Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Mi köszönjük, hogy eljöttetek!
Remélem, jövőre is találkozunk ugyanitt. ![]()
Nem remélni kell! Hívni kell őket és jönnek. Nagyon jó dolog volt, hogy emelték az esemény színvonalát
![]()
Megtiszteltek!
Természetesen nem kérdés! Ott leszünk! ![]()
Puskás Feriék szinte csak a robotika miatt jöttek a gyerekkel.
A Csabai Mérlegben is megjelentünk a tegnapi számban.
A TV-ben mikor leszünk (mondja a követelőző kismalac)?
Te, ill. mi biztosan nem látjuk már hiszen a helyi TV volt ott, meg már szerintem rég lement adásban az a fél-egy perces összeállíás.
Már voltunk. Itt újra megnézhető Bővebben: Link
Te csak ne panaszkodjál, Zsáka konkrétan és kiemelten meg lett emlitve.
![]()
Sziasztok!
Bocsánat az off-ért. Szegeden, elektronikai kütyök, irományok, könyvek hagyatékból ingyen elvihetők. Nincs szívem kidobni... Délutén rakok fel képeket.
A "Felajánlás azaz ingyen elvihető" topikba bátran felteheted.
A hozzászólások miatt ha rólam van szó.
mc-4: Ha lesz olyan ami érdekel akkor várni kell mert a műszak beosztás miatt nem érek rá feltölteni a számlámat. Igyekszem korrigálni. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2020
Meg van egy rakat "guberálni" való motyó.
Szegeden van, itt tudsz üzit küldeni. Köszönöm, hogy maradhat!
Szia, a nagyfesz generátort ha postázod érdekelne!.
![]() Ha viszont nem akkor lemondok , sajnos Szeged nekem messze van (Eger).
Szia, engem a második képen található szkóp érdekelne, szintén valamilyen postázási lehetőséggel. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2020
Szia! Ha jövő hét végéig maradnak akkor én elhozom mindet!
Igy utólag szerintem mohinger tökéletesen ragadta meg a virus szarvát.
Ahogy tudom, senkinek nem lett baja, és mindenki vigyorogva távozott. ![]()
Úgy néz ki, hogy nagyon nagy szerencsénk volt. Abban a pillanatban, ahogy kinyitott a művház a nyáron, gyorsan leültem tárgyalni a vezetővel és sikerült az időpontot lefixálni.
Még mindig ámulok, hogy mennyi tombolatárgyat hoztál... ![]() Nagyon kellemes emlék számomra ez a találkozó a sok kicsi és nagy látogató, a remek hangulat, a barátokkal újra találkozni nagyon jó volt! ![]() Idézet: „leültem tárgyalni a vezetővel” ![]()
Most helyettes vezető van, mert a másik, akire gondoltok, babázik.
![]()
Eredeti megfogalmazásom az lett volna, hogy:
Idézet: „mohinger tök jó időzitéssel ragadta meg szarvánál fogva a virus tökét” De korán reggel ez még nekem is sok lett volna. Sajnálom a kolbászosokat. Szerintem legalább mi jól jártunk (a körülményekhez képest)... Jövőre nézve meg tudatositani kell a résztvevőkkel, hogy a kolbász mintabolt délben bezár. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Puskás Feri komám azóta is tartja a kapcsolatot a robotosokkal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |