Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok.
A képen levő ferritek elvihetők. Posta van ha a pk-t állod.
Jó, jó, egyáltalán nem probléma.
Valójában ő ugrott rá előbb.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Sziasztok!
A napokban hozzá jutok egy rakás számítógéphez, lcd monitorhoz, mobilhoz, telefonokhoz ipari fénymásolóhoz. A kérdés az lenne-e igény rá? Természetesen ingyen adnám tovább. Egyetlen kérésem lenne, minnél hamarabb tünjön el tőlem mert nincs helyem és nem akarom tárolni őket! Üdv!
Szia! Engem retró számítógépek és alkatrészek érdekelnek (max PII-ig) és el is tudok értük menni BP-n. Köszi előre is.
Üdv! Mobilok/ telefonokból lehet érdekelne pár darab. Attól függ milyenek.
Szia!
Engem az LCD monitorok érdekelnének.
üdv engem érdekelne:
1-2 olyan számítógép. Mely nincs nagyon ki belezve és p4. Nyilván nem kell hogy a leg újabb legyen csak ne is valami ősi darab.legyen LCD monitor ha 19" feletti. Fénymásoló. Köszönettel.
Üdv! Számítógép, monitor és fénymásoló érdekelne, ha marad
Mobiltelefon érdekelne, ha Samsung van köztük. Este pontos típust írok.
A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2020
Szia!
Mobilok, telefonok (te is külön írtad, ezért írom én is külön. ) jöhetnek nekem is! Monitorból is jöhet, ha lesz 19" felettid. Mindez persze csomagküldéssel. Ha úgy nem jó akkor lemondok a helybéliek javára! Laci
Első körben elhozom a gépeket, monitorokat, mobilokat. Állapotról semmit sem tudok és a tartalma sem érdekel. Aki vinne valamit az ma este 8 után már jöhet. Garancia nincs semmire, jösz, viszed és örülünk!
A gépek tartalmáról sem nyilatkoznék mert nem tudom mi van benne, valószínűleg core2duo és picivel jobbak lesznek jellemzően. A ram és hdd előfordulhat, hogy nincs benne de ezt előre nem tudom megmondani. Nem is akarom átnézni. A monitorok jellemzően hibásak, információim szerint táp hibásak. Persze ez sem garancia. Mindenkitől elnézést kérek de nagyon nem akarom tárolni őket hetekig, csak az itt jelenlévők miatt hozom el. Retro gép nem hiszem, hogy lenne. Postázni nem fogom senkinek! Elnézést a szájmenésért de nem akarom, hogy napokig kerülgetnem kelljen! Aki jönne priviben jelezze! Azt sem bánnám ha valaki elvinné egyben és nem kellene nekem vesződni vele. Üdv! A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2020
Írtam privát....
Még egy teljesen anti demokratikus dolog jutott eszembe.
Elvitel aki kapja marja alapon. Nem rakok el semmit senkinek. Üdv!
Valami gond van a rendszerrel, vagy a gépemmel. Látom, hogy 3 privim van de csak a legutolsót dobja ki.
A cím azért megjött Szasza!
Ha el tevés nincs akkor vissza mondom a jelentkezést.
Szia janigel!
Az összes ingyenesen felajánlott dolgod érdekelne.Vinném mindet. Tehát az összes cucc,amit tegnap 19:57-kor,19:58-kor,és 19:59-kor raktál fel. Holnap lehet,hogy el is tudnék értük menni.Budapesti vagyok ( 16.kerületi ). Várom válaszod Attila
Szia
Az ipari fénymásoló mit takar , nem tudnál képet feltenni !
Sziasztok
Ingyen vihető ,ha valaki lát benne fantáziát !
Megvannak a cókok. jellemzően core2duo működő képesek. illetve akadt 3 db hp laser nyomtató is ami a win 10 kompatibilitás hiánya miatt lett leselejtezve. 3 nyomi meg 5 gép monitorral. a nyomi jellemzően usb csatlakozósak.
A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2020
Mérete miatt nem tudtam elhozni sajnos.
Szia, egy lézernyomtató miatt átugranék.
Egy lézer nyomtató engem is érdekelne de messze vagyok nem tudok menni érte esetleg posta !
Ha valamikor jársz erre, el tudom rakni neked valameddig.
Egy nyomtatót én is elvinnék
|
Bejelentkezés
Hirdetés |