Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha lesz valaki aki kinyitja majd a kolbász boltot.
![]()
Csak tudnám mi a fene jó abban a kolbászban. De nélküle élni se tudnék. Kolbászból még soha nem tudtam annyit enni, amitől megcsömörlöttem volna. Még disznó vágáskor se.
Hát a fokhagyma.
![]()
Van nálam majdnem két kilónyi. Csak gyere érte.
Igen, a pirítósra én nem dörgölök fokhagymát, hanem pirítóst eszek fokhagymával. Hagymát, hagymával.
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Most nézem a recept ajánlatokat a TV-ben:
Például bográcsban kirántott töltött káposzta, Kálmán módra.
Igazi, hurka és kolbász. Jó friss sertéspörkölt, hidegen fogyasztva, májjal, füllel disznóvágás utáni napon ebédre.
![]() ![]()
Ha ilyeneket eszel, elég rendszeresen, nem kell tartanod a csontritkulástól, sem a csapágykopásoktól. (térd, csípő)
Annakidején, mikor bóklásztam az országban, és még volt Kapuváron húsgyár, hazafelé ha csak tehettem, útbaejtettem egy jó böllérmájért. A felszolgálás egy ovális menzás tányér púpozva, köret kenyér. Igaz volt a tetején egy kis petrezselyem zöld ágacska, jelezvén, hogy jár hozzá saláta is. A francba, ki kell mennem a konyhába, mert megéheztem A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Idézet: „Ha ilyeneket eszel, elég rendszeresen, nem kell tartanod a csontritkulástól,” Dehogy eszek, sajnos. Már vagy 20 éve ettem utoljára. Igazit. A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2020
Nem kellene a teljes fórumot szét-OFF-olni!
Nem.Azért mert facebook-nak nézed a Hobbielektronika oldalt.
Folytasd ott a csöves cuccoddal kapcsolatos kérdéseid, ahol elkezdted,és ahová való. Jani és a kimenőtrafó(nélküliség)
Lélekben már elkeztem készülni a következőre.
Idézet: azért visszahökkent. Lehet maradni kellene az idén is a méteres-nél? „a kézi lángszóróval megégetett, hámozott koktélparadicsom”
Ha csak rajtam múlik idén is lesz Egerben alternatív Hobbi Elektronika találkozó.
Micsoda? Szerintem ekkora kihagyás után mindenki menni fog aki csak teheti. Épp a minap voltam Egerben. Igaz akkor csak varttina és én voltunk a két személyes találkozón.
Mindenkinek BUÉK.
Idén én is lehet elnézek arra ![]() Biztos tudok sok érdekes dolgot is vinni ![]()
Pláne nekem pici műszert hogy párja legyen annak amiket küldtél.
![]() Nembánnám ha kutatnál párját valameiknek. A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2021
Semmi másra nem vagyok csak két egyforma pici műszerre mert amit küldtél az két külön világ. Küldd el a képeit e-mailben nekem.
Idézet: „a kolbász mintabolt délben bezár” Igaz a piac is bezár délben, de azért azt tudni kell, melyikre gondolsz. A Csabai mintabolt van a piacon, a Gyulai van az állomáshoz közelebb, az Andrásssy úton. Mind a kettő nagyon jó. Van még egy a Jamina-húsbolt szintén az állomáshoz közel, az 13.00-ig van nyitva. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Az állomáshoz közelebbi.
A piacot nem is tudom hogy hol van Békéscsabán...
Évente egyszer, amióta van találkozó.
![]() Azt már tudom, hogy "I" kolbász nélkül nem mehetek haza onnan. Idézet: „"I" kolbászt hoztál? Gyulai-t is, meg Csabai-t is...” Mondjuk logisztikai rémálom, öten ülünk a kocsiban, meg a raklapnyi cuccos a csomagtartóba tornyozva. Néha csurom vizesen ébredek, amikor azt álmodom, hogy Gery78 még a hangfalakat is hozni akarja, Granpa meg főzni fog az udvaron. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Remélem idén is lesz, mondjuk valamikor kora tavasszal lenne a legjobb vagy akár februárban, mert már mindenki ki van éhezve, elvonási tüneteik vannak a találkozóktól. Remélhetőleg nemsokára engedik majd a rendezvények megtartását.
Amikor csabán járok, évente 3-4 alkalommal, akkor a piacot én sem hagyom ki, a mindent bele lángos is finom ![]()
Ne reménykedj. Lehet, még a választásokat is elhalasztják vagy 15 évvel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |