Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   134 / 983
(#) maTaKee válasza szamóca hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Khmm... Én Ócsán élek!
(#) szamóca válasza maTaKee hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Van aki Bugyin, sőt Kakiba (Hernádkak) . Nincs ezzel gond, ezek kissé vicces helységnevek.
(#) Frankye válasza Fery hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Hajaj! Egy Ft-ért (ma már nincs is ilyen pénzérme!) még két, fél gombócos fagyit is venni lehetett!

Most hallottam:
"Nem értem, miért sír a szátok! Régen is 3,60 volt a kenyér, meg most is!"
(Ti.: a krumplis kenyér kilója az egyik áruházláncnál éppen 360,- Ft...)

A másik kedvencem:

"Milyen benzin-áremelés? Eddig is 3 000,-ért tankoltam, most is..."

(Mondjam, hogy anno, mikor motorozni kezdtem, 200 (!) Ft-ért teletankoltam, és még maradt egy sörre valóm, meg jattot is adtam a kutasnak?! Most meg ennyiért fél liter benzint kapsz, jatt, és sör nélkül! )
(#) Fery válasza Frankye hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Abszolút igaz, most is 450 egy korsó sőr.
Amikor én előszőr teletankoltam a Rigámat, fizettem 15.-Ft-ot és megjártam vele kétszer Velencét oda-vissza.

Ja, és fél liter benzint meg nem kapsz, a legkissebb kiadható mennyiség 2 Liter.
(#) Frankye válasza Fery hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Idézet:
„a, és fél liter benzint meg nem kapsz, a legkissebb kiadható mennyiség 2 Liter.”

Jogos!
(#) Slope válasza Frankye hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Hát... velem egyszer kötöszködni kezdtek amikor a robogómban volt még 2 liter benzin, de hosszabb útra mentem és nem lett volna elég, így "rátankoltam". A tank meg 3.5 literes volt...
Na jött az okos tyúk a pénztárban, hogy ezt nem lehet... mondom jó akkor fizetek 2 litert és mielőtt a motorra ülnék mellélocsolom még azt a fél litert... el is kussolt.
(#) szamóca hozzászólása Jún 5, 2008 /

Egy idős ember egyedül élt Idaho-ban. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét , hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült. Az öreg ember leült és megírta neki problémáját.

Kedves Bubba,
sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka már ez számomra.
Bárcsak itt lennél, tudom, hogy nem lenne ez promléma, mert megcsinálnád helyettem.
Csókol: Apád.

Pár nappal később levelet kapott a fiától:

Kedves Apa,
nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat!
Bubba

A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától.

Kedves Apa,
a jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Menj, és ültesd el a paradicsomokat.
Bubba.
(#) valve válasza szamóca hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Ez nagyon jó! Mit tesz a Székely gondolkodás/gondoskodás,..
(#) szamóca válasza valve hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

A székely vicceket imádom, mert nemesen egyszerűek .
De itt van egy mosolygós.

Réges régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
(#) zsoltee0001 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

hehe Lol kis történet
Eszembe jut amikor a Lottóhúzáskor a csávó fölmutatja a golyót:
"- kilences.... öööööö. a Fa*zt! hatos!"
Loooool ezt a videot miért nem rakták föl a netre??????
(#) szamóca válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

(#) Vales válasza szamóca hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Üdv!

Úgy az 1980-as évek elején, vagy közepén történt, még általános iskolás gyermek voltam.
Péntek este a kicssaládommal éppen az "Ablak" című, közszolgáltató TV műsort néztük.
A egyik riportfilm bejátszás után Papp Endre műsorvezető jelent meg élőképen, az asztalán egy hatalmas sütőtök, rajta a keze, majd amikor meglátta, hogy ő következik, feltette az alábbi kérdést:
"Micsináljunk a TÖKÜNKKEL?!"
A stúdióban kitört a röhögés, Papp Endre zavartan mosolygott, majd folytatta: "Mármint EZZEL a tökünkkel?!" és még határozottabban az asztalon lévő sütőtökre mutatott.
A kérdésre a választ Bálint-gazda adta meg...
(#) szamóca válasza Vales hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Az Endrének van is egy arca ehez a jelenethez .
+1
A minap egy nem egyenruhás, de postássapkát viselő férfit láttam futni a járdán. Három kutya volt szorosan a nyomában. Elnevettem magam, amikor meghallottam, mit kiáltott oda nekik a férfi:
- De én ma szabadnapos vagyok!
(#) Vales válasza szamóca hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Hátja, a kutyák csak a sipkára vagy a ruhára asszociálnak, nem a szolgálatvezénylésre! :nevetes1:
(#) bandikala hozzászólása Jún 5, 2008 /

