Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A felvásárlásnak több oldala van. Egyrészt van, aki ostromra készül, másrészt van olyan, aki minimalizálná a lakáson kívüli tartózkodást, így a fertőzésveszélyt, ezért többet vásárol egyszerre. A többiek pedig nem szeretnének olyan helyzetbe kerülni, hogy a pont akkor, amikor szüksége lenne rá, nem kapja meg a számára szükséges árucikket.
De elég megnézni hogy például egy 3 napos ünnep előtt mindenki úgy vásárol, mintha a világvége jönne. Tele vannak az üzletek vásárlóval, csurig töltött kosarakkal.
Velem olyan volt, hogy aláírattak egy papírt, hogy nem viszek be vírust (nem kamionsofőr vagyok)
És csak úgy engedtek be. //anyám borogass
Első körben kérlek, a személyeskedést mellőzd!
És nem, nem vagyok reklámnéző. A napi tévézésem kimerül a hazaérkezésemkor evés közben kb. fél óráig zörögjön valamiben (leginkább a tűzben edzett, vagy a folyami szörnyek). S bármilyen meglepő, amikor jön a reklám, akkor legtöbbször elkapcsolok, vagy csak simán kikapcsolom és kész. Az ennyit biztosan vett... Nem hazudok, de nem. 3 főre, mint említettem egy évben megy el ennyi nálunk. Tésztát meg szívesen vettem volna (mert elfogyóban van), de a felvásárlók mindet elkapkodták, annyira meg nem létszükséglet, hogy emiatt naponta rohangáljak boltba, hátha tesznek ki megint.
És ha mégis vittél be ? Akkor kitiltanak, megköveznek ?
Én meg néha azt nem értem, hogy a "Kádár-rendszerben" - amikor még nem voltak bevásárló központok, plázák stb … csak az "ABC áruházak", városokban "Csemege" boltok kisebb Zöldségesek és a termelői piacok - hogy a jóistenben nem döglöttünk éhen és még az ünnepek is "jobban, boldogabban" teltek.
Mert akkor még működött az a dolog hogy mezőgazdaság és például falun, kisebb városokban megtermelték az emberek a maguknak valót. Akkor még megérte sertést tartani, csírkét nevelni, a megtermelt árúkból jutott a boltokba is. A tej még tényleg tejből volt, jártuk a tanyákat és hordtuk be a tejfelvásárlóba az igazi tehén tejet. Ma ezeket már nem éri meg csinálni, inkább megvesszük a kintről behozott szemetet.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2020
Jó nekünk a francia krumpli, a holland hagyma, a szlovák tej, a kanadai szárazbab, a marokkói koktélparadicsom, az olasz alma, mert Ők valamiért olcsóbban tudják a mi boltjainkba szállítani, mint ahogyan pl. vidéken a ház körüli kertből kiszednénk. Inkább termelünk kukoricát, és siránkozunk az alacsony világpiaci árakon.
Windows nagytakarítás. Lehet, kicsit túltoltam?
Előre töröl, ami majd ezután kerülne a gépre, így lesz ennyi.
Pont erre gondoltam, valószínűleg ezáltal perelhető lennék ha mondjuk miattam leáll a termelés.
Valószínűleg azért,mert kint a gazdákat valahogy jobban támogatják mint itthon.A szőlő felvásárlási ára szinte ugyan annyi mint 20-30 évvel ezelőtt, az őszibarack ládájáért is kb annyit adnak mint 20 éve. Viszont a költségek nőnek. Érdemes ezért vesződni vele?
szerintem inkább a hatékonyságba lesz a különbség.
Haver kiténél értékesítő, eléggé van lóvé a gazdákat nem kell félteni.
Már megbocsáss,de ez szerintem hülyeség. Itt is meg lehetne termelni sok mindent, de mikor a gazdákkal leszedetik,le permeteztetik a szőlőt még zöld állapotban,hogy legyen hely a külföldről behozott olcsó bornak, meg inkább fizetnek támogatást arra hogy vágd ki a szőlődet,akkor szerinted hogy termeljen a gazda hatékonyan. És még lehetne sorolni. A Kite-ről meg ne beszéljünk,meg kell nézni kié és ki a célközönsége. De nem is offolok tovább.
Arról már nem is kell beszélni, hogy van bőven kéretlen segítség a szüreteléshez ...
Milyen vicces hozzászólások. mindjárt megszakadok a röhögéstől.
Idézet: „Én arra lennék kíváncsi, hogy azt a rengeteg WC papírt mi a fenére használják fel?” A miniszterelnök a hétvégi beszédében megemlítette, hogy rövidesen nagy sz@rban lesz az ország gazdasága. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2020
Vasárnap, a Szigetszentmiklósi Auchan:
Hangosbemondóba beleszól egy hölgy: A kasszákhoz a várakozási idő 1 óra 30 perc. És nem viccelt...
Az ok sokkal prozaibb, eddig a golgozo meg a tanulo többség az intézmény papirjait használta.
Sz@rban meg sajnos az egész világ már nyakig van......
Kérjük a politikai vonalat mellőzni, és visszatérni az eredeti témához, azaz a vicces, mókás történetekhez!
Nagy mákotok volt, hogy egyáltalán kinyitottak!
Tegnap délelőtt a feleségemmel autóval közlekedtünk és csodálkozva láttuk, hogy a nagyobb boltok előtt a parkoló üresek (lidl, Aldi, stb.). — Na, az emberek minden felvásároltak, már nincs miért kinyitni — gondoltuk. Csak a visszaúton esett le a tantusz, hogy március 15. van.
Idézet: „Én arra lennék kíváncsi, hogy azt a rengeteg WC papírt mi a fenére használják fel?” Ennek nagyon egyszerű oka van, el akarják adni másoknak jó drágán. Igen, előbújtak a katasztrófán nyerészkedők is. Az egyik videóban konkrétan bevallotta a manus, hogy a garázsát már televásárolta budipapírral, mert amikor majd teljesen kifogynak a készletek, ő abból fog meggazdagodni. Ugyanígy csinálják a fertőtlenítőkkel és maszkokkal is, biztos mind láttatok már papírt a kisboltok bejáratán az aktuális kézfertőtlenítő "árfolyamról". Aztán amikor ugyanezek megfertőződnek, csak siránkoznak a karanténban, mert akkor már *** sem ér a sok pénz, amit a többi szerencsétlen embertársukból kizsaroltak a magas árakkal. A vírust nem érdekli. Ejnye! A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2020
Moderátor által szerkesztve
Ha igy halad, akkor mi is ráfanyalodunk: betűtészta avec magyaros pörköltkocka
Ugyan ez volt a Mc-vel, de mellette meg a KFC nyitva volt, igaz, semmi forgalom, így elsőre azt hittük, hogy csak nyitva felejtették
Annó egy nagy nyugati repülőgépgyártónál gyakran törtek le a gépek szárnyai. A hirtelenjében összehívott tanácskozáson egy orosz mérnök javasolta, hogy az ominózus helyen perforálják az anyagot. A megvalósított ötlet bevált. Amikor az ötlet eredetéről faggattál, a WC-papírra hivatkozott.
Ebből a mai napig nem tanult a hanyatló Nyugat, csak most már továbbfejlesztették a problémát, a papír már használt közben elmállik - így a kényesebb polgárok két-három rétegben használják. Na, ezért kell egyre több WC-papír. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2020
Idézet: „Nagy mákotok volt, hogy egyáltalán kinyitottak! Tegnap délelőtt a feleségemmel autóval közlekedtünk és csodálkozva láttuk, hogy a nagyobb boltok előtt a parkoló üresek (lidl, Aldi, stb.).” Na az ilyen beírásokból jönnek azután a rémhírek! Tegnap március 15.-e miatt volt szinte minden üzlet zárva! Ma reggel éppen a Lidl-ben vásároltam be, árukészlettel semmi gond, a tömeg is a szokásos hétfő reggeli volt. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2020
Ez nekem urban legend-nek tűnik. Repülőgép szárnyát perforálgatni, murphi tőrvényére hivatkozva eléggé elképzelhetetlen.
Hétvégén kapáltam a kertbe és eltört a kapanyél, most akkor ha előtte át furkásztam volna, akkor nem törik el?
Minden ujszülöttnek minden vicc uj!
Akkoriban ugyanis az volt a probléma, hogy a WC papir mindenütt szakadt, de még véletlenül sem a perforácio mentén. Innen született a repülös vicc.
Én nem spejzolok, minek maradjon meg a vírus hatása után.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |