Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Mi köszönjük, hogy eljöttetek!
Remélem, jövőre is találkozunk ugyanitt.
Nem remélni kell! Hívni kell őket és jönnek. Nagyon jó dolog volt, hogy emelték az esemény színvonalát
Megtiszteltek!
Természetesen nem kérdés! Ott leszünk!
Puskás Feriék szinte csak a robotika miatt jöttek a gyerekkel.
A Csabai Mérlegben is megjelentünk a tegnapi számban.
A TV-ben mikor leszünk (mondja a követelőző kismalac)?
Te, ill. mi biztosan nem látjuk már hiszen a helyi TV volt ott, meg már szerintem rég lement adásban az a fél-egy perces összeállíás.
Már voltunk. Itt újra megnézhető Bővebben: Link
Te csak ne panaszkodjál, Zsáka konkrétan és kiemelten meg lett emlitve.
Sziasztok!
Bocsánat az off-ért. Szegeden, elektronikai kütyök, irományok, könyvek hagyatékból ingyen elvihetők. Nincs szívem kidobni... Délutén rakok fel képeket.
A "Felajánlás azaz ingyen elvihető" topikba bátran felteheted.
A hozzászólások miatt ha rólam van szó.
mc-4: Ha lesz olyan ami érdekel akkor várni kell mert a műszak beosztás miatt nem érek rá feltölteni a számlámat. Igyekszem korrigálni. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2020
Meg van egy rakat "guberálni" való motyó.
Szegeden van, itt tudsz üzit küldeni. Köszönöm, hogy maradhat!
Szia, a nagyfesz generátort ha postázod érdekelne!.
Ha viszont nem akkor lemondok , sajnos Szeged nekem messze van (Eger).
Szia, engem a második képen található szkóp érdekelne, szintén valamilyen postázási lehetőséggel. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2020
Szia! Ha jövő hét végéig maradnak akkor én elhozom mindet!
Igy utólag szerintem mohinger tökéletesen ragadta meg a virus szarvát.
Ahogy tudom, senkinek nem lett baja, és mindenki vigyorogva távozott.
Úgy néz ki, hogy nagyon nagy szerencsénk volt. Abban a pillanatban, ahogy kinyitott a művház a nyáron, gyorsan leültem tárgyalni a vezetővel és sikerült az időpontot lefixálni.
Még mindig ámulok, hogy mennyi tombolatárgyat hoztál... Nagyon kellemes emlék számomra ez a találkozó a sok kicsi és nagy látogató, a remek hangulat, a barátokkal újra találkozni nagyon jó volt! Idézet: „leültem tárgyalni a vezetővel”
Most helyettes vezető van, mert a másik, akire gondoltok, babázik.
Eredeti megfogalmazásom az lett volna, hogy:
Idézet: „mohinger tök jó időzitéssel ragadta meg szarvánál fogva a virus tökét” De korán reggel ez még nekem is sok lett volna. Sajnálom a kolbászosokat. Szerintem legalább mi jól jártunk (a körülményekhez képest)... Jövőre nézve meg tudatositani kell a résztvevőkkel, hogy a kolbász mintabolt délben bezár. A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Puskás Feri komám azóta is tartja a kapcsolatot a robotosokkal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |