Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A Windows két dologtól akadhat ki! Az egyik önmaga, a másik bármi más,..
Hali mindenkinek találtam egy képet kicst durva olvassátok el, mármint aki el tudja
Hihi. Nem volt rajtam szemüveg, így elsőre olvasható volt. Nem látom ugyanis az éles határokat. (Akkor most a felirat értelmében jó a szemem?) Szemüveggel meg hunyorognom kellett.
Nem. A felirat értelmében nincs oka panaszra az asszonynak
Ez kifogott rajtam. Azt sem tudom, milyen nyelven kellene gondolkodni a képen?!
De megoldom, az tuti!
Á megvan. Rájöttem! Szóval angol...
Én is kipróbáltam szemüveg nélkül és hasonlóak voltak a tapasztalataim.
Basszus. Ma reggel láttunk egy szippantós IFA-t oldalán felirat
Idézet: másik oldal [quote] visszatérek.„szarminátor”
Lol
én a múltkor láttam egy Fe..ex nevű futár cég kocsiját, koszos volt, valaki meg ráírta, hogy "Foot-are" Looooooooooool
Váááá... Leesett!
Ez nagyon Idézet: „Én is kipróbáltam szemüveg nélkül és hasonlóak voltak a tapasztalataim.” nekem is úgyszintén
Hogy témánál maradjunk: You come on sir one.
Az állatokat is szeretem: Tape @ war you one a fun. Ezt csak offban merem, így is csak suttogva: Eszes pasi + hülye nő = viszony Eszes pasi + eszes nő = románc Hülye pasi + eszes nő = házasság Ja és mégegy vicc: A beosztott managerek kosaraznak. A középszintű managerek teniszeznek. A felsőszintű managerek fallabdáznak. A vezérigazgató és az elnök golfoznak. Vagyis: Minél nagyobb a hatalmuk, annál kisebbek a golyóik! Ki jön bowlingozni?
Régi arab vicc:
زمان* کورد* له *گه*شه*دا*ه ئه*وه* به*ش* کورد** پر?ژه**ه*ک* ن?ونه*ته*وه**** کراوه**ه** و ئامانج* ک?کردنه*وه** هه*موو زان*ار***ه*کان* مر??ه*. به* هه*و??ک* هاوبه*ش ئه*و ئه*نس*کل?پ?د*ا به*لاشه* گه*شه* ده**کا. هه*مووان ده*توانن *ب? خ?ناونووس کردن به*شدار* بکه*ن له* نووس*ن* ئه*و ئه*نس*کل?پ?د*ا*ه*. ئ?وه* ئه*و ئه*نس*کل?پ?د*ا*ه ده*نووسن هه*ر .ر?ژ و*ک*پ?د*ا* کورد* له* گه*شه* کردن*دا*ه. ئ?ستا گوتار* كورد* ت?دا*ه به زاراوه*کان*: كرمانج*, س?ران* و زازاک* Jut ezsembe: Fog peace call low.
Az előbb olvastam egy, mérőműszereket forgalmazó cég honlapján:
Idézet: „Négyszögjel kimenet: a munkaciklus 1...99% között állítható” Eléggé hozzáértők lehetnek, ha a kitöltési tényezőt ilyen furcsán fordították magyarra a duty cycle-ből
Az én munkakedvem meg +0...-0% között állítható. hihi. Amúgy DVD játékos.
A mai villanyszerelők: Bővebben: Link +18
Idösebbeknek.
Milyen öregek vagyunk?* Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani... Nekik nem mond semmit a Reagan-korszak, és nem is hallottak az ellene elkövetett merényletről, gyerekek voltak az Öböl-háború idején. A pápa - emlékezetük szerint - mindig is II. János Pál volt. Soha nem énekelték, hogy We are the World, we are the children, és amikor García Márquez megkapta az irodalmi Nobel-díjat, még olvasni sem tudtak. Hatévesek voltak, amikor széthullott a Szovjetunió. Nem emlékeznek a hidegháborúra és csak egy Németországot ismernek - akkor is, ha az iskolában megpróbálják nekik elmagyarázni, hogy valaha kettő volt. Túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezzenek a Challenger katasztrófájára. Számukra mindig létezett az AIDS. A CD egyéves koruk óta kapható. Nem volt soha hagyományos lemezjátszójuk, nem játszottak soha fakockákkal. Sokan azt sem tudják, hogy milyenek voltak régen a tévékészülékek, sőt, sokan közülük nem is láttak soha fekete-fehér tévét, a hétfői adásszünetet is csak hallomásból ismerik. Nem tudják elképzelni, hogy milyen lehetett a világ távkapcsoló nélkül... Öt évvel azután születtek, hogy a Sony piacra dobta a walkmant. Nekik a görkorcsolyának mindig egy sorban voltak a kerekei. És akkor még nem beszéltünk róla, hogy milyen természetesnek veszik a mobiltelefont, vagy a PC-t. Lehet, hogy sohasem látták a Futrinka utcát, vagy a Magyar Népmeséket. Nem olvasták a Pöttyös Pannát. Számukra Michael Jackson mindig fehér volt, és nem értik, hogy táncolhatott valaha John Travolta. Nem ismerik a Hazárd megye Lordjait vagy a Starsky és Hutchot, azt hiszik, hogy a Charlie angyalai a tavalyi évad újdonsága. És itt még sorolhatnám a szabad szombatot, az iskolatejet, a reklámmentes filmeket és összesen két csatornát, vagy az úttörő- és építőtáborokat, az őszi szüretet. Gondolj bele, hogy ezek az emberek már egyetemre járnak! Ők a mai fiatalok! *Íme néhány bizonyíték, hogy öregszel: * 1.) Érted a fenti szöveget és mosolyogsz rajta. 2.) Férfi vagy és már nincs lelkiismeret-furdalásod, ha nemet mondasz egy nőnek. 3.) Nő vagy és végre igent tudsz mondani egy férfinak, és még lelkiismeret-furdalásod sincs. 4.) Elmész egy strandra, és el tudsz tölteni egy napot úgy, hogy nem mész bele a vízbe. 5.) És miután elolvastad ezt a levelet, úgy döntesz, hogy elküldöd pár barátodnak, mert biztosan tetszeni fog nekik. Honnan jött ez, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról. Idézet: „Milyen öregek vagyunk?” Ezt elolvasva: Nagyon...
ÁÁÁÁ!!!!
Tényleg a Futrinka utca, meg a Mazsola és Tádé fekete fehérben, meg a "Fel szállt az orion". És amikor hétfőnként adásszünet volt és a faterral tologattam a lemezűrhajót benne a Gagarinnal. Meg amikor egy film 20 másodperc után megszakadt és a "Műszaki hiba" című etüdöt vágták be helyette. Orion 60-as tv-n szuper volt. Vagy amikor a számítógépek még dos nélkül el sem akarták indítani a winfos 3.1 Akkor én már öreg vagyok? :kalap:
Bizony, már Te is "öreg"-nek számítasz... Velem együtt!
Idézet: „a számítógépek még dos nélkül el sem akarták indítani a winfos 3.1” Na de mennyivel egyszerűbb volt a rendszert telepíteni? DOS = 3 db kisfloppi Win =10 db kisfloppi
Vigasztaljon, hogy nem biztos, hogy most jobb gyereknek lenni !
hehe nagyon Lol
Ez egy részlet a Krétakör művészi egyesület, "Fekete ország " című művéből van. Nekem megvan az egész DVD, de csak ez a rész jó belőle. Valaki összeszámolta a "baz..eg " szó 53x hangzik el Amúgy a múltkor voltam egy szocreál cégnél és ott a szerelők pont így beszéltek
Win 3.1!! Az már egy modern dolog! Emlékszem mikor a havernál 30perceket kellet várni hogy ismét sorra kerüljek a 64-en futó Arkanoid játékra, és alig vártuk hogy a másik elrontsa
Vagy Alfa holdbázis? " későn van, le kell feküdnöd" aztán kulcslyukon néztem Vagy ismeritek amikor a gyerek kéri az apját hogy" Papa most azt meséld el, mikor az egész szobán át kellett menned hogy csatornát válts!"
Elmesélné valaki milyen DOS-ról beszéltek ??? A Commodor 64 -hez is eleinte csak magnó volt, az össz memória amit használhattál 64k volt.
Elég baj az nekem, hogy én még emlékszem, a kismamáknak jegyre adott tejre, az 1.-Ft-os villamosjegyre, és tankoltam normál benzint 3.-Ft/liter áron. Ja és 4 Ft 50 fillér volt egy korsó sör. Akkoriban volt divat az ororsz távszabályzó : Anya adjál már egy kis hangot a TV-re... Fery |
Bejelentkezés
Hirdetés |