Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálunk most olyan vihar volt, folyamatosan dörgött villámlott megállás nélkül. Volt benne jég is bőven. És pont a szakadó eső közepén kellett nekem is anyámért mennem. Az utcánkban vagy 15cm-es víz állt. Alig láttam valamit. Az ablaktörlő legnagyobb fokozaton ment és még akkor sem láttam semmit. Pedig csak 30-al mentem. Ilyen esőt még nem láttam, mint ami most volt. :yes: Nagyon durva volt.
Nálunk 2-3 órája csak mutogatja magát az idő, villámlás és mennydörgés kíséretében. De még egy árva esőcsepp sem hullott az égből!
A mázlista én bezzeg jól eláztam míg hazaértem
Addig örülj, amíg nem fog esni. Nálunk még mindig esik, de már lecsendesedett. Lenéztem a kertkapuig, és hát a látvány...Csak víz és sár mindenhol. Úszik a vízben az egész kert.
Mázlista? Inkább szomorkás! Barátnőm lelépett MSN-ről, mert náluk Kecskeméten is elkezdett villámlani... Most azóta nem tudom mit kezdjek magammal! Valami tipp? A szóbelire való tanulást ne tanácsoljátok, mert már fél doboz sört benyomtam!
ha annyira unatkozol akkor vetközz le és vigyázz a ruhádra
Idézet: „A szóbelire való tanulást ne tanácsoljátok, mert már fél doboz sört benyomtam!” Pedig így gördülékenyebben menne a tanulás Csak úgy csúsznának le a tételek
Nálunk is úszik minden, de most jön a második felvonás. kezd megint dörögni és esni.
Tanulás.. na olyant én biztos nem javasolnék.
Nekem csak körül kell nézni a szobámban és máris vannak ötleteim hogy mivel lehetne elütni az időt. :yes:
Üdv
Először is bocsánat, hogy ide írok de más nem jutot eszembe. Discharge the battery completely before charging it for the first time and the charging time is 12 hours. Battery charging time is about 8 hours, do not extra to avoid the over-charge. The temperature can't over 45° during charging or will damage to the battery. Ha valaki letudná ezt nekem fordítani magyarra azt megköszöném.Probáltam webfordítással de értelmetlen mondatok jöttek ki. Aksitőltéssel kapcsolatos informáciot tartalmaz.Nem szeretném elrontani az aksit avval, hogy rosszul tőltőm. köszönöm
Nem mondható ez a szöveg teljesen hibátlannak, de ennyit akar jelenteni: Merítsd le teljesen az akkut az első töltés előtt, aminek az időtartama 12 óra. A töltési idő körülbelül 8 óra, ne lépd ezt túl hogy elkerüld a túltöltést. A hőmérséklet nem mehet 45 fok fölé a töltés alatt, mert károsodni fog az akku....
Szia
Köszönöm.A használatiból másoltam be.
szia.
mégegyszer köszi a tételeket. a mai napon sikeresen levizsgáztam elsösegély nyujtásbol
Én meg mindjárt nekiállok törölgetni... :smoke:
Kész az első PWM erősítőm. Bocsi az OFF-ért de most örülök neki Nem valami nagy szám de az analógokat simán veri
Idézet: „de az analógokat simán veri” Teljesitmenyben vagy minosegben ?
Teljesítménybe simán ilyen kisebb analógokat nem szoktam építeni de a tda-t 2030at simán minőségbe hangerőbe veri és 12v-ról megy. Nah de ezt máshol kellene megbeszélni mielött warn-t kapok
Szabadon, amíg egy moderátor "lelki világába" bele nem gázolsz. Hihi.
Idézet: „XXVI. Adminnak és moderátornak nem szólunk be, pláne nem durván. [...] Persze ha igazad van, akkor megsimogatjuk a fejedet és még esetleg meg is köszönjük.” csak azért írtam, hogy jelezzem, eszem ágában sincs ám moderátornak beszólni, á nem :kuss: Idézet: „csak azért írtam, hogy jelezzem, eszem ágában sincs ám moderátornak beszólni, á nem” Tudjuk! :hehe: Idézet: „Persze ha igazad van, akkor megsimogatjuk a fejedet és még esetleg meg is köszönjük.” Ha meg olyan, akkor mondjuk hozzá, hogy "semmi baj, megnyugszik a beteg...."
Helló
Van egy teljesen új ganz háromfázisú teljesítménymérőm, ami 250kW-ig mér. Szerintetek mennyit érhet? El szeretném adni, de fogalmam sincs mennyit érhet egy ilyen. Ja és analóg, mutatós kijelzésű.
teszek még fel két képet róla, hátha látott már valaki ilyet, és tudja az árfolyamokat is.
Idézet: „semmi baj, megnyugszik a beteg....” Igen, igen, hhhhhhhhhhhr, igen, Igen, IGEN, hhhhhhh, igen, nyugodt vagyok, hhh, nyugodt :wow3: , hhh és :kocsog: ahol a h a sztring hosszával arányosan erős hörgés, amit nagyon élethűen tudok ám előadni élőben... :bummafejbe: |
Bejelentkezés
Hirdetés |