Egyik rokonom mesélte:
"vendég jött hozzánk (csak kutyája volt)leült a nappaliba
tévét nézni.A macska abban a pillanatban az ölébe ugrott.
Kis sdő múlva nagy káromkkodás,szentségelés, bemegyek,kérdezem mi történt.Csak simogattam,de egyszer csak összekarmolt,majd megharapott,pedig olyan aranyosan csóválta a farkát...."
(#) Vales hozzászólása Jún 5, 2008 /

Öcsém mesélte:
Egyik haverjának (vidéken) volt egy határőrségtől "leszerelt" kaukázusi juhász kutyája, akinek az volt a jó szokása, hogy akiket nem ismert, azokhoz odasomfordált és enyhén (??!) a LÁBA KÖZÉ harapott (nemtől függetlenül), hogy megmutassa, itt ő az úr!
Egyszer jött a kéményseprő, akinek mondták, hogy ne jöjjön be addig, amíg el nem zárják a kutyát, mert EZT csinálja.
A kéményseprő nem hallgatott a jó tanácsra, és bement, azzal érvelve, hogy: "Értek én a problémás kutyákhoz, hagyják őt békén..." Természetesen az öreg kutya vele sem kivételezett!
A történet vége: a csávó ijedtében besz@rt, és meztelenül rohant vissza a kocsijába, a sz..os gatyáját hátrahagyva, hiába invitálták a házba, hogy öltözzön át, mosakodjon meg, etc...
(#) masi1 válasza Fery hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Minap barangolás közben találtam egy szép magyar oldalt.Elég sok régi számitógéppel foglalkozik ha érdekel valakit.Bővebben: Link
(#) korbye válasza Vales hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Hali!

Az én kutyám (utcamix) egy szép nyári este gondolt egyet és úgy döntött lesz ami lesz Ő most inni fog!
De nem ám a neki tálalt vizet, neeem! Az túl eccerű meg olyan uncsi is!
Fáradt olajat, az azért mégsem víz és lehet finom!
Szóval belepetyelt az egyik autóból "frissen fejt"
jó meleg fáradt olajból kb. 1 dl-t!
De mivel valszeg nem esett jól neki, gondolta nyalogat rá kevéske LZS zsírt(általános kenőzsír) ami szintén a műhely mellett volt fedetlenül!
Ha nem látom a két szememmel nem hittem volna!
Szerencsére semmi baja nem lett!
Rá kb. 2 hétre kettérágta a háromfázisu hosszabbítót
ami természetesen be volt dugva!(Ezt is túl élte.)
8 évesen autó ütötte el, ezt már nem élte túl szegény!
(#) Rikocu válasza korbye hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Az én kutyámnak az az érdekessége hogy imádja a macskákat de nem megenni. Mindig a hátára fekszenek és úgy néznek ki mint a brémai muzsikusok. A macskánk pedig egy félperzsa világos barna színű jószág és szokása hogy végigsúrolja az autó alvázát meg a kipufogót. Mondhatóm gyönyörűen szokott kinézni de a kocsi legalább tiszta.
(#) korbye válasza Rikocu hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

Nekem is van macskám, úgy néz ki mint Tom a mesében csak nem kék-fehér hanem feketefehér!
Stilusosan Tomas a neve! De van is olyan együgyü!
Egy hónaposan került hozzám anyám egyik munkatársától. Adtunk neki finom tejcsit kistálba ahogy kell. Ám a többi tej egy befőző üvegben maradt lefedetlenül! Elmentünk otthonról és mire hazajöttem a mohó cicus üvegbeszorult fejjel szaladt kétségbeesetten felém!
Le kellett törnöm a fejéről az üveget! Ő még mindig megvan és ma sem hajol közel az ilyen üveghez, pedig ez már majd tíz éve történt.

Egyébként Tomas együtt nevelkedett a fent emlitett kutyával! Egy tányérból ettek meg minden!
(#) Kovidivi válasza korbye hozzászólására (») Jún 5, 2008 /

megható történet volt... elképzeltem, mennyire ijedt volt a cica, ha 10év után is emlékszik rá...
(#) Peti_85 hozzászólása Jún 5, 2008 /

A mi mostani macsekunk (neve nincs, csak macska) az meg szegény szerintem buta... vagy valami fordítva van az agyába, mert mindere fordítva reagál mint ahogy kéne.
Pl.: Nyújtom neki a még gőzölgő csirkecombCSONTOT és erre ő meg beledörgölődik meg dorombol. máskor meg mikor nyúlnék felé és simogatnám meg, akkor megharapja az ujjam, mintha kaja lenne...Ha eleve nem fut világgá az ijesztgetéstől. Ha meg ki akarom zavarni, tapsolok siccelek neki, akkor bezzek dörgölődik, meg dorombol
Hogy mik vannak ???
(#) Fery válasza Peti_85 hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Na itt van egy eszméletlen balfácán macska. Neve Teal'c, vagy Macska János Elvtárs. Nem piti egy figura mint a képeken is látható. Ő a mi, egér kergető kézi készülékünk.
Fery
(#) gg630504 válasza Peti_85 hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

(#) bandikala válasza korbye hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

szegény Cat :zavart1:
(#) uli válasza (») Jún 6, 2008 /

egy idézet onnan:
"( Sissy_18): van vmi a tv-ben..?
(@crome): tranzisztor
( Sissy_18): az mirol szol?
( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm"

ez már fáááj
(#) Fery hozzászólása Jún 6, 2008 /

Szamócának és AMD-nek cimezném a kérdést :

Biztosak vagytok abban, hogy ez a stilus ide való ???

Mert szerintem, remekül megtanithatók igy a gyerekek káromkodni, anyázni, stb... Tele van ez a fórum 13-15 éves gyerekekkel akik itt elektronikát szeretnének tanulni.

Lassan nem merem megengedni a fiamnak, hogy a hobbielektronika oldalt nézegesse...

Bár lehet, hogy mi, akik normális stilusban szeretnénk fórumozni, hamarabb kikopunk innen....
Fery
(#) Norberto válasza Fery hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Idézet:
„Bár lehet, hogy mi, akik normális stilusban szeretnénk fórumozni, hamarabb kikopunk innen....”

Nem valószínű, mert nem kaptatok engedélyt kikopni!
(#) válasza Fery hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Idézet:
„remekül megtanithatók igy a gyerekek káromkodni, anyázni, stb...”

Ebben teljesen igazad van! Bár úgy érzem, talán ehhez hozzá kellene fűznöm azt is, hogy szerintem nem ilyen korban tanulják manapság a gyerekek a káromkodásokat... Sajnos én még csak óvodás voltam - apu akkortájt kezdett olvasni tanítani engem - amikor már ismertem bizonyos nem kevéssé durva káromkodásokat...és ezeket ott az óvodában hallottam! Otthon soha senki nem káromkodott, mégis 6 évesen már ismertem bizonyos kifejezéseket....

Aztán jött a suli: gondolom mondanom sem kell, itt sem csak a tantárgyakat tanulják a gyerekek! Arról nem is beszélve, hogy szerintem a fiatalok között (legalábbis az én környezetemben) általános a vulgáris szavak használata - persze csak egymás között, szüleimmel/tanáraimmal nyilván nem ilyen formátumban beszélek. Mindezekkel arra próbáltam kilyukadni, hogy a gyerekek bár nyilván nem ab ovo ismernek bizonyos káromkodásokat, de adott esetben már egészen fiatalon ki vannak téve ezeknek a hatásoknak.

Nem okoskodni akarok, de ez nekem még nem volt olyan régen, ergo nem halványultak el még ezek az emlékek.
(#) Fery válasza hozzászólására (») Jún 6, 2008 /

Valamilyen szinten megérteném a hozzászólásodat, ha nem ezen a fórumon lennénk, de ez aztán végképp nem erről szól. Minden olyan hely ahonnan ki lehet űzni ezt a stilust, az mind jobbá teszi a világot egy kicsit, és én nagyon remélem, hogy ennek a fórumnak ez az egyik célja. Azokivül, legalábbis szerintem , többet ér ez a fórum annál, hogy erre a szintre sülyedjen.
Következő: »»   134 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem