Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem akarnálak bántani, de van egy olyan érzésem, hogy azóta arról a vonatról is le akarnál szállni.
No meg jedi sem akarnék lenni, ha azt mondom, ha valaki saját bőrében nem tudja magát jól érezni, miből gondolja, hogy máséban jobban lenne....
Most én nem értelek téged.
Én erre a hírre akadtam ki.
Valameddig biztos bírják. A Szovjet Vénusz szondák 7 percig is bírták a majdnem 500 °C meleget.
Persze ...
Hiába várlak kível, mikor már rég bent leszel a fazékban
Erre a feleletre nem is lehet más jegyet adni ...
De, ha már befagyott a többiek most hová jutnak ?
Egyébként meg a Mennyei Magasságos - aki a saját maga hasonlatosságára engem is megteremtett - úgy is megbocsájt és be akar majd engedni mindannyiunkat ... De én nem akarok mindenkivel eggyütt lenni !!!
Javaslom az öngyilkosságot. Az az ítélethozatalig mentesít mindkét szanatórium látogatásától, és a semmiben lebegnek ezek a lelkek nem érzékelve sem teret, sem időt. Úgymond várólistára kerülnek. Garantált magány.
Nem biztos hogy hatvanas forrasztó ónnal kell dolgozni, az alkatrészek szempontjából pedig lehet hogy nem félvezetős a technológia. Talán elektroncsöves, amit a Szent Péter Vákuumtechnikai KFT gyártósoron készítenek. Olyan magasságban egyszerűen csak be kell forrasztani az üvegbúrába szerelt elektródákat, a vákuum adott. Nem elhanyagolandó előny.
Kondenzátorok terén talán az elkó felejtős.
Hmmm ...
Vákumban hogy lehet dolgozni ? A szkafander ingyenes ?
És ki fog ítélkezni ?
" ... ne ítélj, hogy ne ítéltess ... "
Jó, ez lehet. De áram egyik helyen sincs. Elemet vagy akksit környzetvédelmi okokból meg úgysem lehet majd bevinni.
Csak 7 perc, hiszen mi örökre ott leszünk. Ha leszünk....
Én inkább baknyúlként szeretnék újjászületni egy tenyésztőnél.
Egy tenyésztő kezei közt gyorsan rájönnél, hogy:
... Ami másnak szórakozás, az már neked munka ! ...
Dehogy. Egy szűk ketrecben másik baknyulakkal.
No meg nem kell ahhoz nyúlnak lenni.
A tenyésztő meg: Na, egy újabb baknyúl... Az előző még jó lesz egy ideig, most nekem nőstények kellenek... Akkor ezt meg eladom a piacon, még ivarérettség előtt, mert úgy finomabb a húsa.
Attól még le lehet gyártani az erősítőket, oszt majd feltámadás után használjuk.
Amúgy ha összekötjük a két panziót dróttal, valamekkora feszültség csak van köztük. Ez a villámokból jól látszik. Csövesekhez amúgy is jobban megy a High Voltage.
Ez jó kérdés. A választ még nem tudom.
A levegő, mármint annak oxigénje azért kell, mert a megevett és megemésztett táplálékot el kell égetni. Ott viszont nem lesz mit enni, így elégetni sem kell. Ergo nem kell levegő, se más gáz. A vákuum is elegendő.
Iskolás koromban megdöbbenve láttam, a baknyúlnak mindegy volt, milyen nemű a "vendég", illetve elöl vagy hátul. Ebben a formában azért nem nagyon vágynék nagyon a helyébe...
Ez jó ötlet. A magasból a felhők közül csak le lehet engedni a drótot. De a talajba... Nem beszélve arról, ha le is ér elolvad.
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2020
Az olvadt fém is vezet... Persze más lesz az ellenállása.
Viszont lehet hőelemet is használni a két hely hőmérséklet-különbségéből adódóan...
Van az a mondás, hogy kinek a bak, kinek a bakné.
Vagy valami hasonló...
Meg hát nekünk ez kapásból öt év börtön. Simán minden baknyúl eset erőszak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |