Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aki szereti a buszokat, annak májusban Tapolcán a helye!
![]() (Reménykedjünk benne, hogy addigra már lezajlik a vírus miatti "túlaggódás"...)
Megy rá nosztalgia vonat is Pestről.
Én is akartam menni, de részerveztek egy érettségi találkozót.
Na, ezt lessétek!
A 20-as busznak a Nádor utcai házunk előtt volt a végállomása. Szerintem, annak idején én még utaztam ezzel a példánnyal (vagy valamelyik társával). Jelenleg 56-os vonalszámmal közlekedik időnként, mint nosztalgiajárat.
Sziasztok!
Valaki ismer olyat, aki Privileg mosógépekkel foglalkozik? Van egy PWF 3525-1 gépünk, ami jelenleg be van építve konyhabútorba, szeretném onnan száműzni a fürdőszobába, de nincs meg a teteje. Hívtam szervizeket, de nem tudnak segíteni, némi apropénzt adnék egy tetőert, ha valakinek lenne, vagy megköszönném, ha tudnátok valami kontaktot.
Szia!
Van egy ismerősöm aki automata mosógépekkel foglalkozik, majd rákérdezek van-e neki ilyenje.
A Privileg a Quelle német webárúház márkája. Nem hinném, hogy lenne hozzá bármi is.
Kérdezd meg tőlük. Szerintem most nincs rossz idő, de vírus az van.
Köszönöm a jókívánságot!
![]() Nyáron lesz, most még egy kicsit késik.
Köszönjük!
Itt van a meleg a zsákban, de úgy összecsomóztam a száját, hogy nem tudom kibogozni ![]() Egyébként nincs rossz idő, a nap is süt.
Na akkor kezdjétek el azt a zsákot kibogozni, mert jövő héten igencsak befagy a sejhaj.
![]() ![]()
Na, legyen. Egye fene, el van nézve, végtére is igazán fasza idő volt ma.
Ma? Igen. (Megpróbáltam a HE történetének legértelmetlenebb hozzászólását megejteni.)
Becehegyen ma is 20 C° volt (árnyékban)!
Közel felére esett az OTP részvények ára. Gondoltam kéne venni úgy 100 millióért, és majd év végén mire visszakúszik az ára akkor meg eladni.
![]() ![]()
Hidd el lesz olyan aki venni fog és nem is keveset ...
Mennyi van most a takarékba? Dobj már meg egy százassal.
![]()
Százas mivel?
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |