Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha lesz valaki aki kinyitja majd a kolbász boltot.
Csak tudnám mi a fene jó abban a kolbászban. De nélküle élni se tudnék. Kolbászból még soha nem tudtam annyit enni, amitől megcsömörlöttem volna. Még disznó vágáskor se.
Hát a fokhagyma. Én például azért a kis fokhagymáért képes vagyok egy egész szál kolbászt megenni.
Van nálam majdnem két kilónyi. Csak gyere érte.
Igen, a pirítósra én nem dörgölök fokhagymát, hanem pirítóst eszek fokhagymával. Hagymát, hagymával.
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Most nézem a recept ajánlatokat a TV-ben:
Például bográcsban kirántott töltött káposzta, Kálmán módra.
Igazi, hurka és kolbász. Jó friss sertéspörkölt, hidegen fogyasztva, májjal, füllel disznóvágás utáni napon ebédre. Akárki akár mit mond, ezek az igaziak. De nem csak azért, mert éppen az volt akkoriban. Lehet akárhány csillagos étterem ilyet nem lehet ott kapni.
Ha ilyeneket eszel, elég rendszeresen, nem kell tartanod a csontritkulástól, sem a csapágykopásoktól. (térd, csípő)
Annakidején, mikor bóklásztam az országban, és még volt Kapuváron húsgyár, hazafelé ha csak tehettem, útbaejtettem egy jó böllérmájért. A felszolgálás egy ovális menzás tányér púpozva, köret kenyér. Igaz volt a tetején egy kis petrezselyem zöld ágacska, jelezvén, hogy jár hozzá saláta is. A francba, ki kell mennem a konyhába, mert megéheztem A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Idézet: „Ha ilyeneket eszel, elég rendszeresen, nem kell tartanod a csontritkulástól,” Dehogy eszek, sajnos. Már vagy 20 éve ettem utoljára. Igazit. A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Nem kellene a teljes fórumot szét-OFF-olni!
Nem.Azért mert facebook-nak nézed a Hobbielektronika oldalt.
Folytasd ott a csöves cuccoddal kapcsolatos kérdéseid, ahol elkezdted,és ahová való. Jani és a kimenőtrafó(nélküliség)
Lélekben már elkeztem készülni a következőre.
Idézet: azért visszahökkent. Lehet maradni kellene az idén is a méteres-nél? „a kézi lángszóróval megégetett, hámozott koktélparadicsom”
Ha csak rajtam múlik idén is lesz Egerben alternatív Hobbi Elektronika találkozó.
Micsoda? Szerintem ekkora kihagyás után mindenki menni fog aki csak teheti. Épp a minap voltam Egerben. Igaz akkor csak varttina és én voltunk a két személyes találkozón.
Mindenkinek BUÉK.
Idén én is lehet elnézek arra Biztos tudok sok érdekes dolgot is vinni
Pláne nekem pici műszert hogy párja legyen annak amiket küldtél.
Nembánnám ha kutatnál párját valameiknek. A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2021
Semmi másra nem vagyok csak két egyforma pici műszerre mert amit küldtél az két külön világ. Küldd el a képeit e-mailben nekem.
Idézet: „a kolbász mintabolt délben bezár” Igaz a piac is bezár délben, de azért azt tudni kell, melyikre gondolsz. A Csabai mintabolt van a piacon, a Gyulai van az állomáshoz közelebb, az Andrásssy úton. Mind a kettő nagyon jó. Van még egy a Jamina-húsbolt szintén az állomáshoz közel, az 13.00-ig van nyitva. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Az állomáshoz közelebbi.
A piacot nem is tudom hogy hol van Békéscsabán...
Évente egyszer, amióta van találkozó.
Azt már tudom, hogy "I" kolbász nélkül nem mehetek haza onnan. Idézet: „"I" kolbászt hoztál? Gyulai-t is, meg Csabai-t is...” Mondjuk logisztikai rémálom, öten ülünk a kocsiban, meg a raklapnyi cuccos a csomagtartóba tornyozva. Néha csurom vizesen ébredek, amikor azt álmodom, hogy Gery78 még a hangfalakat is hozni akarja, Granpa meg főzni fog az udvaron. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Remélem idén is lesz, mondjuk valamikor kora tavasszal lenne a legjobb vagy akár februárban, mert már mindenki ki van éhezve, elvonási tüneteik vannak a találkozóktól. Remélhetőleg nemsokára engedik majd a rendezvények megtartását.
Amikor csabán járok, évente 3-4 alkalommal, akkor a piacot én sem hagyom ki, a mindent bele lángos is finom
Ne reménykedj. Lehet, még a választásokat is elhalasztják vagy 15 évvel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |