Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3161 / 3610
(#) szalamandra hozzászólása Jún 14, 2020 /

Mindenesetre Alkotó nem lett közelebb a megoldáshoz.
(#) nedudgi válasza Alkotó hozzászólására (») Jún 14, 2020 /

Arról tudsz, hogy ha egy hozzászólás több (talán 5) negatív értékelést kap, akkor eltűnik a nyilvánosság elől? Ilyenkor nem kapsz értesítést hozzászólástörlésről.
Szerintem lépj kapcsolatba egy moderátorral, és kérdezz rá.
(#) Petyaa hozzászólása Jún 14, 2020 /

Üdv! Autofenyszorot szeretnek magamnak polirozni akkus furoval, ami viszont csak 200 at forog. Merjek nekiallni, vagy inkabb hanyagoljam?
(#) Alkotó válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 14, 2020 /

Privát üzenetek tűntek el (nem hozzászólások), vagy legalábbis nálam nem látszanak, a címzettjeim pedig még nem válaszoltak, hogy látják-e mind a korábbit mind azt amit utólag még egyszer leírtam vagy csak az utóbbit.
Véleményem szerint a privát üzeneteket semmilyen módon nem moderálják. De velem kapcsolatban a trágár beszéd teljesen kizárt, egyáltalán nem használok ilyen szófordulatokat.
(#) MajorosL válasza Alkotó hozzászólására (») Jún 14, 2020 /

Ha az automata spamszűrő dobja ki az üzenetet, akkor azzal együtt ideiglenesen fel is függeszti a felhasználói fiókot biztonsági okokból, így ez kizárható, mert tudsz ide írni

Nem jelzett senki semmilyen rendszerhibát, illetve ha lenne az egyszerre mindenkinél jelentkezne.
(#) szalamandra válasza Alkotó hozzászólására (») Jún 14, 2020 /

Idézet:
„Véleményem szerint a privát üzeneteket semmilyen módon nem moderálják.”

De "moderálják", mert privát üzenetben nem írhatsz csúnya szavakat, illetve írhatsz, csak nem tudod addig elküldeni, amíg nem javítod. Szóval az oroszok a spájzban vannak.

Ha az adott személlyel a komplett levelezést nézed, nem csak a levelek listájában előnézetet, akkor sincs meg a levél? Akkor vagy elküldesre sem került vagy kitörölted.

Előnézetben nekem volt olyan, hogy nem mutatta csak a koràbbi dátumú levelét, (szerintem addig visszatörölte a kolléga), teljes nézetben viszont megvolt minden.

Egzakt választ az üzemeltetőtől tudsz kapni.
(#) Bakman válasza Alkotó hozzászólására (») Jún 14, 2020 /

Valahol mintha írta volna Topi, hogy egy évig (vagy tovább?) őrzi a rendszer az üzeneteket, aztán törli automatikusan. Ha ugyanazon szöveget többször/több címzettnek elküldöd, spammer-nek minősít az automata rendszer, tudtommal. De hogy ez milyen szankciókkal jár(hat), passzolok.
(#) Szárnyas válasza Alkotó hozzászólására (») Jún 14, 2020 /

Nem biztos, hogy eltűntek, elképzelhető, hogy egyszerűen csak nem látszanak.
Azért gondolom ezt, mert én is úgy gondoltam, hogy bizonyos idő eltelte után az üzenetváltások automatikusan törlődnek, viszont az üzenetrész keresője a keresés mezőbe írt kulcsszóra való rákereséssel előhozott olyan üzeneteket is, amelyek nem látszanak alapból az üzenetek között. Próbáld ki, hogy rákeresel olyan szavakra, amire emlékszel, hogy biztosan benne voltak az eltűnt üzenetekben.
(#) zolika60 válasza Petyaa hozzászólására (») Jún 14, 2020 / 1

Nem kell nagy fordulat. Én például kézzel políroztam.
(#) Kovidivi hozzászólása Jún 15, 2020 /

Hello.
Ma néztem meg a "The Martian" című filmet (Mentőexpedíció), és meglepődve tapasztaltam, hogy a film végén a stáblistánál óriási arányban magyar neveket látok. Legalább 70%, de inkább több. Számomra nagyon meglepő, örülök is neki. Tudtok valami háttérinfót?
Google: The Martian
Kicsit utána olvastam.
Wikipédia: forgatási helyszín: Budapest. Amerikai rendező Magyarországon forgatja a filmjét. Jobban megéri minden színészt utaztatni ezek szerint?
Ez durva Fel van sorolva rengeteg forgatási helyszín, Budapest környékéről. A statiszták is óriási részben magyarok. Szuper.
(#) Rosszmáj válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 15, 2020 / 2

(#) bbb válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 15, 2020 /

Ár/érték arányban a magyar helyszínek nagyon jók. Olcsón kapnak jó helyszíneket, profi filmesekkel. Nézd csak meg a Spectral című filmet (netflix)! De ott van az új szárnyas fejvadász film is...
Érdemes lehet egyszer ellátogatni a fóti filmgyárba, s hátha a rákospalotai stúdióban (a szemétégető mellett) is lehet kérni "gyárlátogatást". Ez utóbbi területén kívülről látható századvéget idéző díszletépületek vannak felhúzva!
(#) dlevy válasza granpa hozzászólására (») Jún 15, 2020 /

Nem ontottam a trágár szavakat, nem stílusom.
A (tönkre) ment szót fejeztem ki kissé másképp (fekáliává ment) fordísd le ahogy tudod.
Hát ez volt a hatalmas ordenáré kifejezés.
(#) dlevy válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 15, 2020 /

-Mi alapján kap negatív értékelést ?
(#) bbb válasza dlevy hozzászólására (») Jún 15, 2020 /

Ha a felhasználók rányomnak a frászbúkról ismert kezecskékre.
(#) dlevy válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 15, 2020 /

Nem ontottam a trágár szavakat, nem stílusom.
A (tönkre) ment szót fejeztem ki kissé másképp (fekáliává ment) fordísd le ahogy tudod.
Hát ez volt a hatalmas ordenáré kifejezés.
------Remélem az álszent szó nem ordenáré.----
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2020
(#) dlevy válasza bbb hozzászólására (») Jún 15, 2020 / 1

Ezt értem.
És mi a kritérium.
Mert mi van ha 20 nak tetszik 5 nek meg nem akkor törlik, csak mert 5 másiknak nem tetszett ?
(#) granpa válasza dlevy hozzászólására (») Jún 15, 2020 /

Nincs kompenzáció, a pozitív nem semlegesíti a negatívat.
Ha ergyát, mergát írsz, azt nem ismeri a szűrő. Viszont ismerjük a jelentését.
(#) Bakman válasza dlevy hozzászólására (») Jún 15, 2020 /

Nagy valószínűséggel nem törlik. Ez egy automata rendszer, a fórummotor tünteti el. Az, hogy bekerül-e a /dev/null-ba vagy csak mi nem látjuk, kb. mindegy is.
(#) Moderátor hozzászólása Jún 15, 2020

Kérjük, hogy a nézeteltéréseiteket privátban beszéljétek meg, mert a topik olvasóközönségét zavarja.
(#) mek-elek válasza dlevy hozzászólására (») Jún 16, 2020 /

És a 20 lehet akár sokkal több is, mert sokan csak olvassák az adott oldalt...
És az öt pedig lehet kevesebb, mert egy személy több néven is jelen van.
(#) Bakman hozzászólása Jún 16, 2020 /

Van itt olyan, aki nagy raktárban dolgozik vagy bejáratos ilyen helyre? Hogyan lehetséges, hogy egy kis koccanástól összeroskad a fél raktár? Több ilyen és ehhez hasonló videó is van a neten, pl.: YouTube. Ezek a polcok állnak a lábukon mindenféle biztosítás nélkül? Elégge hihetetlennek tűnik, hogy semmilyen biztosítás nincs a rendszerben.
(#) szikorapéter válasza Bakman hozzászólására (») Jún 16, 2020 /

Ez olyan mint a csontnál: szálirányban irtó erős, de ha megroppantják dől az egész. Általában talpnál van rögzítve csak, felülről (oldalról sem) szükséges.
(#) nagym6 válasza Bakman hozzászólására (») Jún 16, 2020 /

Szerintem jócskán túl vannak terhelve az állványok, a megengedett teherbírás fölé.
(#) reloop válasza Bakman hozzászólására (») Jún 16, 2020 /

Kockánként nézve 0:08-ig teljesen rendben, onnan már gyanús a tárgyak mozgása, 0:22-nél jobb oldalon durván mesefilmbe hajlik, szerintem fake.
(#) Petyaa válasza Bakman hozzászólására (») Jún 16, 2020 /

Úgy lehetséges, hogy kb 1-2mm falvastagságú U profilú alumínium lemezből van az egész. Nyilván gyártási és bekerülési szempontból ez a legolcsóbb. Egy 4-fokú létrát nem csinálnék belőle. Ha az oldalán nem lennének a szintén vékony merevítők talán meg sem tudna állni. Egy valamire adó raktár minimum 3-4-5mm vastagságú acél zártszelvényből csinálja.
(#) Bakman válasza reloop hozzászólására (») Jún 17, 2020 /

Nem tudom, több ilyen összeomlást is lehet látni a neten, hasonló módon roskadnak össze a polcok. 0:22 előtt távolabb is letérdel pár polc és azok vízszintesen húzzák el a többit.
(#) bbb válasza Petyaa hozzászólására (») Jún 17, 2020 /

A raktárak megveszik az előre készített salgópolcokat, nem írják rá a terhelhetőséget, majd úgy telerakják, ahogy itt is láttad. Ezek viszont egy idő után meg tudják adni magukat (ki tudja hanyadik nekifutás volt már ez a targoncával, ami maga se két kiló).
(#) reloop válasza Bakman hozzászólására (») Jún 17, 2020 /

Egy túlterhelt polcrendszer bizonyára megnyekken, ha a targi megroppantja a függőleges állvány lábát. Ez a jelent viszont erősen meg van kínálva látványelemekkel. A végén már nagyon elnagyolt és maszatos a grafika.
(#) Gafly válasza reloop hozzászólására (») Jún 17, 2020 /

Idézet:
„erősen meg van kínálva látványelemekkel”

Ha nem lenne, akkor ki bánat nézné/beszélne róla/linkelné be mindenhová?
Következő: »»   3161 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem