Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Amikor egy poént meg kell magyarázni...
Idézet: „mint írtad is, nem 16, hanem 19.” Nem, én ezt nem írtam! Csak azt írtam, hogy "vélt hasonlóság". De kössél már bele abba is, hogy c-vel vagy k-val kell írni! Ha nem érted benne a poént, akkor lapozz tovább! Biztos lesz más, aki megérti... Idézet: „IVI az értelmezhetetlen római számként” Ebben egyetértünk! De én nem is értelmeztem római számként! Kettébontottam és két, egymás után írt római számként értelmeztem. Így kaptam egy 1-est és egy 6-ost. (Választhattam volna a 4-est és utána az 1-est, de nekem így jobban tetszett...) Az, hogy ezt a két, egymás után írt egyjegyű számot te összeolvastad és "tizenhat"-nak értelmezted, nem az én hibám... (Ahogyan a másik variációt meg bizonyára "negyvenegy"-nek olvastad volna...) Idézet: „vagy XVI van, vagy hozzáértetlenség” Vagy az van, amit talál az ember... Mégsem kérhetem meg kovidivi fórumtársat, hogy változtassa meg a nevét kovidxvi-re, vagy még inkább, hogy megfeleljen az elvárásaidnak: kovidxix-re. De ha valaki a "Vicces - mókás történetek" topicban nem a viccet keresi, akkor szerintem a hiba nem az én készülékemben van...
Én megírtam neked, hogy erőlteted a poént. Röviden megindokoltam.
Most hosszan erőlteted, hogy te vagy a vicces, csak nem értem. A poén akkor ül, ha talál, nem akkor, ha kitalálják. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2020
Addig variáltok hogy rájöttök a telefonszámára ....
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2020
Aki először hívja fel Dávidot vendégem egy sörre .
Felhívtam három Dávidot. Mindhárommal tudtam beszélni. Kérem a három söröm!
Kovidivi és egy sör .... ha ő felhív hogy kerested a fórumról máris postázom a dobozost
Nem gondoltam hogy "megszivatsz" Megyek a kamrába , keresek papírdobozt az aranyászoknak ....
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2020
Viszont ha e-mailben jelzem Kovidivi-nek, hogy érdekelne egy elektronikus műterhelés. Majd e-mailben kérnék egy tel.számot az egyszerűbb egyeztetés és információcsere érdekében. Akkor 50EUR-ért nyerhetek egy doboz sört és még a házból sem kell kitennem a lábam!
Találékony népség vagyunk. Mindig a kiskapuk.
Magyarországon zárt számmező van, a vezetékes telefonszámok 8, a mobilok 9 számjegyűek. (körzetszám+telefonszám)
Amúgy az 51 körzetszám internetes hozzáférés számai, azon nehezen lehet bárkit is felhívni. Bővebben: Link Úgyhogy kaqkk sörei biztonságban vannak. A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2020
Miért lenne biztonságban? A műterhelésre hivatkozva éppen két hozzászólással feljebb kérte el a telefonszámot. Ha már megvan, akkor fel tudja hívni! Mondjuk nem kitalálta, de megvan. Elméletben.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2020
Kezdek kicsit paranoiás lenni, nehogy hajtóvadászatot indítsatok ellenem! Kicsit rosszul is esik, hogy csak egy sört érek (vagy a tel. számom).
Ne félj, én nem szeretem a sört! A számodat meg visszatartom, nem adom ki senkinek!
Jó, jó, de az csalás, az meg nem ér. Akkor lenne érvényes, ha a megfejtett telefonszámon hívnád fel. (kiskapu)
Én sem szeretem a sört. Sőt, ahol látom, pusztítom...
Én sem szeretem a sört, de ha nincs más . . .
Egyszer voltunk Brünnben barátainkkal. Egy esti vacsoránál az egyik barátommal bort kértünk, jófajta cseh bort. Háát, nagyon megbántuk, azóta tartjuk, hogy minden idegen országban mi is azt isszuk, amit az odavalósiak.
Én már felkészültem a közelgő karanténra. Tegyetek ti is hasonlóan !!!
És senki ne felejtse el a megelőzés, védekezés fontosságát !
Hát igen, aki Brünnben "cseh bort" kér az olyasmi mint ha Irországban skot whiskeyt kérnél.
Brünnben jo morva bort kellett volna kostolni. Alig 20 - 30 km Brünntöl nagyon jo borok termelödnek. Mikulovban (az osztrák határon) van Csehország etalon pincéje és sok nagyon jo bor van ott.
Én is vittem ma haza 4 karton tejet.
A tej is elöli a vírusokat ?
Persze, csak nem a tehenet kell szopni!
A tej nem, de hamarosan akciós lesz a nod32 és az avast. No majd az.
Nem biztos, de olcsóbb volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |