Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Főleg az nem, aki elől felvásárolták az összes wc papírt
Afrikában élőknek sokaknak még vizük sincs. Mit szóljanak szegények.
Hol keressem, mert még Februárban rendeltem?
Messzire vezet ez...
Aki a sivatagban terelgeti a kecskét, és közben nézi az okostelón a meztelen csajokat, jogosan merülhet fel benne a gondolat, hogy miért vagyok én itt, és nem ott... Hagymát meg importálunk. Bolond egy világ... A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2020
Abba születtek. Nehezebb nekünk a jó (relatív) után a rosszat elviselni (nincs víz), mint a jobbat sosem tapasztalva csak rosszabban élni. Nem azt mondom, hogy jó szomjazni, de afrikai gyerekeket látva boldogabbak elevenebbek mint mi gyerekeink, hozzájuk képest minden jóval ellátva.
Purchase history jobb felső sarkában a "see orders from" legördülőt átállítod melyik évtől akarod nézni. 3 év a max.
Na tessék: Eddig nem is mondtátok, hogy lehet okostelón meztelen csajokat nézni!
Egyébként ilyenkor Ojmjakon szokott az eszembe jutni. Pedig ők biztosan látták a tévében, hogy melegebb helyeken is lehet élni....
Omjakomban is működik a protokol, a szabály az, ha -52 fok van, a gyerekeknek nem kell iskolába menni. Egyszer a hivatalos hőmérséklet -51,5 fok volt, tehát kellett iskolába menni.
Vajon mit szólnának a nyári több napos hőhullámhoz?
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2020
Ugyanakkor mértek már ott +34 fokot is, nem ismeretlen arra felé a meleg sem.
Van olyan is. Nem egy komfortos környék, az biztos.
Négy óra után puska nélkül nem megyünk ki az utcára, mert a medve is éhes....
Ők meg azon ájuldoznak, hogy mi hogy bírjuk ezt a meleget.
Megmetszettem a szőlőt.
Készül az új konyhabútor. Jó élet a nyuggerság. -)
Fűnyírás: jobb oldalon géppel, bal oldalon biológiai módszerrel.
A biológiai módszer nem kellően hatékony, több biorobotot kellene rendszerbe állítani. De elférne oda egy jó kis vízforgatós medence is, mindjárt kevesebb füvet kellene nyírni.
Az a baj ott a málna, a gyümölcsfa, a virágok stb. Semmi rendszer nincs a dologban. A málnát már elkezdtem áthelyezni. Mennem kellene a falu gazdászhoz de a futárt is várnom kell. A 0,2-es huzal helyett 0,12-est hoztak és vissza akarom küldeni. Holnap hoznák az eredeti kérést.
Ha lenne ekkora kertem, biztosan tartanék egy pár törpekecskét.
Van neki rendes (kecske classic edition).
Balról látható is... A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2020
Mi a kecskét szőnyegnek vágtuk le. Órákig hámoztuk gondosan, de az utómunka során elhullatta a szőrét.
Ebből is látszik, hogy a kecske nem szőnyeg.
A kecske arra való, hogy tejjé alakítsa át a füvet. Fontos apróság lehet: a bakkecskét nem fejjük! Idézet: Ezt meghagyjuk a lánykecskének. „a bakkecskét nem fejjük!”
Ki mondta anno, hogy a kecske az biológiai konverter? Májusba hoznak 30 előnevelt csirkét. Azoknak több ideje lesz erre.
Hello.
Felismeri valaki ezt a tesa márkájú ragasztót vagy mit? Szövetszerű, nagyon nehéz húzni a gurigáról mert oda tapad, de utána már csak nagyon picit marad ragasztós a lehúzott csík... Köszi.
Szerintem TESA-51608 bandázs szalag, és valószínűleg megöregedett és "összenőtt" a guriga.
Ha valakitől olyan email-t kapok amiben szóról szóra ugyanaz a mondat megtalálható amit én nemrég egy másik nick nevű egyénnek írtam, akkor vajon mekkora esély van rá százalékosan, hogy a 2 nick mögött ugyanazon ember rejtezik?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |