Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
RJ45-8 x8-as aljzatot keresek, aminek a rögzítőfül-nyílása felül van. Tehát 8db UTP aljzat egyben. Bontott nem jó, több darab új kellene. Előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
A képen látható reléből keresek 4 db-ot. Nem tud véletlen valaki beszerzési forrást,lehetőleg országon belül? Ebay-ról, Ali-ról lehet rendelni,de mire ideér az sok idő.
Köszi. Innen még nem rendeltem. De az árát elnézve,nem szívbajosak
Üdv
Teljesitmény tranzisztort manapság honnan ami remélhetöleg nem hamisítvány? 2n3773 , Mj15003 , vagy hasonló valami TO3 tokozás Tápegységbe kellene .
Van >egy tucat antik 2N3055-öm, 3442-m, ha érdekel, bezacskózom jövő héten.
3055 van nekem is sajnos 60 volt a tápom a 3442 lehet jo?
Ha még aktuális a dolog keressél meg privátban, megpróbálok segíteni neked. A leírás pontosítására is szükségem lenne. (sebesség, milyen felhasználásra kell, stb)
Sziasztok!
Ilyen krimpelhető csatit/tüskét keresek, valaki tudja esetleg hol tudnék beszerezni? Köszi! A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2020
Köszi, ezekkel már találkoztam de egyik sem ilyen szerintem.
Ház (amibe bedugod) alapján könnyebb segíteni...Tegyél fel képet a házról, méretekkel, akkor van esély. Vagy böngészd végig a nagy szállítók választékát. Több ezer féle van.
Sziasztok!
Lehet még kapni olyan fém gégecsövet ami régen például esztergagépek munkalámpáját tartotta és elég merev volt, hogy bárhova tekergetve megtartotta azt? Maximum 80-100 cm-es darab elég lenne.
Szerintem olyant külön nem lehetett kapni. A talppal-fejjel egybeépítve talán a benne lévő bélés adta meg neki a merevséget. Tudom, a belsejében megfeszített huzallal is ki lehetne merevíteni, de ennél egyszerűbb volt.
Szomszéd gyerek nem nyugodott, valamit alakított a géplámpáján, a talp belsejében hegesztett. Nem olvadt meg semmi, de azóta nem áll fel a lámpája.
A tartást a fém gégecső adta, semmi köze a belsejében lévő "bélés"-hez
Manapság is gyártanak ilyen csövet, lámpáknál, borászatnál, hűtésnél kell keresgélni. (flexibilis cső) Sokféle anyagból kapható. A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2020
Üdv!
Az eleshop.eu mennyire megbízható? ATTEN ST-862D-t szeretnék venni, de a gyártónak nincs készleten az új Louis Rossmann videó miatt...
Kérdés hogy mekkora a feje?
Bár LED fényforrás lehet könnyű, de külön mérlegelést igényel géplámpa esetében (stroboszkóp hatás). Lehet még kapni fém gégecsövet, de az a gondom vele, hogy oda kellene megnézni, megtapogatni. Például ez itt? Persze nem tudom mennyire birják az allandó tekergetést a tömör gégecsövek. Annó a szülői házban a mosdó és a bojler is alu gégecsővel volt bekötve. Akkor még nem ezek a fém szövött flexibilis csövek voltak járatosak. Az mondjuk eléggé "sprőd" anyag volt, szerintem hamar kifáradt volna állandó tekergetéstől...
Szerintem ez a gázcső, csak arra való, hogy egyszer behajtogassák a helyére, aztán kalap kabát. Nálunk is ilyenre cserélték még a fix bekötésű gáztűzhely csövét is, valami szabványra hivatkozva.
Szerintem sem tökéletes, de ha valakinek az a hobbija hogy szarvasi géplámpát épitsen magának, akkor ki vagyok én, hogy elitéljem?
Sokszor én is megjavitok/megcsinálok dolgokat ahelyett, hogy vennék másikat olcsóbban (és még házhoz is hozzák Kinából). Mivel felénk "irodai lámpa túltengés" van, igy az oszlopos fúrónál és a statupadnál is az van. Az meg a másik, hogy ritkán kell állitgani, mert ha egyszer nagyjából oda világit, akkor minek piszkálni.
Szarvason megszűnt a lámpagyártás. Csak kávéfőzőt gyártanak.
Ja! Eladó a Békéscsabai mintaboltjuk.
Tudtommal csődbe mentek az ikeás ufó lámpa projektjük miatt, és már semmit sem gyártanak. Kár a jó kis kávéfőzőkért. ☺️
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2020
kávéfőzőt gyártanak.
Remélem, igazad van. Én drukkolok nekik!
Akkor neked ilyesmi kéne, csak nagyobb átmérővel:
Válasz mindenki hozzászólónak: Köszönöm a tippeket, ötleteket.
A konkrét felhasználás a következő lenne: korom miatt romlott a látásom, ezért az apró alkatrészek forrasztásához szeretnék kamerás mikroszkópot használni, amit szükség esetén tudnék a panel fölé húzni illetve félretolni ha nem kell. A kamera 200g, ezt kellene megtartania.
Értem és méltányolom.
Gondolom a mikroszkóp kamera már megvan, tehát nagyitós LED lámpa az már nem játszik. Pedig szokott lenni akciósan, a szalámi mellé boltban... Körbenéztem, sajnos nagyon felesleges iróasztal lámpát (már, bezzeg két éve) nem találtam, de még ne add fel.
Az ötlet jó, de nekem a gyakorlatban nem vált be. A talp billeg, és a gégecső lassan mozog, "kúszik", és ettől a kamera és a fókusz is elmászik. (Ráadásul a kamera befogó is eltört, éppen ragasztás alatt van.) Ha még egyszer vennék ilyesmit, csak valami fix karosat vennék. Persze a "fix"-et úgy értem, hogy csavaros vagy egyéb módon a karokat azért a kívánt helyzetbe lehessen állítani. Ha megnézed a mostanában forgalmazott mikroszkópokat, már mind ilyen. Persze a hosszabb karok alkalmazása jobb lenne, mint amivel szállítják, de még így is jobb, mint a gégecső.
Grundig receiverhez keresek DM12-9-13 dióda matrixot. Szerintetek lehet még valahol kapni ilyet? Mivel tudnám helyettesíteni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |