Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nálunk a Lidl-ben a pénztárnál műanyag korong kocsinyitókat osztogatnak. Odavágtak a kocsi visszatolóknak, el is tűntek.
Iratkapcsot meghajlítod, hogy kör alakot formáljon, tökéletesen nyit minden kocsit. Vagy bármilyen drót megfelel, csak legyen elég erős, be tudja nyomni a nyelvet.
Idézet: Tipp pld.: bicikliküllő, az erős, de hajlítható. Megpróbálom. Ott a boltoknál van sok bicó, csak csípőfogót kell vinni. „Vagy bármilyen drót megfelel, csak legyen elég erős,”
Néhány év (tizeddel) ezelőtt történt :
Meg nem nevezett népcsoport képviselője fűreszeli egy bicikli lakatot , ismerős odamegy , megkérdezi mit csinál , válasz: Most vettem a fűrészt , próbálom .
De tőle legalább megkérdezte valaki ...
Pár éve lányom egy vasárnap délelőtt eltekert a Sparba. Ajtó mellett biciklitároló, odalakatolta. Fél óra múlva jött vissza gyalog, nem tudta kinyitni a zárat, valaki szétbarmolta. Mivel a garázsban lakó gonosz törpe szokása szerint eldugta a fémfűrészt, rongy+fűrészlap, irány a Spar. Kb. három perc alatt lehegedültem. És a kutya nem szólt hozzám, pedig jöttek-mentek az emberek. Ha valaki ismerős a környéken, Üllői út, Szarvas csárda tér, srégen szemközt a rendőrséggel.
Ugyan ez a fűrészes cimbora defektet kap, és a saját ladája kerékcsavarjait tekergeti a keresztkulccsal. Haverja észre veszi, és megkérdi tőle
-Mit csinálsz koma? -Há' vak vagy? Láthatod hogy le akarom szedni a kereket! Amaz felkap egy féltéglát, beveri az oldalsó szélvédőt, majd megszólal -Na jól van, de akkor a magnó meg az enyém!
Végül is érthető. Mert ha például vidéki és otthon derül ki hogy nem működik, akkor vissza kell utazni kicseréltetni
![]()
Tengeren/tengerparton is sok a műanyag, mert minden eldobálunk.
Nem csak ott sok, lassan már mi sem kellünk itt.
![]()
Évtizedekkel ezelőtt a spanyol tengerparton nézelődtem a víz alatt. Több volt a szárnyas, mint a hal (betét).
![]()
Mióta a festő sulit elvégeztem , minden nőt le tudok hengerelni.
Mióta esténként kikapcsolom a telefonom, utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Kera_Will, tbarath
" Ami nektek szórakozás, az már nekem munka … "
Nem találok smilét az irigységre, így nem írok semmit válaszként.
" Ami nektek szórakozás, az már nekem munka … "
Borkóstoló lehetsz, lemezlovas, vagy örömlány (örömhapsi).
Ez egy mondás, Te …! Nem ismerted ???
Úgy ismerem, hogy ami fiatalon szórakozás, az most öreg korban munka. Azt már nem tudom, mire kell érteni, pld.: kapálni fiatalon sem szerettem.
"kapálni fiatalon sem szerettem", de a kaszálást már akkor is el néztem volna napszámban!
A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2020
Igaz történet.
- Uram! Ne tegyen már minket tönkre! Rabló gazemberek vagyunk, miért kell magának minden nap mégis erre jönni??? Meg szeretnénk javulni, erre makacsul erre jár! - ??? jaj... - Mondtam én...Nincs Önben irgalom? ![]()
Tudod, van, akinél az életkor nem érdem, hanem állapot....
![]()
A korona virus elsö hazai áldozata: a 76 éves nyugdijas Mária K.-ra dölt az éléskamra polca 76 kg lisztel, 32 kg rizzsel és eddig meg nem számolt száraztészta csomaggal. A rendörség vizsgálja a közeli szupermarket részességét a balesetben.
Ez jó
![]() ![]()
E héttől új mese lesz: Hófehérke és a hat törpe. Név szerint: Tudor, Vidor, Morgó, Szende, Szundi, Kuka. ((Hapci karanténban van!))
Átfogalmaztam egy kicsit:
A Koronás első magyar áldozata a 73 éves K. Anna, akire rádűlt az éléskamra polca, - melyre 128 kg kristálycukrot spájzolt be- és agyonnyomta. A Tesco saját halottjának tekinti az elhunytat.
Az öreg Mike akkor is "ütősebb", mint a koronavírus:
- Nem vagyok már fiatal ember...
Egy jótanácsot had adjak itt kollégáknak, nehogy így járjanak. Csatolt képen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |