Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Igaz, tényleg nem vicces. Nem jó helyre tettem fel a képet.
Kellene nyitni egy új topic-ot, aminek az a címe hogy "Átverős - siralmas történetek" Sargarigó vette a fáradságot és végigolvasta az áru szövegét az idézet kedvéért. (Én nem tettem meg.) Köszi. Ennyi baromságot talán csak pénisznövelő gyógyhatású készítmények reklámoldalán tudnak összehordani. A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2020
Azért máshol is vannak okostojások!Bővebben: Link
Idézet: „Ennyi baromságot talán csak pénisznövelő gyógyhatású készítmények reklámoldalán” Szóval te azt szoktad végigolvasni? (semmi baj, lehet, nekem kéne. Nem merem a nejem megkérdezni.)
Jól látod, a villanypásztort védi. Az a nemtomhányméter kifeszített drót, igencsak hatásos antenna, nemcsak a villámnak, hanem mindenféle légköri feltöltődésnek is kitéve. Az a tekercs meg jól mutat, kell valamit kapni a vevőnek a pénzéért.
Hát, ha eddig nem reklamált, csak elégedett vele. Azért ne piszkáld az alvó oroszlánt.
Ha meg reklamál, akkor ismered a két végvári vitéz dialógját?
-Megöregedvén vala nem bírék én már az b....sval. -Akkor próbálkoz az ny...sval, az majd segít. Hogyan? Az s...it? Nem az s...it te hülye. Az p...ját!
A "miért"-et nem kérdezem (van hozzá elég macskám...) csak a "hogyan"-t. Hogyhogy nem gurult el a dinnye, miközben felmászott rá?
Ha már macska... Reggel feltöltöttük a kajásedényt, kb. 1/4 órán belül jött a reklamáció...
Nem is jó az a tartósítószeres valami, csak a friss hús.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2020
Ma egy ismerősöm (hölgy) áthívott, hogy csináljam meg a szekrénye lehajtható ajtaját, mert ha becsukja azonnal kinyílik. Átmentem nagy szatyor szerszámmal.
Úgy tele volt rakva, hogy a "cucc" nyomta ki. Némi kipakolás után tökéletes.
Hm.
Nála kajából volt sok. Nálad szerszámból. A win-win a kapitalizmus előnyei közé tartozik. Ha jó kapitalisták voltatok: adott enni, kapott szerszámot.
Nem lehet, hogy csak társaságra vágyott.....
Sejtettem, hogy nem 28. Akkor nem lenne szükség indokra hogy átmenj hozzá, mennél, ha hívna indoklás nélkül is.
Semmiképp sem illik le"nénikézni" senkit, 16évesen a 40 éveseket néninek néztük, mai fejjel egy negyvenes nő kívánatos fiatal hölgy. Te pedig (a dolgok mai állása szerint) egy nálad idősebb hölgy szerint kívánatos fiatal férfi vagy. Ne tagadjuk e szempontok előnyeit. Idézet: Áááááá én dehogy is.„mennél, ha hívna indoklás nélkül is.” Idézet: Már csak a medvének, ha éhes.„nálad idősebb hölgy szerint kívánatos fiatal férfi vagy.” Egyébként valóban nem tudta a hölgy, hogy a cucc nyomja az ajtót, semmi huncutság nem volt a dologban.
Ha megengedtek egy (nekem utólag) vicces sztori :
Barátom boltjában loptam a napot, amikor épp nem volt vevő beszélgettünk erről-arról. A vevők ugye általában hullámokban érkeznek, így be-besegítgetek amikor tudok ... Egy 60+ hölgy rádiót szeretett volna, végigmutogattam választékot, de nem tetszett neki egyik sem. Szóltam havernak : - A néni rádiót szeretne ! A hölgy azonnal - Köszönöm csak érdeklődtem - és duzzogva elcsörtetett... Barátom mosolyogva tájékoztatott: a hölgy unalmában jött csak be a boltba Idézet: „hölgy unalmában jött csak be a boltba” Sokan vannak így vele! Nem jön a busz, valamivel el kell ütni az időt. Van akinek a boltban lébecolás is egyfajta program (én belehalnék ). Idézet: „Barátom boltjában loptam a napot... ...a hölgy unalmában jött csak be a boltba” Idézet: „Sokan vannak így vele! Nem jön a busz, valamivel el kell ütni az időt.” Erről jut eszembe. 39-ik perctől érdekes Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2020
Érdekes, valóban, hogy a másik naplopását feljegyezzük, a magunkét annyira természetesnek vesszük, hogy még akkor sem tűnik fel (magunknak), ha még konkrétan le is írjuk
Nekrm is Hadházi jutott eszembe erről... A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2020
Köszönet ezért a linkért, nem láttam még, nagyon szeretem a többi "stand up"-al együtt. A 39. perctől telitalálat.
A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2020
Idézet: Nálunk már napok óta nincs nap. Hát ezért. „Barátom boltjában loptam a napot,”
Ebből következően csak az legyen koronabeteg, aki vírushordozó.
Egy nagy túrót! Ezerszer ennyi beteg lenne, aki csak vírushordozó (fertőzött, de tünetmentes).
Az nem reklamáció, hanem a hála jele! A macska azért hozza a gazdájához az elfogott - hámozott, felezett időnként - egeret, mert kedveskedni akar a gazdájának, viszonzásképpen. Minden rendben.
Ha már macska.
Cimborámnál villamossági szerelést csináltam. El kellett ugrania az asszonyért, így magam maradtam a házban. Vagyis nem magam, hanem a macskával. Kis kíváncsi figyelte hogy a drótok merre tekeregnek. Egyszer eltűnik, majd ott terem az ablak párkányon. No ez hogy került oda? Megint egy pillanat, és már a lábamnál van. Nem értem. Megjött a combi az asszonyával, hát ott termett rögtön két egyforma macska. Na, én nem jöttem volna rá hogy kettő van, de így már világos. Elmosolyodik az asszony, és halkan megjegyzi: Öt. Befogadtak egy kóbor macskát, aki már sajnos elhunyt, de mivel vemhes volt, öt gyönyörű egyforma cicát hagyott maga után.
Ettől már csak 5 asszonnyal lenne rémesebb ...
Nálunk jelenleg 10 kg macska van.
3 részletben: 5/3/2
Miért? Egymással veszekednének, nem veled. És lenne két pihenőnapod is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |