tudjátok? ![]() folyt.köv...
mert a gyertya közepe a kanóc, annak a fele a nóc és nócszor nóc az 64
Itt az újabb kérdés immáron 10HUF-ért!
Hogy hívják a kis dombot, ami sehova sem tartozik???
Mi lessz az elektronból ha elszegényedik és az utcára kerül?
ELEKTRONCSÖVES ![]()
Hogy véletlenül se legyen félreértés most leírom hogy ne vegye senki magára, ez csak egy poén! Ne legyen a végén
![]() A pap egyházi te meg sz@rházi. Ezer bocsánat akit esetleg megbántottam.
Azért késett a hsz-em mert a Windows mottója:
Gondolkodom tehát fagyok!
Egy kis informatika:
Hogy hívják a legforróbb hálózatot? --Katlan!- :yes: Hogy mondja az informatikus, ha az étterembe a fatálas kaját porcelán tálban hozzák??? --Fatal Error!- ![]() ![]() ![]()
Dadogós informatikus: -szszsze e retn n nék e e egy cccd rrrrooooooomm.. rrrooommm
Eladó közbevág: romlott?
Hogy hívják a sovány rendszergazdát?
rendszergizda Tanárom: olimpináj akarom mondani olimpiája! Tápjavítás haverral: Haver: te mi a baja a tápodnak? ,,burkolat eltávolítva,, Megfogom: ez jó gyere próbáld ki! Jobb mint a masszázs! 2hét mulva: jössz a masszázsra?
Erdő királya?
//////////////////////// Fuc*king ![]()
Pál utcai fiuk ülnek a szobába!
Postás hoz valamit bedobja a ládába! Boka megszólal: Menj ki nézd meg, nem-e csekk? Ernő! ![]()
Az ilyenek mennyire jönnek be nektek?
But-is-and-rush ![]() van még egy pár.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |