Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: .Túlfeszültség levezető (szikraköz) „Nagyitóval megvizsgálva az üveggyöngyben nincs semmi csupán a kettő drót kb 3mm egymástól , bármi müszerrel mérve semmit nem lehet mérni a kettő lábon” A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2021
Arra is gondoltam de egy zárt üveg gyöngyben tud szikrázni akármi is ?
Ha elég nagy a feszültség ....
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2021
1981 digitális óra ,a panel bal oldalán volt a kristály ,jól lehet látni a három láb onnan lett levágva ,a háromból kettő összekötve.
Az üveggyöngy semmi különleges, egyszerű mechanikai tartó funkciója van. A kvarcnak azért van 3 lába, mert az alacsony frekvenciás kvarcok nehezen rezgethetők be (mivel eléggé méretesek), a berezgetésükhöz speciális áramkörre van szükség. Most nem ugrik be az áramkör neve, de megpróbálom megtalálni, hogy hol olvastam erről.
Kétfokozatú (fázist nem fordító) erősítő kimenete, bemenete közé kell tenni (kell a nagy erősítés), a harmadik az ami a kristály hátoldalán van testre. Igen érdekesen rezeg, úgy mint egy gerenda, aminek közepén rezonancia frekvenciájával ugrálsz. Sokcsatornás vezetékes távközlő rendszerekben rengeteget használtak a 4 kHz -es (0,3 - 3 kHz) csatornaosztás miatt.
Sziasztok.Ez mi lehet?Egy ugyanilyet szeretnék venni.
Ne csináld! Mi a szösz az amit a képen látunk? Lehet hogy rádszól valaki, hogy egy kérdést, egyszer...
??? Azt sem tudod, hogy mi ez, de akarsz belőle még egyet? Minek?
Képes voltál kiradírozni a többi részt!? Elég lett volna bekeretezni...
Így is kétértelmű a dolog... Hasonlót igen, de "pont olyat"...keresd ki, ha meglátod valahol. Itt kellene érdeklődni: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2021
Nem tudom mi ez,de működik.Én csak a távirányítót nyomogatom
Idézet: „nem tudom, mi ez, de jó nagyon” Forrás: Juhász Gyula
Ezt keresd: rf relay switch. Kapható mindenféle formában.
Pont ugyanilyet nem találok.Erre 5 vezetéket lehet forrasztani.amiket találtam,azokra négyet.
Ha leírod mi a cél, konkrétabban is tudunk ajánlani valamit.
Most már a negyedik boltban voltam.Azt mondták fogalmuk sincs hol lehetne ilyet beszerezni.Van benne Pic ic,amit valoszinű nem tudnak kiolvasni,így programozni sem .
Miért titkolod, hogy mire való ez a készülék, ki gyártotta, milyen típus? Egy másik távirányító olcsóbb, és gyorsabb lenne, mint kifejleszteni.
Azért nem árulom el,mert nem tudom.Ha tudnám rendelnék egyet,és beszerelném.Ez a kis panel utólag lett rászerelve egy másik szerkezetre,amit vezérelget.Ennek meg van a távirányítója.Nekem egy másik ilyen panel kellene távirányítóval eggyütt!
Szerintem te most szórakozol, feszegeted a határokat. Mit a rossebbet akarsz távvezérelni?
A legnagyobb jóindulattal, önuralommal segítenénk, de így nem lehet.
Tényleg van értelme az ilyen szintű kérdésekkel egy percet is foglalkozni ?
Nincs. Ezért Hobbielektronika a fórum neve.
Akkor valami igen nagy titok lehet, vagy szabadalom.
Ezt az is bizonyítja, hogy nedudgi azóta sem írt egy sort sem.
Azóta is elemzi az információkat, gondolom én.
Kedves Urak, létezik-e valakinek adatlapja a 2SC5134 (C5134) jószághoz. Nekem idáig sikerült eljutni:
2SC5134 - NPN Epitaxial Planar Silicon Transistor, 6A, 80V, TO-252 100% helyettesítő típus is jó lenne. Köszi...
Ez sem az igazi, talán több egy picivel...
Lehet, hogy öreg a rendszerem, de betölti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |