Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3114 / 3615
(#) Ge Lee válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 25, 2020 / 2

Mindig is az lesz a legolcsóbb energia ami nem kerül felhasználásra. A házon belül meleget szeretnénk, kint viszont hideg van. A hőmérsékletekből adódó különbség pedig kiegyenlíteni szeretné egymást, ezért a meleged ki fog menni a házból bármit is csinálsz, a hangsúly azon van, milyen sebességgel, mert egyedül ettől függ hogy mekkora lesz a fűtésed költsége.
A hangzatos mendemondáknak, reklámoknak amikben korszerűbbnél korszerűbb és jobbnál jobb hatásfokú rendszert szeretnének eladni nem kell bedőlni, fele sem igaz. Nagyon nagy bekerülési költségek mellett minimális hatásfokkal dolgoznak csak jobban, sok példát, csalódott embert láttam már életemben emiatt.
(#) Ge Lee válasza highand hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Én csak beleolvasgattam régebben ezekbe, egyből lejött hogy ne akarjak oda még csak írni sem (avx is hasonló), plusz egy idő után azok a topikok amik nem szűnnek meg afféle beltenyészetté válnak, mert a néhány renitensen kívül senki nem ír már oda, de ez mindenféle szakmai fórumra jellemző, nem csak az elektronikaira.
Ha konkrét emberrel szemezel, fel kell venni vele a kapcsolatot email-ben, és ha szerencséd van társalogni fog veled.
(#) highand válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Valamit félreértettél. Semmiféle konkrét személyt nem néztem ki, hogy majd azt oda citáljam. Ha valaki átérzi, miért kell a moderáció ellen fellépni az ország egyik legnagyobb fórumán - az szerencsés dolog, ha pedig nem lesz ilyen személy - hát úgy is jó.
(#) Bakman válasza highand hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Konkrétan milyen célokat akarsz elérni? Ok, tegyük fe be tudod bizonyítani a kettős mércét. Innen hogyan tovább? Jól elfenekelteted a moderátorokat? Ugyan nem értek hozzá de nem hinném, hogy ez a böntető törvénykönyv hatálya alá tartozna. Innentől kezdve pedig nem sok értelme van, maximum bizonyítani tudod, hogy nem érdemes ott fórumozni.

Tényleg kíváncsi vagyok a célodra, érdekes lehet.
(#) Ge Lee válasza highand hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Nem értettelek félre. Ha ott van valki akivel bővebb beszélnivalód van, akkor megkeresed privátban vagy mailben. Ha meg nincs, akkor minek oda irkálni? Vagy csak az a baj, hogy ott is megy bizonyos témákban a parttalan vita mint itt is, ami nem egyenrangúan van elbírálva a moderátorok által? Az ilyenre vagy tenni kell magasról, vagy nem kell tovább oda írni, olvasni sem. Ha ennek ellenére mégis kényszert érzel oda írni, akkor meg önvizsgálatot kell tartani, és meg kell keresni/el kell engedni azt az okot.
(#) Gafly válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Személyes találkozó sokat szokott segíteni.

Nagyon kezd elmenni a EGER_HET_2020 és a CSABA_HET_2020 is a farokméregetős/orrbaverős irányba.
(#) madzagos válasza Gafly hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

?????
(#) Gafly válasza madzagos hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Többnapos, moderátor fenekelős.

Akkor se értem.
(#) Gafly válasza madzagos hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

A parttalan vitát, vagy a moderátorok fikázását?
Nem vagy vele egyedül.

Nagyon kezd elmenni a EGER_HET_2020 és a CSABA_HET_2020 is a farokméregetős/orrbaverős irányba.
Na ezt nem értem!
(#) TAttila77 válasza madzagos hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

De én se. Majd megvilágosodunk egyszer.
(#) Gafly válasza madzagos hozzászólására (») Feb 25, 2020 / 1

Mindkettő Audiophil babérokra pályázik...
Ennek meg mindig ez az eredménye, csak nézd ami a csöves erősítős topic-ban szokott lenni, hetente ismétlődve.
(#) TAttila77 válasza Gafly hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Ez most nekem is szól?? Én nem vágyok audiofil babérokra csak èpítek. Ha nem nekem szól akkor írd meg légy szi.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2020
(#) Gafly válasza TAttila77 hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Én nem szoktalak/akarlak bántani.
(#) TAttila77 válasza Gafly hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Akkor minek írsz marhaságot? Senki nem méreget semmit szerintem. Ha pedig igen akkor fejtsd ki mert még úgy sem értjük mi az indoka amit írtál.
(#) Gafly válasza TAttila77 hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Mindenki nyugodjon le.
(#) Kovidivi válasza TAttila77 hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

A fent nevezett találkozón is csak az a téma, hogy a csöves a jó, vagy az A-osztályú, milyen kábel kell, kondival vagy anélkül, és mindenki csak a saját igazát hajtogatja. Semmi köze hozzád, vagy más fórumtársunkhoz, ez csak általános infó, semmi burkolt irónia, vagy ilyesmi (már ha jól értettem).
(#) TAttila77 válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 25, 2020 / 1

Igazad van! Lásd mik mennek a csövesen. Meg a másikon is. Őrűlet. Nem is nézem mert egyéb dolgom is fontosabb már. Jól látod. Egy húsz centis koszos vezetéken ment az agymenés. Meg merre álljon az alkatrész, nehogy még a telihold is meghóbákolja.
(#) Spaten válasza TAttila77 hozzászólására (») Feb 25, 2020 / 1

Itt is volt ilyen topic, amiben a drótok hangját taglalták a szakértők. Valamiért megszűnt.
(#) TAttila77 válasza Spaten hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Tudom, értesűltem róla. És a veszekedések öldöklések végett befagyasztották. Így tudom.
Emlékeim szerint a ”kábeli zűrzavar” volt.
(#) Spaten válasza TAttila77 hozzászólására (») Feb 25, 2020 / 1

Kár, pedig a vezetékek igenis nagy hatással vannak a hangra. Vagy nem. Hit kérdése.
(#) Sanyesz5 hozzászólása Feb 25, 2020 /

Én egy audiofil fórumban ott dobtam el a gyeplőt még évekkel ezelőtt mikor azon témáztak hogy kihallják ha pl nem aranyozott csatlakozókkal oldják meg az összeköttetéseket, pl jack dugó stb.....

Nem is oly rég ismerős mutogatott valami kábel "bejárató" készüléket hangfalakhoz, súlyos tízezrekért, az sem semmi mondjuk.
(#) TAttila77 válasza Sanyesz5 hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Hű akkor tudnék mesélni milyen sületlenségeket hallok, látok. Komolyan jobban röhögnél mint egy Lui de Funes filmen.
(#) tbarath válasza TAttila77 hozzászólására (») Feb 25, 2020 /

Ha érdekel olvass utána az audiofil ethernet kábeleknek, az egészen parádés
(#) mnyugger válasza highand hozzászólására (») Feb 26, 2020 /

Egyszerű!
Ha egy klub szabályai nem tetszenek, ne akarj tag lenni. Kerüld el messzire.
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Feb 26, 2020 /

Mire is gondolsz?
(#) highand válasza Bakman hozzászólására (») Feb 26, 2020 /

Egyáltalán nem akarom idehozni az ottani problémákat. Ennyit is csak azért írtam, hogy kb. lehessen látni mihez keresek partnert. A magam részéről ezzel lezártam. (itt)
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Feb 26, 2020 / 1

Szia Gábor!

Én ezt egyáltalán nem érzem így. Sőt! Pont azt beszéltük, hogy ez nem a high-end-ről szól, hanem hogy meghallgassuk, megnézzük, megbeszéljük azt, hogy ki-mit épített. Tavaly pl. egyáltalán nem volt erősítő, hangfal, de az idén szeretnénk. De szó sincs arról, hogy audiophile bemutatóvá váljon a találkozó. Továbbra is szeretnénk a családias, barátkozós, eszmecserélős, börzés hangulatot megtartani.
A farokméregetős/orrbaverős témára ott van a közeli kocsma
(#) TAttila77 válasza mohinger hozzászólására (») Feb 26, 2020 /

Így van. És ha nem a kocsma akkor az utca sarok akár csak mi ne lássuk. Aki meg nem akar a találkozón zenét hallgatni ne hsllgassa, dugja be s fülét rendesen.
Következő: »»   3114 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem