Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A képen látható rádió és műhold vevő elvihető Maglódról. A rádió 1-2 éve még működött.
Gömöri Géza örülne a rádiónak. (vagy nem)
Ugyan már, komolyan azt hitted, nincs belőle neki minden tárolóban legalább egy? VEF
Múltkor találkoztam vele lomtalanításon, már a zsebrádiókat és vérnyomásmérőket is otthagyta.
A HDD és a beépítő keret még vihető a hét végéig!
Szia! A rádiót hozzá tudnák csapni a korábbiakhoz?
Köszi! A műholdvevő típusát megnéznéd nekem? A képen nem látszik. Hátha még nagyobb doboz kell
Sziasztok, két multifunkciós nyomtató várja, hogy valaki felkarolja őket és új életet leheljen beléjük. Kishibásak, de én nem vagyok úgy felszerelve, hogy meg tudjam oldani. Az Epsonnak eldugultak a fúvókái, hiába próbáltam több napig áztatni, meg hasonlóak, szerintem cserés lesz az a része. Meg haragszik az utángyártott patronokra, szereti őket egy idő után üresnek felismerni.
A HP-nek mechanikai baja van, az egyik kép közepén látható a tengelyvég, ami elforog a rajta levő fogaskerékben, amúgy szépen tenné a dolgát. Driverek mindkét géphez vannak. A korábban meghirdetett Samsung tévé is itt vár még. Esztergomból vihetők. Személyes átvételt preferálnám, ha lehet. A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2020
Műköröm ragasztóval lehet megjavítani.
sejtettem, hogy így van
Akkor légyszi tedd hozzá ezt is, ha nem gond. A többit privátban.
Köszi. És az tartós lesz? Mert amúgy tényleg nulla baja volna szegénynek.
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2020
Én kicsit érdesre reszeltem és epoxit használtam, évek óta tart. De sokat nem bukhatsz rajta...
Amig tart a ragasztó addig biztosan fog tartani. De elég durván fog az a ragasztó. Szokásos zsír por stb nem kell.
Szia!
Jelentkezek a fénycsőre, érintőkapcsolóra és az akkucsipeszekre. Üdv.: István
Köszi mindkettőtöknek, hátha majd valaki hasznát veszi az infónak, nekem elment a kedvem a vele való bajlódástól.
Usb hőmérők megvannak még? Engem érdekelne..
Oké, jöhetsz értük.
Szia!
Péntek délelőtt megyek.
Rendben.
Fagor tűzhely elektronika három darab.
16..475 pF forgókondenzátor, valószínűleg adóberendezésbe. Sokrelés panel két darab. Gamma dobozban két marék Remix 2,2K 1% ellenállas Nokia trafós töltő Gamma 220V 50 Hz reluktancia motor Aiwa walkman EMV személyhívó doboza Ismeretlen elektronika hálózati trafóval Ezek a tételek fellelt = ismeretlen állapotúak, csak személyes átvétel. 2020-09-16 reggel jön a konténer érte.
A motort és az EMV dobozt szívesen venném, ha valaki arra jár, és elhozná Budapestre. (Szüleim az EMV-ben dolgoztak, ott volt a személyhívó a zsebükben... szép emlék)
Elfelejtettem megemlíteni, hogy kapacitáshiány miatt csak egyben szeretnék megszabadulni a holmiktól.
Ugyanúgy az alábbiaktól: A doboz apróságai Órás rádió Tévéjáték roncs Videómagnó hátlapja Gardena öntözésvezérlő, szétszedett Csak személyesen. Határidő ugyanaz.
Szia! Szeretnék rá jelentkezni. Tisztelettel elfogadnám.
Sziasztok!
@em, @nedudgi Elméletileg hétfőn délelőtt fel tudom venni és em délutántól Érden átveheti. Ha így jó nektek. Feltéve, hogy Gárdony/Agárd a felvétel helye. Üdv, Zsolt A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |