Fórum témák
» Több friss téma |
Nincs rajta HDMI vagy valami kevésbé egzotikus bemenet?
Szia!
Persze van rajta mástípusú csatlakozó is, pl.: Euroscart, kompozit, USB és HDMI ebből 3 db is. Üdv
Szia,
Jelenleg egyik bemenetén sem ad képet, de tovább megyek ha bekapcsolom felkapcsol a háttér de kép nincs még az alap kép sincs (ugye minden tv ad valami képet mondjuk legalább a nő szignál feliratot) mintha nem lenne rádugva a kijelző az alapkapra. Mint mondtam valószínű nem azon a csatin adja ki a jelet (mivel kétféle van rajta egy V by öné és egy duai lvds). Jelen esetben az alaplapot kellene rá enni, hogy a megfelelő csatin adja ki a jelet. Gondolom ezt szoftveres csinálja mivel mindegyik lap egyforma de mégis különböző kijelzőket hajtakan. Üdv
Sziasztok!
Egy TMS2564-ből szeretném kiolvasni a tartalmat. Milyen hardver, és szoftverrel tudnám ezt megoldani? Előre is köszi!
Sziasztok,
Nincs valakinek kölcsön Debrecen környékén egy UPA-USB soros programozója? Egy ST6240-et kellene kiolvasni és írni. Az én olvasóm UPA-m kínában elakadt a COVID-19 miatt. Vagy nekem az is jó, ha valaki megtudná csinálni a környéken. Egy PicKit2 van itthon csak, ami a legközelebb áll ehhez a melóhoz, de szerintem ezt nem tudja elvégezni.
Sziasztok,
Valaki tud BQ30423-t programozni? Egy Dell laptop aksi vezérlőjébe van és ki kell reset-elni, hogy a cella csere után az aksi életre kelljen. Köszönöm.
Sziasztok! Szeretnék sürgősen 95160 típusú eeprom tartalmat kiolvasni, és egy módosított tartalmat beleírni.
Van egy Pickit3-am, és össze tudok ütni soros portra való programozót is. Szerintetek van lehetőségem ezekkel az eszközökkel erre a feladatra? Csinált már valaki ilyet?
Köszönöm! Megtaláltam, de én ma már ezt az LPT portos dolgot teljesen halottnak tartom. Közben megtaláltam a megoldást, Pickit 2 gond nélkül kezeli ezeket az eepromokat, csak az ekvivalens 25LC160 chipet kell a programban kiválasztani.
Persze, az is jó megoldás.
Egy kis segítséget szeretnék kérni pickit3 eeprom programozáshoz.
A következő hiba üzenet jött az írás közben : A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2020
Szia!
A képen levő piros "Code Protect" felirat szerint a kontroller konfigurációjában engedélyezett a kiolvasás védelem. A programozás közben végzett ellenőrzés még sikerül, ezután programozza be a konfigurációt, ami letiltja a kiolvasást. A külön menetként indított ellenőrzés (verify) már minden programszó helyett 0 -t olvas.
Szia!
Köszönöm az infót. Én csak egy egyszerű felhasználó vagyok. Tehát ez az én értelmezésem alapján azt jelenti, hogy a pic-en rendesen rajta van a code, és az eeprom adat is, csak a verify-vel nem ellenőrizhető le. Ezt én is törölni tudom belőle, vagy csak a program írója?
Ha megvan a hex fájl, akkor a kódvédelmet te is tudod törölni a fájlból. A PIC-ből csak úgy lehet eltávolítani a kódvédelmet ha "tisztára" törlöd, de ezzel a program is elvész belőle.
PICkit 3 programban a kék "Configuration"-ra kattintasz és a 13-as valamint a 8-as bitet átírod 1-re.
Lehet, hogy az alkalmazás nem engedi meg (PICki2 nem engedte meg), de a hex állományban átírható.
Megengedi de csak akkor, ha érzékeli az adott kontrollert. Anélkül tulajdonképpen a hex fájlt sem olvassa be (File menü -> Import Hex). PICkit2-vel teszteltem.
Nem nagyon látom benne a logikát, talán úgy voltak vele, minek akarom olvasni a fájlt, ha úgy sincs kontrollerem hozzá. szerk.: Tools menü -> Code Protect menüpontok inaktívak, ugyanakkor a konfigurációs biteket lehet állítgatni. A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2020
OK. értem!
Köszönöm nektek a segítséget, most már megoldódott az összes probléma.
Hali! Ki tudna nekem az Urbán féle 8x8 led matrix epromjába KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET szöveget programozni???? Urbánék már nem foglalkoznak vele, nekem meg az égetőm, meg a programom is itt most nem részletezendő okok miatt elveszett, nem kívánom ingyen, nekem 5 K-t megér! Üdv.
Sziasztok, 93C46 olvasáshoz/íráshoz vettem EZP2010-es kütyüt, a K150, CH341A Mini Programme-eim, nem kezelik, viszont nem tudom feltelepíteni a Win7 re, mert hiába látom az Eszközkezelőben, a program indításakor valami, -not linked- hibát ír ki, s nem látja. Próbáltam netről frissebb drivert letölteni, de nem hozott javulást. Valaki találkozott már ezzel? Köszi előre is!
Mike A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2021
Szia, Köszi kipróbálom, bár e célra direkt van egy laptopom /Win7 x86-al, majd később próbáltam Win8.1x64 -en, ott sem megy./ Arduino, s a többi soros-USB emulátort igánylő kütyük számára, mert Win10 alatt bizonytalanul futnak.
Sziasztok, tud valaki esetleg olvasni, irni, esetleg klónozni 8749-es mikrovezérlőt? MCS48 széria..
Sziasztok, 93Cxx eepromot szeretnék olvasni/írni. Eddid 24Cxx volt a kártyán, ahoz van programozóm. Vettem egy EZP2010 -est, viszont nem megy sem Win 7,8 -on sem a 10 --esen. Akármelyik emulátort töltöm be nem látja az USB eszközként, a programja is csak ennyit ír.
1. Van esetleg valakinek hozzá működö drivere? 2. Van CH341A is, arra azt írják, hogy tudja a 9ccxx -eseket is, viszont leírásban nem találom a hogyant. A panelon már csak a 24/25 beültetés szerepel.Tudja valaki? 3. a fenti kérdés PicKit 3-ra? Köszi!
Megnéztem a programjaimat, amik a CH341A-hoz vannak, s egyikben se találtam meg a 93-as sorozatot. Az EZP2010 pedig 32bites rendszeren fog menni, s az valóban tudja a 93-as sorozatot is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |