Fórum témák
» Több friss téma |
A szénkefe és a csúszógyűrű zsírmentessége gyakori hiányosság. Kenőanyag nem juthat rá.
Tisztelt Urak! Most kaptam az öcsémtől ezt a képet,hogy szerezzek neki ilyen alkatrészt. Nem szeretnék hülyeséget mondani,de igy ránézésre ez nem valami hőbiztosîték? Tudom ez elég kevés de ennyim van. Előre is köszönöm.
De igen ez egy hőbiztosíték (az értéke rá van írva de a képen nem látszik)
Sziasztok!
Erről tudja valaki, hogy mi lehet? Google nem volt a barátom. Köszi!
Szia!
Felületi hullámszűrő, más néven SAW filter.
Sziasztok.
Találtam pincében egy régiségett. Tudnátok nekem abban segíteni hogy mi is ez és hogy esetleg mennyit érhet? Elszeretném adni.
Ez egy békebeli mérőműszer. Értéke nagyban függ a benne lévő áramkörök állapotától, de erről semmit nem tudunk és félő, hogy nem is fogunk. A '70-es évek elején szívesen dolgoztunk vele.
Ha az alapműszere jó, akkor nagyon más baja nem valószínű hogy van (nagyon strapabíró konstrukció).
Én nem adnám el, "hideg" műszernek most sem igen van jobb (bár inkább műhelybe, mint hordozni). De ha mégis, akkor minimum.
Sajnos vezetékek nincsenek hozzá. Akksi kell bele az biztos. Belenéztem de az a katyvasz ami benne van az nekem magas. Jól megtervezetnek tűnik, de az a finom bakelit szag, hmm.
A műszerbe elemek kellenek.
Sziasztok!
Ezt a készüléket ismeri valaki? Valami orosz csoda lehet. Egy adapterről üzemel. Bele lehet dugni a végén kis kiegészítőket aminek oktál csőfoglalatai vannak. Az egyik kerek kiegészítőt szétszedtem, egy selyem szigetelésű szerintem rádiófrekis tekercs van benne, két kerámia cső kondi egy ellenállás. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2019
GDO, rádiófrekvencia mérésére szolgáló eszköz. A kiegészítők a különböző frekvenciasávokhoz tartoznak.
Hát a kis izékben rejtező különböző tekercsekből szerintem valami középhullámú lehet, biztos hogy nem UHF.
Írtam én olyat, hogy UHF? Rádiófrekvenciát írtam!
Rá van írva (bemásolandó a keresőbe): heterodin rezonancia indikátor. Rádiófrekvencia jelző, kereső. Egy rádióamatőr a fél t... adná érte.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2019
Hát ez nekem semmit se mond, majd ha legközelebb találkozunk megmutatom.
Sziasztok.
....ha valaki a beszerzésében tudna segíteni, vagy legalább a lábkiosztásról valamit. Elvileg ez egy izolátor ha szerintetek valami más kérlek írjatok. Köszönöm
Érdekes, hogy ennyire nem találni róla semmit. Milyen készülékben van? Könnyen lehet, hogy igazábol nem ez a típusa hanem ez valamilyen gyártói kód, éppen azért, hogy ne lehessen egyszerűen javítani/helyettesíteni/másolni.
Ez egy scm cnc vezérlő kártyája sajnos a tápján egy fet zárlatos lett és 24 v engedett rá erre a számítógépes kártyára sajnos ez elég volt neki. TSXFPC10 modul Schneider
Sziasztok,
Kezembe került a képeken látható panel. Valaki esetleg tudja, konkrétan mi lehetett, mire használhatták? Beüzemeltem, a nagy potméterrel lehetett állítani a fényerőt, a kicsivel az induló min. értéket. Van rajta egy nyomógomb is, nem jöttem rá, mire szolgál. Ami érdekes volt számomra, ha elemeltem egy kicsit az asztaltól a panelt, csökkent a fényerő. Mintha kapacitív szabályozás lenne benne.
Köszönöm, de az IC talán kicsit olcsóbb lenne. Illetve ezek nagy része használt 0 garanciával, a gyártó évek óta nem forgalmazza.
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2019
Moderátor által szerkesztve
Ha ezt az IC-t egy cég megrendelésére gyártották, nem került kereskedelmi forgalomba, akkor gyakorlatban beszerezhetetlen.
Üdv.
Valószínű automata kézszárítónak a panelja. Alá raktad a nedves kezed és ez indította.
Akkor az ON-OFF kapcsoló lenne, ez meg analóg szabályozza a kimenetet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |