Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most akkor elő kellett szednem, hogy újra elovassam.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2020
Ezzel a lassú üveggel bearanyoztad a napom!
Milyen az élet Budapesten munkaügyi szempontból? A zasszony, az öccse és én tervbe vettük hogy megyünk. De majd legkorábban tavasszal
Nekem is van.
Én se unatkozok
Én sem unatkozom, pedig a munkanélküli nyugger vagyok.
Ozsonnya? Mennyit eszel? Nálam ez két napi kaja.
Cicus egyből megette.
Még szerencse, hogy kettőt sütöttem amikor pizzásnál dolgoztam, nekem is sütöttek mindennap egyet. Én is megettem mindig A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2020
Azt monta a nejem
-hogy ő is érti az emberi beszédet (ha akarja ) -ő is földönkívüli (még vagy 59 évig)
Az a kérdés, hány személyes adagot kaptál? Az minősíti az előző napi teljesítményedet.
Természetesen melegen. Amúgy burkoló segéd vagyok és mivel késő délután szoktam haza érni ritkán van kedvem délután 6-7 után főzni.
Idézet: „Amúgy burkoló segéd vagyok” Akkor végre van ismét egy jó állásod, miután sikerült megszerezni a hegesztő OKJ végzettséget is: hegesztő - burkoló Idézet: Nem rossz párosítás. Nekem eddig a csúcs egy autó összetörés után érkező segítség ---> Autómentő és sírköves. „hegesztő - burkoló”
Azért az se rossz, mikor a sebészt Dr Mészárosnak hívják.
Jelenlegi cégemnél az első üzemorvosunk dr. Kaszás volt.
Tényleg.
Az én dédnagyapám kovács, és órásmester volt a mesterlevele szerint, amit vándorlegényként szerzett. (igaz, toronyórás)
Az se lehet rossz, utazó nőgyógyász.
Finom munka lehet. Én most is toronyórás vagyok, hogy mester-e, azért nem teszem tűzbe a kezem. Mert még most is csinálom.
Esetleg még a kazánkovács és nőgyógyász, az szóba jöhet?
Ezúton szeretnék minden kedves pákásnak, elektronika-barátnak az ideinél
Sokkal, de sokkal Boldogabb Újesztendőt kívánni!
Mindig is villanyszerelő szerettem volna lenni Mátyás udvarában...
Attól is függ, melyik Mátyás udvarában...
Egyébként hajóácsnak jó lenni. Ha rossz, akkor sincs reklamáció. De ha később lesz két pályinkával, akkor ezt én nem fogom érteni, tehát: Boldog új évet! A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |