Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Jó hogy nem már rozsdamarót iszok vagy csavarlazítót... melyik jobb? Amúgy kint már rövidnadrágba+pólóba már tűrhető az idő.
Nahát, micsoda vicces alakok magyarították az új Tűzrókát! Egy .doc fájlt szeretnék éppen letölteni, de nem nagyon akaródzik neki lejönni. Erre mit ír ki? (lásd a csatolmányban)
Ilyennállam is van! szinténa cstolmányban,csak 18évenfelülieknek!
Azt nem is irtad hogy megakarod inni? a piában lehet fürdeni is, de nállamjobb bent, mint kint!
Sziasztok!
Találtam egy elég vicces videót! sajnos angolul nem nagy a szókincsem de egy kis konyhanyelvvel sikerült kibogoznom nagyjából a történetet. Katt ide. Ha valakinek van kedve lefordítani, vagy van fordítása, szívesen olvasnám Köszi!
Ez már a vicc kategória. Idézek: "tápfeszültség 12�14,5 V=; kimeneti impedencia 4-8 ohm," és a termék címe: Mono erősítő 70-100W - csináld magad... hát persze...
Ez megint egy olyan cucc (gondolok itt Vicsys frekimérőjére), amit valaki lekoppint, és totál ugyanolyan formában továbbárulja borsos áron...
Kíváncsi lennék, milyen IC szólaltatja meg a hangszórót! És a paraméterei... Inkább nem mondok semmit!
valami TDA lehet szerintem... De valaki már megmondta, hogy 12 Voltról aki 70-100Wot lehúz, az egy félisten
VAlami olyasmit írt, hogy 30-40 W a max. Itt olvastam valahol
Ötletes Főleg a kis hűtő"zászló" az IC-n
Ujujujujujjjjj. Ekkora helypazarlást rég láttam már! :vigyor5:
max. tápfeszültség: 40V
nem sok ez egy kicsit annak a TDA2030-asnak.... Én úgy tudtam, hogy 21V a max. Tán fejlődtek?
Ez neki üzlet, mert eldurran, akkor vehet másikat (tőle)...
Egy tápfesznél +40V. (+-21V =42Veff.)
A hűtés jó rajta . Kis hűtés-nagy venti.
De csak akkor ha kis iparosként beállt gyártani TDA2030-as erősítőket
Gyártattnék vele egy stereo-t az 3U magas rack dobozba kapnám szerintem Nah és plusz a táp... 5.1? bele se merek gondolni (Nem kell komolyan venni csak viccelek )
én akartam TDA2030A-ból 2.1es rendszert készíteni
De miután kipróbáltam simán, csak monóba, rájöttem inkább VF2 vagy 3 lesz az én erősítőm Jelenleg is gyűjtöm a pénzt rá
Nem tetszik a TDA2030-as erősítő? (most komolyan)
Miért olyan nehéz kettő helyett három billentyű-leütést produkálni?!
Azt nem mondom, hogy nem tetszik, mert meg vagyok vele elégedve, nem gondoltam volna, hogy iígy szól egy 20 Wos végfok IC, de valahogy mikor bömböltetni támad kedvem, valahogy "fura hangja van" a zenének.
Nem tudom, ezt hívják-e torzításnak, de pl a metallica S&M lemezét hallgatva, elég sokszor előjön, ilyen a fülem számára éles hang, nem tudom mi lehet az, ilyenkor lehalkítom, mert egy idő után már bele tud fájdulni a fejem Máshol nem hallottam még ilyen hangot, ezért gondolom az IC miatt van De amugy jó kis cucc
Ez a megoldás tutira kiszűri a nagyfrekvenciás füstöt
HEHE
Ja! Így már a nem kijelölt helyen is szívhatod! És még a ciginek is van egy lebilincselő élménye!
hehe csajozós dumák
Szigorúan saját felelőségre! Van benne egy két b*nkó stílusú is 1. Szeva, kéne a testem, mi? 2. Mond, néztél Te már tükörbe? Igen? És még nem vagy szerelmes magadba? 3. Szia! Anyámék kizártak, aludhatok Nálad? 4. Úgy nézel ki, mint a harmadik barátnőm. Eddig két barátnőm volt! 5. Én ellenőr vagyok! Most lyukaszthatok Nálad? 6. Tudnál adni egy 20-ast? Megígértem anyukámnak, hogy felhívom, ha szerelmes leszek! 7. Relax baby, relax! Merrelax? 8. Szép vagy, szép vagy, mint az álom, csak a melledet nem találom! 9. Van nálam kolbász, meg szalonna. Ennék hozzá kenyeret… 10. Gratulálok anyunak, meg apunak! 11. Szia! Látod azt a srácot a pultnál? … És azt az izmos hapsit a táncparketten? ... Na, nekik semmi közük az egészhez, Te nekem tetszel és szeretnélek jobban megismerni! 12. Ha Rád nézek látom, hogy a szüleid jó munkát végeztek. 13. Hy! My name is Elek! Petting Elek! 14. Bekéne Antal vagyok! De Neked csak Bekéne Tóni! 15. Sokat gondolkoztam és úgy döntöttem, hogy ne legyen köztünk semmi... Se ruha… Se levegő… 16. Ne haragudj, meg tudnád mondani, hogy írják a telefonszámod? 17. Kisasszony, ha maga bor lenne, édes lenne vagy száraz??? 18. Vállalkozó vagyok… Ma estére bevállallak! 19. Milyen érzés a buli legszebb csajának lenni? 20. Szia!!! Tudod mi hiányzik belőled? Az, ami belőlem kilóg… 21. Feljössz hozzánk sakkozni? Te nyitsz, én meg beadom a futót! 22. Felismersz? Nem? Jó, mert utálom, ha csak a pénzemért szeretnek! 23. Szia van barátod? … Akkor most már van! 24. Nem vagy elfáradva? Mert tegnap egész este az álmaimban rohangáltál. 25. Jössz táncolni? Illesz a nyakkendőmhöz! 26. Megvizsgálnád tüzetesen a mennyezetemet? 27. Szia! Engedd, hogy mindennap boldoggá tegyelek! 28. Te kis nunis! Akarod, hogy egy kukis elszórakoztasson? 29. szia kedves! Lennél nedves… Tőlem? 30. Életem művéhez szeretnék főszereplőt. Elvállalnád a szerepet? 31. Kebelbarát vagyok… Főleg a Te kebleid barátja szeretnék lenni! 32. Te vagy a görbék halmaza, aki egy egyenest felállít! 33. Olyan helyes arcocskád van. Úgy örülnék, ha reggel melletted ébrednék és először látnám! 34. Te tündér! Szemeid, mint a csillagok, fogaid, mint a gyöngyök… Mikor szeretkezünk? 35. Kifordítva mindenki rózsaszín. Mutasd meg Te is! 36. Szia! A női nemnél csak a női igent szeretem! Szerelmeskedjünk? 37. Szia kislány! Nagylánnyá tegyelek? 38. Kisasszony! Lenne a titkárnőm? Felvételi: ebből kellene 18 cm-t a fejében tartani! 39. De szép vagy! És a ruhád…! Jól mutatna a szobám padlóján! 40. Szeretnél fogyni? A szex 1000-1500 kalóriát éget el! 41. Szia! Tetszik ez a szűk kis gatyó! Biztos, hogy le tudod venni majd egyedül? 42. Mi van maca, járunk? 43. Te olyan lány vagy, akit szívesen elvinnék a mamámhoz, de sajnos nem bízhatok meg az apámban. 44. Tudsz egy feszítővasat adni, hogy leszedjem a lábaidról a szemem? 45. Táncolunk előtte egyet? 46. Olyan vadító vagy, hogy kiolvadt a műszál az alsónadrágomból! 47. Mi lenne, ha elmennénk hozzám és megszabadulnánk ezektől a nedves alsóneműktől? 48. Szeretem benned tested minden izmát. De legjobban az enyémet! 49. A nevem Géza! Csak azért mondom, hogy tudd, mit kell majd sikítanod! 50. A mai nap kulcsszava a láb. Menjünk fel hozzám és próbáljuk meg elválasztani! 51. Lehetnél szerelmi svédasztal. Elterülnél és azt szednék le rólad, amit akarnék! 52. A szádban akarok olvadni, nem a kezedben! 53. Van nálad térkép? Elvesztem a szemeidben. 54. Ismerlek valahonnan, vagy csak egyszerűen fel vagy öltözve?
Ha esetleg valaki nem tudná, hogyan szaporodik a medúza, megkérdezheti a tüneményas srácoktól
Bővebben: Link
Nagyon jó!
Bár szerintem megrendezett.
Lehet, hogy régebben más is belinkelte már ide, de úgy gondoltam ezt a videót muszáj megmutatnom másoknak is . Tehát itt a link, nézzétek meg.
Nyilván meg van rendezve, de attól még jó
erről nekem ez jut az eszembe:
Vigyázzat!! nagyon Lol!! angry gamer ez még Lol-abb angry gamer II ilyen a csávó : hehe
Hát szerintem nem vicces, sőt ijesztő hogy valaki képes magát ennyire felhúzni! Engem is fel szoktak bosszantani a játékok (pontosabban az emberek akik ellen játszom), de mégsem ordibálok és verem a padlót!
Meg a német gyerek Amelyik szétveri a billentyűzetet az is jó :gumicsirke:
Engem is mindig felidegesít ezért nem játszok
|
Bejelentkezés
Hirdetés |