Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az egy rettenetes környék. Annak idején a rá merőleges Zách utcában tanultam vezetni... Persze azóta eltelt egy kis idő, s már a forgalmi rend se a régi arrafele
![]()
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Van arra valami megoldás, hogy adott egy mappa, ami tele van PDF doksival és mindegyiknek csak az első oldalát szeretném kinyomtatni? (számlák és e miatt 2x van mindegyikben ugyanaz, de több száz darab van...)
Duplafájl kereső eltávolító van, ha ez segít. Pld.: itt.
Előtte nem árt egy biztonsági másolatot készíteni az egészről. De az eltávolított fájlok is külön mappába tehetők ilyen kiválasztás esetén (nem törlés). Persze csak ha felesleges a második ugyanazon példány A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2020
Szkriptelni kell, de megoldható. Ghostscript lesz a barátod
![]()
Dugó szereléssel kapcsolatban hol tudok kérdezni?
Ami a kezedben van, az a fajta rároppantós csatlakozó. A másik kettő szerelhető. A kicsi menetes egy ún. F-csatlakozó, a másik egy koax dugó RG6-os vezetékre.
Mit akarsz tudni róla?
Nemrég hívta anyámat a barátnője, hogy van tévé, van dekóder és húzzak már rá egy antennát. Az a fajta csatlakozó volt neki ami középen elágazó és nekem ajándékba volt egy csatolmány amit rá tudtam húzni. Ez az. Magyarul egyetlen dugó helyett két darabból hoztam össze mert nem mentem a boltba hozni egyet. Működik nem erről van szó csak...
Sziasztok!
Tud valaki hatásos megoldást nyestek elriasztására? Ultrahangos kütyüt vettem,de semmit sem ér. Köszönöm!
Nem tudom milyen helyre kell, egy ügyes kutyafajta minden betolakodót elküld.
Ugyanazt tudom mondani mint a szakértők. Ne költs ilyenekre, teljesen felesleges pénzkidobás. Ha valahol jól érzi magát nem fog onnan elmenni, vagy ha el is megy ideiglenesen hetekre, hónapokra, bármikor visszajöhet. Bármilyen fényhez, hanghoz, háziállathoz hozzászoknak rövid idő alatt. Egyetlen megoldás van, csapda, meg kell fogni, és elvinni onnét jó messzire, valami erdő szélén kitenni ahonnan már nem talál vissza.
A villamos csapda sem jó ellenük? Vagy az csak az autókba jó hogy ne rágjon meg semmit?
Osztom Ge Lee véleményét. Állatcsapda néven van "pár" találat.
Nem tudom mit értesz villamoson. Autóba 2 féle létezik, az egyik zümmög valami frekin, semmit nem ér. A másik a spray, ez egy színtelen szagtalan ragacsos trutymó, amivel tele kell fújni azokat a helyeket ahol a motortérbe mászik (gumik, kipufogó környéke, doblemez környéke). Ha belelép a trutyiba elkerüli, nem mászik tovább. Viszont az autód az összes port sarat minden koszt összeszedi ezen trutyi által, borzalmasan fog kinézni a motortér, plusz néhány naponta ismételni kell a fújást, kivitelezhetetlen, csupa kosz lesz az autó tőle, és ez is csak átmeneti, a végtelenségig nem fújkálhatod trutyival tele a kocsit.
A menetesnek, vagyis F csatlakozónak a legkisebb a vesztesége, mivel nem csavarral rögzíti a kábelt. Azonban nem árt a boltba vinni a kábelt, mert több méret is van belőle. Ha megvan, körül metéled olyan hosszon amennyi az elejéig ér majd. Lehúzod a külső szigetelőt, visszahajtod a harisnyát, és rátekered az F csatlakozót ütközésig. Kombinát fogó engedélyezett az F csatihoz, de érzéssel. A szigetelt kábelt tőbe fogd ehhez. ha hosszabb a belső ér, kilóg, utólag lecsípheted.
Hali!
Ha van macskás ismerősöd, kerj tőle használt macskaalmot. Ha megerzi a macska vizelet szagát tuti a kornyékre sem megy.
Szia! A padláson ütöttek tanyát. Pár hétig ment fönt a Kossuth-rádió (a szomszéd tanácsára). A környékről is eltűntek azóta. Ez nem a műsor kritikája, az emberi hang zavarta a nyesteket
![]()
Nagy áramot igénylő dolgokat is lehet hajtani róla, mint ahogy az autóban van.
Próbálni lehet vele autós alkatrészeket otthon, munkapadon, kényelmes körülmények között, autóból kiszerelve. Szerintem.
Vagy ha autósrádiót/erősítőt akarsz használni szobában/műhelyben...
Inkább az lehet, hogy autóval viszed haza miután megvetted, és nem szatyorban biciklivel. Milyen is lenne már: biciklis tápegység!
![]()
Szóval akkor ezt csak autóval lehet szállítani?
![]() Akkor marad náluk a boltba.
Szerintem próbáld meg hogy kérsz helyette biciklis tápegységet! Vagy motor, repülő, amid van. Biztosan tartanak több félét is!
Van valakinek infója arról, hogy a narancs lomb hullató e? Van pár magról vetett. Locsolva is van.
Idézet: Narancs - Wikipédia „A narancs legfeljebb 8 m magas, örökzöld, alacsonyan elágazó, terebélyes, gömbölyded koronájú fa.”
Cukorkát is készítettél már a terméséből?
![]() ![]()
Amióta meg van még nem termett. Amúgy néha ledobja azt az egy két levelét ezért igyekszek megfelelően nevelni.
Hello. Szemüvegkeretet mivel lehet rakasztani vajon?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |