Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szakállas.
Két rendőr megy az utcán. Az egyik talál egy tükröt, felveszi. Mondja: Nézze máá főtörzs úr, ezt a manust má láttam valahó! Nem lehet hogy körödzik??? -- Mutassad gyorsan fijam! ÁÁÁÁááááá..... de h..ülye vagy Dezső, hát nem látod hogy ez én vagyok!!!
Pistike: Anyu,anyu kimehetek a kertbe eperért???
Anyu : De hát kisfiam December van!!! Pistike: Tudom anyu sapka sál!!!
Menyi a gyertya közepének a felének a négyzete???
tudjátok? folyt.köv...
mert a gyertya közepe a kanóc, annak a fele a nóc és nócszor nóc az 64
Itt az újabb kérdés immáron 10HUF-ért!
Hogy hívják a kis dombot, ami sehova sem tartozik???
Mi lessz az elektronból ha elszegényedik és az utcára kerül?
ELEKTRONCSÖVES
Hogy véletlenül se legyen félreértés most leírom hogy ne vegye senki magára, ez csak egy poén! Ne legyen a végén .
A pap egyházi te meg sz@rházi. Ezer bocsánat akit esetleg megbántottam.
Azért késett a hsz-em mert a Windows mottója:
Gondolkodom tehát fagyok!
Egy kis informatika:
Hogy hívják a legforróbb hálózatot? --Katlan!- :yes: Hogy mondja az informatikus, ha az étterembe a fatálas kaját porcelán tálban hozzák??? --Fatal Error!-
Dadogós informatikus: -szszsze e retn n nék e e egy cccd rrrrooooooomm.. rrrooommm
Eladó közbevág: romlott?
Hogy hívják a sovány rendszergazdát?
rendszergizda Tanárom: olimpináj akarom mondani olimpiája! Tápjavítás haverral: Haver: te mi a baja a tápodnak? ,,burkolat eltávolítva,, Megfogom: ez jó gyere próbáld ki! Jobb mint a masszázs! 2hét mulva: jössz a masszázsra?
Erdő királya?
//////////////////////// Fuc*king
Pál utcai fiuk ülnek a szobába!
Postás hoz valamit bedobja a ládába! Boka megszólal: Menj ki nézd meg, nem-e csekk? Ernő!
Az ilyenek mennyire jönnek be nektek?
But-is-and-rush van még egy pár.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |