Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Akkor jól gondoltam hogy vihar közben nem hülyeség mindent kihuzkodni a falból!
Igen!
de azért az ilyen nagyon ritka, én most először találkoztam enyire súlyos esettel
Ejjj... az előbb kicsit túloztam.
1 valami azért mégis túlélte a villámot... kitaláljátok?.......igen, talált!!! hát persze, hogy a 275V-os varristor XXXDDD
![]() ![]()
Idézet: „Ejjj... az előbb kicsit túloztam. 1 valami azért mégis túlélte a villámot... kitaláljátok?.......igen, talált!!! hát persze, hogy a 275V-os varristor XXXDDD” Navazze! ![]() ![]() ![]() ![]()
mivan Dani robottal? mostanába nem látom a Hsz-ait
![]()
Kitiltott felhasználó.
szerepelt egy sort majd mint a kismadár, repült
Igen repült!
Aki Regisztrál az oldalra, az tudja és elfogadta! Idézet: „A használat feltételei -------------------------------------------------------------------------------- A Hobbielektronika.hu internetes oldalainak használati feltételei és jogi szabályozása ("Feltételek")” Idézet: „Az oldalon minden nemű reklámozás és tömeges hozzászólás írása tiltott. A rendszer adott időn belül három egyforma tartalmú hozzászólás érzékelésekor, a felhasználót automatikusan kitiltja. Ebből következően tiltott bármilyen agresszív tevékenység, beleértve több fórumtémába is ugyan annak a kérdésnek feltétele.” ...Bővebben: A használat feltételei Üdv
Na neeeee......
Ezek bolondok, istenek, vagy már halottak? Vagy különös klónok, akiknek teste nem vezeti az áramot? ![]() ![]()
Ez a kép már azt hiszem, egyszer ki lett tárgyalva itt a fórumon.
Nekem újdonság! Nem vagyok egy nagyon régi tag az oldalon!
ÚÚÚÚ.
...jó fejek. Lazák. De szerintem nagy problémájuk nem lenne, ha víz menne a konnektorba, elég sok az a víz.
Találtam egy nagyon érdekes videót!
1db 9Vos elemből 6db AAA elem! :eek2: Az érintkezős rész nem teljesen világos, miért is kell azokat leszedni? Megnéztem vagy 5ször a videót de nem értem mit mond. ![]()
Nem igaz ezen mit nem lehet érteni?
A 9V-os elem össze van pakolva 6 db kiseb elemből aminek a végeiről le kell szedni a ponthegesztésel felrakott öszehidalókat üdv!
Nyugodtan beszéljél már!
Jól van, nem sikerült kivennem hogy pontosan honnét szedi le azokat az "összehidalókat". Köszönöm a felvilágosítást.
Régebben csomó ilyesmit szedtem szét...
![]() Nem mindegyikben ilyen az elrendezés, van ahol a kis AAA-szerű cellák helyett egymás tetején helyezkednek el a cellák, és be vannak öntve műanyaggal. Mellesleg ezeket a rúd alakú cellákat azért csak 'AAA-szerűnek' neveztem, mert valójában annál rövidebbek és kisebb átmérőjűek is egyaránt; de ettől függetlenül lehet hogy pont be lehet ügyeskedni egy AAA elem helyére úgy, hogy az adott készülék működjön is. szerk.: megnéztem a videót, ezek szerint mégiscsak stimmel a cella hossza...
az utolso képen nem látok golyoscsapot. csak egy szelepet
![]() ![]() ![]() ![]()
Viszont maga az ágy az golyós, ha jól látom
![]() Ami a felfüggesztését/feltámaszkodási felületét illeti... ![]()
Kipróbáltam, igen is meg nem is..
![]()
Topi mester mit mondott a bálna?
Gondolom a márkásban voltak normális cellák. Ebben nem tudja valaki mik rejtőznek? Bővebben: Link
Ezért viszont már jogdíjat lehetne szedni
![]()
Hasonló közmondás:Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
![]()
hehe
na itt van Dani robot II.!! A csávó már kb 4. jére próbálja létrehozni " CD4016 kódzár" topicját, nem tűnik fel neki, hogy a modik miért zárják be mindig. tiszta Lol a gyerek ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |