Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Akkor jól gondoltam hogy vihar közben nem hülyeség mindent kihuzkodni a falból!
Igen!
de azért az ilyen nagyon ritka, én most először találkoztam enyire súlyos esettel
Ejjj... az előbb kicsit túloztam.
1 valami azért mégis túlélte a villámot... kitaláljátok?.......igen, talált!!! hát persze, hogy a 275V-os varristor XXXDDD
A mázlista.
Idézet: „Ejjj... az előbb kicsit túloztam. 1 valami azért mégis túlélte a villámot... kitaláljátok?.......igen, talált!!! hát persze, hogy a 275V-os varristor XXXDDD” Navazze!
mivan Dani robottal? mostanába nem látom a Hsz-ait
Kitiltott felhasználó.
szerepelt egy sort majd mint a kismadár, repült
Igen repült!
Aki Regisztrál az oldalra, az tudja és elfogadta! Idézet: „A használat feltételei -------------------------------------------------------------------------------- A Hobbielektronika.hu internetes oldalainak használati feltételei és jogi szabályozása ("Feltételek")” Idézet: „Az oldalon minden nemű reklámozás és tömeges hozzászólás írása tiltott. A rendszer adott időn belül három egyforma tartalmú hozzászólás érzékelésekor, a felhasználót automatikusan kitiltja. Ebből következően tiltott bármilyen agresszív tevékenység, beleértve több fórumtémába is ugyan annak a kérdésnek feltétele.” ...Bővebben: A használat feltételei Üdv
Na neeeee......
Ezek bolondok, istenek, vagy már halottak? Vagy különös klónok, akiknek teste nem vezeti az áramot?
Ez a kép már azt hiszem, egyszer ki lett tárgyalva itt a fórumon.
Nekem újdonság! Nem vagyok egy nagyon régi tag az oldalon!
ÚÚÚÚ.
...jó fejek. Lazák. De szerintem nagy problémájuk nem lenne, ha víz menne a konnektorba, elég sok az a víz.
Találtam egy nagyon érdekes videót!
1db 9Vos elemből 6db AAA elem! :eek2: Az érintkezős rész nem teljesen világos, miért is kell azokat leszedni? Megnéztem vagy 5ször a videót de nem értem mit mond.
Nem igaz ezen mit nem lehet érteni?
A 9V-os elem össze van pakolva 6 db kiseb elemből aminek a végeiről le kell szedni a ponthegesztésel felrakott öszehidalókat üdv!
Nyugodtan beszéljél már!
Jól van, nem sikerült kivennem hogy pontosan honnét szedi le azokat az "összehidalókat". Köszönöm a felvilágosítást.
Régebben csomó ilyesmit szedtem szét...
Nem mindegyikben ilyen az elrendezés, van ahol a kis AAA-szerű cellák helyett egymás tetején helyezkednek el a cellák, és be vannak öntve műanyaggal. Mellesleg ezeket a rúd alakú cellákat azért csak 'AAA-szerűnek' neveztem, mert valójában annál rövidebbek és kisebb átmérőjűek is egyaránt; de ettől függetlenül lehet hogy pont be lehet ügyeskedni egy AAA elem helyére úgy, hogy az adott készülék működjön is. szerk.: megnéztem a videót, ezek szerint mégiscsak stimmel a cella hossza...
az utolso képen nem látok golyoscsapot. csak egy szelepet
Nagyon komoly.. Bár az utolsón lehetne tényleg golyóscsap is, mert ez sima tekerős..
Viszont maga az ágy az golyós, ha jól látom
Ami a felfüggesztését/feltámaszkodási felületét illeti... Erre is gondolni kell.
Kipróbáltam, igen is meg nem is..
Topi mester mit mondott a bálna?
Gondolom a márkásban voltak normális cellák. Ebben nem tudja valaki mik rejtőznek? Bővebben: Link
Ezért viszont már jogdíjat lehetne szedni
Hasonló közmondás:Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
hehe
na itt van Dani robot II.!! A csávó már kb 4. jére próbálja létrehozni " CD4016 kódzár" topicját, nem tűnik fel neki, hogy a modik miért zárják be mindig. tiszta Lol a gyerek |
Bejelentkezés
Hirdetés |