Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Én annak csak örülök, ha hasznosul/jó helyre kerül.
Csak szépek, de már kinőttem abból, hogy csak azért elhozzak mindent, mert ingyen van... A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2020
Pedig milyen jól néznének ki a kertkapu felett.
Vagy a kerti grillsütő felett is használható. Akkor a lámpákat Jurij Dolgorukij elviszi.
Üdv! Nekem van egy, azt hiszem három csöves fröccsenő víz ellen védett, ha kell valakinek. Tartalék csövet is adok hozzá.
Soroksárról vihető.
Szia!
Az első képen lévőkre jelentkezek. Üdv.: István
Gyere
Kedves Fórumtársak!
Pestszentimréről (Bp.XVIII.ker) ingyen elvihető több ezer darab telefonközpontos izzó(Egybe/külön). Zömében kétféle: 48V30mA és 48V3W Valamint mindenféle vegyes panelek, egy hiányos szignálgenerátor és egy Orion ar602 rádió kávája
Ha az az Orion káva nem leütődött, nem lepattogzódott, és nincs benne olyan, ami miatt nem alakítanék, akkor szeretném. Van egy unortodox tervem vele.
A káva kivételével a többire jelentkeznék, bár szerintem az izzóból hagyok másnak is.
Akár ma este is el tudnék értük menni.
Ha fajtánként 1-1 dobozzal félretennél nekem, akkor azt megköszönném.
Aztán majd kitaláljuk, hogy hogyan jut el hozzám.
Szia! Ha mégsem jönne össze a tali, az első képen levőre jelentkeznék másodikra. Őshonos soroksáriként
Megpróbálom, remélem, nem kell hamupopócskát, hupipőkét, vagy mit játszanom... De a felajánló még nem jelentkezett válasszal az üzimre.
Szia! egyedül a tetején vannak lakkhibák, amúgy teljesen ép a káva, nincsenek rajta funérleválások vagy furnérhibák(virág lehetett a tetején)
á, most látom, hogy nem nekem írtad, BIG - gel már le is beszéltem
Jó. Lehet, hogy az nem bántó hiba. Felkereslek privátban, hogy egyeztessünk.
Sziasztok!
Békéscsabán szeretnék elajándékozni kettö VFD kijelzőt. Egy Samsung pénztárgép bontásából származik. Működik, szép erős a fénye.
Köszönöm, küldöm a "helyi erőt" érte.
Szia! A fúrógépes 3. képre jelentkezem
Köszi
A CD meghajtós 4. képre jelentkezem.
Üdv!
Elvihetők a képeken látható dolgok Bócsáról. Személyesen akár darabokban is, de ha postázni kell, akkor kizárólag egyben. Bontott CB811-es telefon panelek, nyomógombos és számtárcsás hívóművek, különféle bontott trafók, fazékvasmagok és tartozékok, walkie-talkie ami nem tudom működik-e. Ha senkinek nem kell, akkor kukázom. A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |