Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia,
Oké, légy kedves írni egy üzenetet. Tiéd.
Frissítés!!!
Ami maradt: A teljesség igénye nélkül: - egy fénymásolóból származó panelek - Siemens S5 PLC CPU-board - yaxley-k (hibásak) - kapcsolóüzemű táp, (hibás) - elektromechanikus számláló (24V-os, nem nullázható) - régi huzalpotik, tranzisztorok, szelén egyenirányítók stb - telefon-hallgatók - Microsoft soros egér A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2021
EI130 trafó vasmag, cséve nélkül.
Biztosítóaljzatok, eltérő kivitelben (más a formája, más a rögzítőanya, stb.), egyben Akár ma is vihető..
15V-os 5 számjegyű, nem nullázható számláló, 4 db.
Kis DVM, életjeleket mutat, kijelző néha lehagy egyes szegmenseket, nyomásra visszajön. Elem nélkül.
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2021
VST1-et még láttam. Terta kockás volt. Akkor dolgoztam a MEO-ban amikor kapták az első mintapéldányt, hogy majd ilyet kell gyártani.
Ilyesmi volt, de eltérő feszültségre (és talán áramra is) gyártották
Szia!
Jelentkezek a következőkre, ha posta vagy Foxpost megoldható. - yaxley-k (hibásak) - elektromechanikus számláló (24V-os, nem nullázható) - régi huzalpotik, tranzisztorok, szelén egyenirányítók stb - telefon-hallgatók Üdv.: István
Szia,
Megoldható, légy kedves írni egy üzenetet. Köszi
Igen. Ilyen volt.
De, hogy a Terta kockáról semmit sem találok a neten....
Én kérek mindent, amit felraktál.
Nem látom, hogy a biztosítóaljakat más lefoglalta volna. Vagy rám gondoltál?
Részletesen:
EI130 trafó vasmag, cséve nélkül. Biztosítóaljzatok, eltérő kivitelben 15V-os 5 számjegyű, nem nullázható számláló, 4 db. Kis DVM HTV VST-3 töltő, elektronika, 2 db.
A biztosítóaljakért jelentkezett privátban 10:28-kor VJ72 fórumtársunk. Igazából darabszámot nem írtam, így valószínű, tudok még Neked is adni. A többit privátban.
Csak hát
Idézet: „ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!” ez a mondat (ha nem is téged figyelmeztet, hanem ikább VJ72-t) arról szólna, hogy nem privátban jelentkezünk... A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2021
Igen, éppen ezért is jeleztem, hogy ez megtörtént. Lehet, fórumtársunk nem figyelt erre kellőképpen.
Sziasztok !
Az alábbi akku elvihető, Kb 90 %-os. Kizárólag személyes átvétel lehetséges ! Budapest, XV.-ker. A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2021
Nálam is volt ilyen még tegnap, de a felhasználó állítása szerint nem tudott a topikba írni, megtettem én helyette.
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2021
Ha attika visszalépne, én előre lépnék. Bármikor érte tudok menni.
Sziasztok
Ingyen vihető 3G-4G kütyük nincs meg a tetejük de működnek egy kivételével ! CSAK EGYBEN posta megoldható ha fizeted a költséget !
Szia! Foxposttal elküldenéd nekem ezeket?
Szia
Nagyon szívesen de nálunk nincs olyan csak postán tudom küldeni !! |
Bejelentkezés
Hirdetés |