Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én elindítom. Emiatt van már 3 cnc és két 3D nyomtató.
Olyat találtam 2000 pár százért 375g és a felirat szerint "MŰGYANTA, RAGASZTÓ, HIBAJAVÍTÓ ÉS FORMÁZÓ ANYAG"
Rossz kifogás. Van ahol nincs ennyi tehetetlenség az emberekben.
Nekünk meg van két sodró fánk különböző méretben.
Sziasztok.
Írtam Droot felhasználónak, hogy miért dislike-olja az összes hozzászólásom, erre káromkodott párat válasz helyett, én pedig nem tudok neki üzenetet írni, mert az ablakban ennyi áll: "ERROR: ...". Mi történhetett?
Tiltólistára rakott. A kicsinyes bosszú második lépcsője.
Azt hittem, legalább leírja, hogy mi a baj.
Milyen lépcsők vannak, mire számíthatok vajon? A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2019
Én rájöttem valamire a helyesírás kapcsán. Könnyebb megsértődni, mint tanulni vagy beismerni, hogy hibázik az ember. Kevesebb energia kell hozzá.
Azt azért nem hiszem, annak börtön lenne a vége.
Egyébként pont ugyanezt kérdeztem az embertől, mi lenne ennek a dislike-olásnak a vége? Hová szeretné, ha eljutnánk, de nem mondta el. Nem szép dolog, ha valakit kérdeznek, és nem válaszol! A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2019
Én is találkoztam már ilyennel, ez valami betegség lehet. Az illetőnek észérvek hiányában nem maradt más lehetősége mint a negatívok nyomkodása minden egyes hozzászólásomra. Továbbmegyek, olyan is volt aki a fórum vezetésével fenyegetőzött, hogy majd kitiltat innét, csak mert nem egyezett a véleményem az övével. Mint az oviban... És végül olyan is volt, aki némi kellemetlenséget helyezett kilátásba számomra egy esetleges személyes találkozás alkalmával. És még csak az sem fordult meg a fejében, hogy nem biztos hogy azzal ő járna jobban.
Az ilyenekről mindig az orosz autós közlekedési morál jut eszembe, rengeteg videó van a neten ezzel kapcsolatban, ahol is a közlekedő kiugorván a gépjárműből a nem tetszését azonnal tetlegességgel próbálja megoldani, több vagy kevesebb sikerrel. Minap láttam egy olyat ahol az illető nem járt túl jól, mert szerette volna kirángatni a delikvenst a járművéből, mire az az arcába küldött egy jelzőrakétát. Itt a fórumon nincs ilyenre lehetőség, marad a negatív nyomkodása. Ami nem az illetőnek kellene hogy szóljon, hanem az esetleges nem túl szakmai hozzászólásának. Idézet: „az orosz autós közlekedési morál jut eszembe” Az már nem jut eszembe, hogy hol olvastam/hallottam, hogy náluk a keleti végeken sok jobb kormányos import "roncs" autó van, mint nálunk az "import német használt autó". Ezzel az a gond, hogy a felpaprikázott másik sofőr, feltépi az ajtót, és jól orrba veri az anyósülésen békésen üldögélő utast.
Ekkora lelki traumát okoz, avagy feldobja a napod, hogy ki mit nyomkod? Ennyire nem szabadna virtuális világban élni. Menj be egy kocsmába és szólj be a legerősebb embernek...na ez a dislike a való világban. Erre a posztra nyomhatsz százat is, nyugodtan fogok aludni.
Más nyomkodta a dislike-ot, nem én. Akkor neki szól a tanácsod ezek szerint.
Ha nincsenek észérvek, akkor jön a személyeskedés.
Személyeskedéssel kapcsolatban, szerintem a fizikai találkozás sokat szokott segíteni a fórumtársak közötti konszenzus kialakításában.
Legalábbis akivel eddig személyesen találkoztam (elmentem/eljött), az már nem akart megverni. Legutolsó inzultusom Sany mesterrel volt, aki tegnap hozzám vágott egy magnetront. Szét is vertem a búráját. Nem neki, a magnetronnak. A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2019
Tudod, csak semmi cicó.
Idézet: Ebből az következik, hogy én meg akarlak verni? Sosem találkoztunk. „akivel eddig személyesen találkoztam (elmentem/eljött), az már nem akart megverni.”
Nem akartam személyeskedésbe vinni ezt a fészbukos játszóházat. Más szakmai fórumokon úgy oldják meg, hogy van egy "megköszönték" jelzés és ennyi. Akinek ingere van, azt nyomkodhatja.
Sajnos elég szerencsétlen változtatás volt az ikoncsere a f*búkra hajazó képecskére. Bár a jelentés és következmény nem változott (szerintem helyi értékelés, és f*búkhoz semmit köze), sokan félreértik. Ez az én személyes véleményem.
Annyi a hatása, hogy ha körülbelül öt felhasználónak nem tetszik, automatikusan eltűnik. A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2019
Ha erre jársz és kell még egy, akkor lehet még egy inzultus.
Szerintem itt is elég lenne csak a köszönöm.
A fórumozók azért itt elég kulturáltak, hogy ne írjanak olyat, amit 1percen belül törölni kellene. Annyi az előnye a negatívnak, hogy a modik munkája kevesebb lesz (gyorsabban működik a rendszer), de azt nem tartom jónak, ha valaki csak nyomkodja, de nem reagál a hozzászólásra, amivel nem ért egyet. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2019
Idézet: Illenne megindokolni, megbeszélni, ilyenkor arra is lehetne gondolni a negatívolónak, hátha ő téved. Éngem már negatívoltak jópárszor úgy, hogy teljesen biztosan a negatívoló tévedett. De ha ő nem szól, én sem magyarázom el mit tud rosszul, maradjon úgy az illető. „azt nem tartom jónak, ha valaki csak nyomkodja, de nem reagál a hozzászólásra, amivel nem ért egyet.”
Nem is csak segítő hsz.-okat jelölünk meg, hanem azt is, amivel egyetértünk, vagy tetszik (vicces topicban). Igazából 3 jelentése is van ennek az ujjacskának.
Gondolom ezt kerested!Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |