Fórum témák
» Több friss téma |
Készíts fotót a teljes panel mindkét oldaláról, hátha kikövetkeztethető a perifériából, hogy mik lehetnek ezen alkatrészek.
Keresek egy miniatür hömérséklet kapcsolot, ami kb 60-80 oC fokon kapcsol. Az érzékelö rész mérete nem lehet 5x5x5mm-nél nagyobb.
Amit eddig találtam azok legalább 10 mm hosszuak, az sajnos nem fér oda ahova kellene. Köszönöm a tippeket! A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2020
Sziasztok a képen látható alkatrészről keresek adatlapot vagy kapcsolási rajzot. Valamikor játékgép panelbe volt.
Szia Köszi ezt én is megtaláltam,de itt csak rendelni lehet, nem közöl adatlapot hozzá.
Sziasztok !
Van egy régi (40 éves), 12 V ról 6 V-ra átalakító eszközöm. Nem gyári, de nagyon igényes kinézetű munka. Értem miért van benne teljesítménytranzisztor, 5.1 V-os zener, de nem értem hogyan működik az áramkör, pl mit csinál a két bc108-as?
Hello! A felső BC darlingtont alkot a nagy tranyőval, az alsó emitterében van a zéner mint referencia bázisa pedig a kimeneti feszültséget kapja a trimmerrel leosztva. Ez szabályoz, a másik áramot erősít.
Sziasztok!
A 2N2905A tranyót mivel tudnám helyettesíteni? Köszi előre is.
Mármint, ami a fiókban van? Nézted már a tranzisztorok helyettesítése kisegítő témát?
Vagy bolt híján, átugrasz valamelyik szomszédos kollégához. A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2020
Válogassál :
2N2905 helyettesítők
BC303 jó lesz helyette.
(ha odaállsz az ablakom alá, légi úton postázom)
Ha átállítod a tápot akkor lehet (esetleg) PNP helyett NPN.
Kérdezd már meg, ki van a közeledben, akinek van ilyen, vagy hasonló. Ha sürgős.
Sziasztok, van egy 3.2 colos 36 pines TFT kijelzőm.
Sajnos csak ennyi van ráírva: TFT8K0940FPC-A1-E Ebből sajnos nem sikerült kiderítenem, hogy milyen CHIP hajtja meg a kijelzőt és így nem tudom használni. Egyetlen chip látszódik csak rajta, ami az érintőpanel meghajtója: XPT2046 A lábkiosztásról csatoltam 1 képet. A kérdésem, hogy esetleg valaki megtudja e mondani, hogy milyen chip hajtja meg a kijelzőt?
SSD 1289
Bővebben: Link
Sziasztok mi a rossebb miatt megy tönkre 2 perc alatt ventilátort vezérelve az LM350T ebben a kapcsolásban?Kellene valamit változtatnom rajta?
Még egy védő dióda és egy kondi a kimenetre, mint itt?
Erre jutottam én is, csak az erre vonatkozó arduinos példakódok nem mutattak eredményt a kijelzőn.
De akkor még próbálkozok. Köszönöm szépen.
Sziasztok,
ismét én Egy set-top-box előlapjában van egy látszólag kijelző driver SMD IC, de nem találok hozzá adatlapot. Esetleg valaki ismeri? Feliratok rajta: APOLLO C 0807
Kicseréltem a stab ic-t de nem 350T,hanem 338T,és beépítettem azt a plusz diódát. Eddig úgy néz ki hogy jó lett.
Mechanikai Művek 100+100 mikro kondin 350/380V jelölés van, mikor 350V és mikor 380V? Mi a jelentősége ennek és jó-e a helyére egy 350V elkó?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |