Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha már új év akkor új fogadalmak. Ki mit fogad meg az új évre?
Nos, én azt fgadtam meg, hogy rossz ember leszek ezekután.
Merthát minden temetésen azt tudom meg, hogy ismét meghalt egy jó ember. Bezzeg a rosszak örökké élnek, úgy tűnik only the good A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2021
Emelkedik, emelkedik.
Netes cikkből: Emelkednek a postai árak. A legfeljebb 50 grammos, belföldi, közönséges levél feladásának díja 10 forinttal 145 forintra emelkedi. A maximum 50 grammos elsőbbségi levél ára 15 forinttal emelkedik, 200 forintba kerül januártól. További változások itt. Ja tényleg a kis ázsiai csomagok is meg lesznek adóztatva, majd...
Én nem fogadok meg semmit, de azt viszont meg is tartom
Nem hiszem hogy a biciklizés okozta. Van ezzel baj minden szinten.
Ugyan ez van itt is. Ennek a holmiknak a 70% újra felhasználható. De nem olcsó dolog! Most vettek darálót+regranulálót ismerősék. Meg eljött még egy fejet terveztetni. Alap formát megkapta, amit kért. Csak a kisérleti szerszám legyártása olyan 90-120 ezer. És akkor még nem is agyontűrésezett dolog. Ha valami nem jön össze akkor a csiga csere egy vagyon. Ja és 40kW környékét zabálja a gép.
Nálunk a társasházban van egy lakó, akit már többször láttam, hogy a szemetet a boltban vehető szövetzsákban gyűjti, majd vele együtt dobja ki a gyűjtőbe. Egyrészt az a "szatyor" drága, másrészt pont azért van, hogy hazavigyed benne az árut és legközelebb is ezt használd. Erre a csávó meg ebben gyűjti a szemetet Vannak furcsa (buta?) emberek.
Annyit tömhették szegénynek a fejét a műanyagzsák károsságáról, hogy elhiszi, hogy környezettudatosabb, ha szövetzsákot használ erre is.
Perszehogy több kért okoz vele szerintem is, de a média nagy tudatformáló...
Persze, egy olyan láda? A múltkor egy kuka mellé ki volt rakva 6-7 db. Meg egy nagy műanyag hordó is.
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2021
Az újévi fogadalommal kapcsolatban:
Megfogadtam, hogy nem fogadok meg semmit...
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Adott egy készülék amin valamilyen szennyeződés található. Nekem kicsit úgy tűnik mint ha festék lenne, de nem tudom hogy végül is az-e. Szerintetek mivel kellene megpróbálni eltávolítani róla ezt a cuccot ? Isopropyl,körömlakklemosó,nitrohigító,lakkbenzin nem szedte le. Megmaratni nem szeretném a fémet.
Nekem is festéknek tűnik! Lehet, hogy beltéri falfesték. Egyszerű nedves rongy vagy szivacs megoldást jelenthet a problémára. Én legalábbis ezzel kezdeném.
Ez agy szálcsiszolt, alumíniumnak (acél?) tűnő felület. Nagyon kényes. A folt nem valami savas, vagy lúgos anyag hatása?
Szia!
Ez egy AKAI GX 4000D!! Vigyázz rá, gratulálok hozzá. Hraniclean ipari tisztítószer, én mint asztalos ezt javaslom, nekem még semmit nem károsított meg.
Próbáltam de sajna nem szedte le.
nedudgi: Igen szálcsiszolt fém. Szerintem nem savas vagy lúgos anyag mert műanyagon is jelen van. nandika76 : Igen, nagyon jól látod. Akai készülék. Nem rég kaptam hibásan. Sajnos csak a motor üzemelt benne. Hang nem jött ki rajta. A magnós fórumba segítettek a javításában. Tranzisztorok cseréjét végeztem el rajtuk. Szeretném még megtisztítani, aztán eladásra kínálni. Köszönöm a tanácsodat. Megfogom ezzel is próbálni leszedni a koszt róla.
Szívesen, értesíts ha eladósorba kerül.
Hová fajul ez a mai világ...
Itt a HE-n.Orsós magnók
Akai gx 4000D A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |