Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tejet könnyebb nyitni. Javaslom mindenkinek az átállást, abból nem lehet sokat inni.
Nálunk több tej fogy, mint sör. A legtöbbet a legnagyobb kandúr issza.
Ez a munkavédelmi kesztyű is egy szélhámosság.
Hiába vettem fel, nem védett meg a munkától!
Attól csak a sör véd meg, ha iszol annyit, hogy nem tudsz felállni.
No, mondjuk ehhez ilyen láb is kell!
Nagy cégeknél van jó minőségű saruzó fogó, csak szakképzett szerelő nemnagyon.
Kollégám megkért, nézzem már meg a szomszédja kis köszörűjét (zöld színű LIDL), mert nem megy. Talán eltört a kábele. Elhozza, hát látom ez még zsír új. Bedugom az izzólámpás áramkorláttal ellátott konnektorba, de meg se mozdul. Az izzó sem világít. Multiméter szakadásvizsgálat, semmi. 20MOhm állásban is szakadás. Lebontom az alját, a kétáramkörös kapcsolónál van a legkönnyebb hozzáférési pont. A kapcsoló kapcsol, de mind a villásdugó, mind a motor felé szakadás. Lehúzva a sarukat jött az ámulat. A szerelő kolléga (kollegina) szépen rápattintotta a vezetékekre a sarukat, csak előtte kimaradt a blankolási művelet. Nem csoda hogy az elektronok nem találtak utat maguknak. Csak érdekelne, hogy a PARKizé gyártónál ki a meós. Én még ahol dolgoztam, mindenhol teszteltük (laboráltuk) a terméket. Vagy nekik elég a "jó a'! Hangájátok gyorsan, minél hamarább menjen a kamion" szlogen?
Felháborító egy hozzászólás !!! Erre moderációt kérek !
Még a végén nyávognom is kell ...
Mindegy milyen csak sok legyen - ez sajnos ismerős. A legjobb meós a vásárló. Ami rossz, úgyis visszajön ...
Na jó, de akkor még ajánlom a kakaót. Ugyanúgy könnyen bontható.
Hát, most mit csináljak, kétballábas vagyok.
Egyébként nincs ilyen gondom, de hidd el, van az a mozdulat, amikor összeakad
Állítsátok meg a földet!
Ki akarok szállni!
Na de mi lesz, ha jön a csigaforgató?
Csigaforgató
Nálunk a cégnél már van négy. Ebből kettő frekiváltós, és szoftveres (nem piros, nem vörös, hanem veres) támogatottságú.
Következő megálló: POKOL
Rá se ránts ! Ott sokkal több lesz az ismerős ...
Idézet: „Ott sokkal több lesz az ismerős ...” Ettől tartok én is.
Jó hogy már nem akarod meghúzni a vészféket....
Talán nem tudtad mire szállsz fel?
A pokol azért jó hely, mert ott azok vannak, aki oda vágytak!
No igen, a hit nem árt a házhoz, de az életben is alapvetőnek mondanám.
Aztán, sokan elcsúsztak már ezen azon... Manapság, meg mindenkinek folyik a nyála valamiért... Ezek szerint sok a csiga?
Ne vágj fel ...
Találkozunk még mi ott !
Nem beszélve az ördögökről azok is ott lesznek.
Ott hol fogunk majd forrasztani?
Remélem hiába szobrozol a kapuban.....
Valóban. De a félvezetők, hogy bírják ki azt a hőmérsékletet? A Mennybe meg Szent Péter csak beengedi vinni a forrasztót.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2020
Képzeld el, nem!
Ártatlan csecsemőként raktak le ide, mint szuperment. Megjegyzem ő is lelépett. |
Bejelentkezés
Hirdetés |