Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   98 / 3611
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 11, 2008 /

Nálunk most olyan vihar volt, folyamatosan dörgött villámlott megállás nélkül. Volt benne jég is bőven. És pont a szakadó eső közepén kellett nekem is anyámért mennem. Az utcánkban vagy 15cm-es víz állt. Alig láttam valamit. Az ablaktörlő legnagyobb fokozaton ment és még akkor sem láttam semmit. Pedig csak 30-al mentem. Ilyen esőt még nem láttam, mint ami most volt. :yes: Nagyon durva volt.
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

Nálunk 2-3 órája csak mutogatja magát az idő, villámlás és mennydörgés kíséretében. De még egy árva esőcsepp sem hullott az égből!
(#) levii válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

A mázlista én bezzeg jól eláztam míg hazaértem
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

Addig örülj, amíg nem fog esni. Nálunk még mindig esik, de már lecsendesedett. Lenéztem a kertkapuig, és hát a látvány...Csak víz és sár mindenhol. Úszik a vízben az egész kert.
(#) zolee1209 válasza levii hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

Mázlista? Inkább szomorkás! Barátnőm lelépett MSN-ről, mert náluk Kecskeméten is elkezdett villámlani... Most azóta nem tudom mit kezdjek magammal! Valami tipp? A szóbelire való tanulást ne tanácsoljátok, mert már fél doboz sört benyomtam!
(#) Sergei válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

ha annyira unatkozol akkor vetközz le és vigyázz a ruhádra
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

Idézet:
„A szóbelire való tanulást ne tanácsoljátok, mert már fél doboz sört benyomtam!”

Pedig így gördülékenyebben menne a tanulás Csak úgy csúsznának le a tételek
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

Nálunk is úszik minden, de most jön a második felvonás. kezd megint dörögni és esni.
(#) levii válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 11, 2008 /

Tanulás.. na olyant én biztos nem javasolnék.
Nekem csak körül kell nézni a szobámban és máris vannak ötleteim hogy mivel lehetne elütni az időt.
:yes:
(#) Parázs Gábor hozzászólása Jún 12, 2008 /

Üdv
Először is bocsánat, hogy ide írok de más nem jutot eszembe.

Discharge the battery completely before charging it for the first time and the charging time is 12 hours.

Battery charging time is about 8 hours, do not extra to avoid the over-charge.

The temperature can't over 45° during charging or will damage to the battery.

Ha valaki letudná ezt nekem fordítani magyarra azt megköszöném.Probáltam webfordítással de értelmetlen mondatok jöttek ki.
Aksitőltéssel kapcsolatos informáciot tartalmaz.Nem szeretném elrontani az aksit avval, hogy rosszul tőltőm.
köszönöm
(#) Tom025 válasza Parázs Gábor hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

Nem mondható ez a szöveg teljesen hibátlannak, de ennyit akar jelenteni: Merítsd le teljesen az akkut az első töltés előtt, aminek az időtartama 12 óra. A töltési idő körülbelül 8 óra, ne lépd ezt túl hogy elkerüld a túltöltést. A hőmérséklet nem mehet 45 fok fölé a töltés alatt, mert károsodni fog az akku....
(#) Parázs Gábor válasza Tom025 hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

Szia
Köszönöm.A használatiból másoltam be.
(#) Sergei válasza Tom025 hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

szia.

mégegyszer köszi a tételeket. a mai napon sikeresen levizsgáztam elsösegély nyujtásbol
(#) Tom025 válasza Sergei hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

Grautla, örülök hogy segíthettem..
(#) idlob hozzászólása Jún 12, 2008 /

200. oldal, első hsz.
(#) zenetom válasza idlob hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

második hsz.
(#) Moderátor hozzászólása Jún 12, 2008

Én meg mindjárt nekiállok törölgetni... :smoke:
(#) KTobi válasza (») Jún 12, 2008 /

Itt szabadon lehet OFFolni. Vagy rosszul tudom?
(#) gtk válasza (») Jún 12, 2008 /

Jo ez a szivaras szmajli
(#) sound.man hozzászólása Jún 12, 2008 /

Kész az első PWM erősítőm. Bocsi az OFF-ért de most örülök neki Nem valami nagy szám de az analógokat simán veri
(#) gtk válasza sound.man hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

Idézet:
„de az analógokat simán veri”

Teljesitmenyben vagy minosegben ?
(#) sound.man válasza gtk hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

Teljesítménybe simán ilyen kisebb analógokat nem szoktam építeni de a tda-t 2030at simán minőségbe hangerőbe veri és 12v-ról megy. Nah de ezt máshol kellene megbeszélni mielött warn-t kapok
(#) huba válasza sound.man hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

Egy rajzot mutatsz?
(#) idlob válasza KTobi hozzászólására (») Jún 12, 2008 /

Szabadon, amíg egy moderátor "lelki világába" bele nem gázolsz. Hihi.
Idézet:
„XXVI. Adminnak és moderátornak nem szólunk be, pláne nem durván. [...] Persze ha igazad van, akkor megsimogatjuk a fejedet és még esetleg meg is köszönjük.”

csak azért írtam, hogy jelezzem, eszem ágában sincs ám moderátornak beszólni, á nem :kuss:
(#) Moderátor hozzászólása idlob hozzászólására (») Jún 13, 2008

Idézet:
„csak azért írtam, hogy jelezzem, eszem ágában sincs ám moderátornak beszólni, á nem”

Tudjuk! :hehe:

Idézet:
„Persze ha igazad van, akkor megsimogatjuk a fejedet és még esetleg meg is köszönjük.”

Ha meg olyan, akkor mondjuk hozzá, hogy "semmi baj, megnyugszik a beteg...."
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 13, 2008 /

Helló
Van egy teljesen új ganz háromfázisú teljesítménymérőm, ami 250kW-ig mér. Szerintetek mennyit érhet? El szeretném adni, de fogalmam sincs mennyit érhet egy ilyen. Ja és analóg, mutatós kijelzésű.
(#) bandikala válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Sokat... :nemtudom:
(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

teszek még fel két képet róla, hátha látott már valaki ilyet, és tudja az árfolyamokat is.
(#) idlob válasza (») Jún 13, 2008 /

Idézet:
„semmi baj, megnyugszik a beteg....”

Igen, igen, hhhhhhhhhhhr, igen, Igen, IGEN, hhhhhhh, igen, nyugodt vagyok, hhh, nyugodt :wow3: , hhh és :kocsog: ahol a h a sztring hosszával arányosan erős hörgés, amit nagyon élethűen tudok ám előadni élőben... :bummafejbe:
(#) sound.man hozzászólása Jún 14, 2008 /

Miért van "DC-DC konverter" két ugyan ilyen nevű topik?
Következő: »»   98 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem