Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aki írt ilyeneket, ha akarja, akkor majd megmagyarázza és hozzáteszi a saját álláspontját. Persze politika mentessen.
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2021
Szerintetek ennek a medvekuszkusznak mennyi farka van?
A kép szerint egy, de a szöveg azt írja, hogy talán hím lehet, szóval lehet hogy mégis kettő
![]() Amelyik mögötte ül takarásban, na arról már fogalmam sincs, róla nem esik szó.
Ez a celebeszi Kétfarkú Medvekuszkusz Párt logója.
Segítsetek, hogyan tudnám felvenni az adminnal a kapcsolatot?
Az összes hírdetésem törölte, ezt szeretném vele megvitatni...
Hozzászólásod jobb felső részében a lefelé mutató nyilacska, abban "Moderációt kérek!". A felugró ablakban tudsz üzenni.
Sziasztok,
Szeretnék felrakni néhány dolgot az "Ingyen elvihető.." topicba, de hiába töltök fel képet, az előnézetben nem jelenik meg. (.jpg, mérete kb. 2MB) így gondolom hogy a végleges hozzászólásban sem lesz ott. Van valamilyen ötletetek hogy mit rontok el? A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2021
Az előzetesben nem jelenik meg a kép, csak a szöveg.
De alul, felsorolásban is látszik.
Ha pedig nem tetszik a végeredmény, akkor még mindig visszavohatod a post-ot...
Gafly, sany, Kösz, sikerült feltennem folyt. köv.
Sziasztok!
A "SzerszámX" nevű websop-ból rendelt már valaki? Rendeltem tőlük, de nem egy kapkodós idegbetegek, levélre semmi válasz, utólag megnéztem a vásárlói értékeléseket hát nem kellett volna....... Még jó hogy nem előre fizettem
Szia, kb 3 alkalommal, különösebb gond nincs velük meg kell nézni raktáron van-e az adott termék.
![]()
Azt sem tudta a "hölgy" megmondani van e raktáron, ő csak irodista, az ő száma van megadva.... No mindegy, várakozás van
Szerintetek a képen látható fagyasztott húst emberi fogyasztásra szánták? Ha igen többet soha nem veszek fagyasztott hús a boltból.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2021
Igen, valamikor arra szánták.
De most, ezzel a pótkocsival már nem azért vitték.
Még a 70-es években láttam a N-i Konzervgyárban, milyen szilva megy a lekvárfőző üstbe. Azóta csak közeli hozzátartozóm vagy magam által készített lekvárt vagyok hajlandó enni. Ezért is nem megyek pékségbe, húsüzembe, menza konyhába ... Jobb a tudatlanság (mint az éhen halás).
Egy sztendapos mesélte egyszer, valamiért egy darabig az x húsüzemben volt. Kíváncsiságból a virsli alapanyagba beledaráltak egy pár zöld gumicsizmát. Nem változott a termék élvezeti értéke...
Persze ez egy rosszhiszemű marhaság.
Biztos nem dögkútba. Gondolom az állati fehérje feldolgozóba vitték, (ide viszik az elhullott, vagy kényszervágott állatokat is) ahol fehérje porrá dolgozzák fel. Ezt aztán keverik állati eledelbe, tápokba. Igencsak szagos tevékenység.
Erről kapta a nevét a budapesti Illatos út, ahol eredetileg a budapesti Vegyiművek részlege volt. Tudomásom szerint ma Gönyü, és Győr között az 1. út mellett a Duna felőli oldalon működik. Ha arra jársz, jobb ha kis ideig nem is veszel levegőt.
Katona koromban a szakácsok egyszer a rántotthús mellé kirántottak egy felmosórongy darabot. Irtó nagy balhé lett belőle, a főszakács futira került.
Idézet: Nálunk is járnak ezek a konténeres kocsik, szörnyű bűz. „Igencsak szagos tevékenység.” Idézet: Tehát ott voltál, nem igaz...? „Persze ez egy rosszhiszemű marhaság.”
Azért a stand-up- osoknak sem kell mindent elhinni, mert tudni való hogy legtöbbször " meg kínálják " a történetet, ettől lesz vicces, élvezhető. Az meg hogy nem változott az élvezeti értéke, számomra azt sugallja hogy megkóstolta. Amit kétlek. Másképp honnan tudná?
Tökölön is volt ilyen fehérjefeldolgozó. Százhalombattán igencsak érezni lehetett. Itt mindenki csak úgy mondta, Tököl szag van.
Solton is van, volt hogy másfél órát dolgoztunk bent az üzemben, de utánna 3 napig éreztem az orromban azt a bűzt.
Tudom, sajnos ez egy "ártatlan gyerekcsíny szerű" dolog ahhoz képest, amit az ember képes művelni más élelmiszerével, egyebével. Azokhoz képest a gumicsizma semmi.
Azt mondják egy húsfeldolgozónál nincs kidobott dolog a feldolgozás során. Valamikor az egyik írónk írta: A mindent bele típusú felvágott = a műszak végén feltakarítanak és belekbe töltik... Nem akarok rossz érzést sejtetni, de személyes tapasztalata alapján mondta valaki, nekem mesélte: "Elkísértem egy rokonomat, aki egy húsfeldolgozót akart megvenni. Akkor hoztak be pár raklappal húst, körbe volt fóliázva, mert folyt a leve. Az állat egészségügyi szakember azt mondta ott, próbálunk valamit, hátha állateledelnek még lehetne engedélyeztetni. Amikor eljöttek, abből a húsból császárszalonnát ragasztott, vonalkódos, lefóliázott termék lett a túlsó végén. Azóta ezt a szalonnát, kedvencemet, soha sehol nem vettem - mondta." Aztán ez egész szelíd dolog ahhoz képest, amikről rejtett felvételek vannak. Találékonyabb, aljasabb dologra az emberen kívül más élőlény képtelen. Azt is mondta, neki volt - mert egy üzlettulajdonosról van szó - két üzletkötő fiatal ismerőse, ők mindig úton voltak, csak azt ették amit a boltokban vettek, "t..kükön lógott a mobil". Ők már nincsenek. 30-as emberekről volt szó. Van még sok hasonló dolog, de elég ennyi is - sok is. A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2021
Azt tudod, hogy a felvágottban miért olyan szép piros a hús? A cukortól.
Ezekután elképzelheted, hogy miért van olyan sok daganatos beteg. Egyszer láttam egy vídeót, a német riporter elhatározta, hogy utánajár egy kicsit. A gyárban megnézte, hogy hogyan készítik a zacskós gombalevest. Ezután fogta a zacskót, s elment egy vidéki házba, ahol két lányka főzött frissen szedett gombából krémlevest. És láss csodát, nem lehetett megkülönböztetni a zacskós, és a frissen főtt gombakrém levest. A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |