Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Köszönöm a szervezőnek a lehetőséget! Nagyon jó volt!
Tipp a szervezésnek. A tömeg mindig a tombola után oszladozik így az utolsó pillanatra kell hagyni.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött, akár látogatóként, akár kiállítóként.
Jó volt újra látni benneteket, jókat beszélgetni, új fórumtársakkal megismerkedni. 120-an jöttünk ma össze a Vasutas Művelődési Házban, hogy együtt hódoljunk a hobbinknak, ebből 36 kiállító és önkéntes közreműködő volt. Több, mint 10 különböző településről érkeztek: Dunántúl, Budapest, Észak-Magyarország, Nyíregyháza, Berettyóújfalu, Gyula, stb. Nagyon hálás vagyok a rengeteg felajánlott tombolatárgyért és egyéb ajándékért, segítségért! Néhány képet megosztanék veletek, amely remekül visszaadja, milyen élet töltötte ma be a Vasutast.
Még képek:
Az most nagyon tetszett, hogy az asztalok fel voltak cimkézve az előzetes jelentkezések és egyeztetések alapján. Nem is volt szerintem semmi panasz.
Hosszabbitók is voltak bőven előtelepitve, nekem például elő sem kellett venni, amit hoztam. Ami a tombola idejét illeti, szerintem az úgy jó, hogy ebéd után... Talán 1/2 2-re kitolhatjuk, de ez az abszolút maximum. Tegnap az összepakolással pont jól végeztünk, három után nem sokkal nagyjából rendben is volt a terem. Szegény granpa nem jutott el ebédelni normális időben a többiekkel, mert végigdumálta az ebédidőt is, de aztán az összes maradékot Ő kapta meg. Panaszként csak annyi, hogy most azért maradt némi elektronikai hulladék az ingyen vihetőből, illetve eldobott PET palackot is láttam. Ja, és ha ingyen vihető. Legalább hárman, ha nem többen kérdezték ott a sarki "lerakatnál", hogy akkor ezekeből lehet vinni? Pedig még laminált tábla is volt a fogasra kifüggesztve... A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2021
Volt olyan év, hogy később volt, akkor is volt már aki elszivárgott addigra...
Jelentem nem én voltam az, aki otthagyta. Az első ülésre nem jutott elfelé menet doboz, annyit sikerült elhordania az érdeklődőknek...ja meg az újságok is elfogytak.
Köszönöm én is, hogy részt vehettem, Mohának a szervezésért, és neked is Gafly mindenért, amit szerintem elvárások felett biztosítottál. Illetve a mások által felajánlott általad hozott cuccokért is köszönet! Jót hallgatóztunk, a Dire Straits most egy darabig tiltó listás lesz... Még mindig nem tudom eldönteni, hogy a srác, akivel az autós gyújtógyertya alternatív felhasználásról (passzív szűrőbe, mint kondenzátor) beszélgettünk csak viccelt-e? Jó volt újra találkozni és beszélgetni a már ismerős arcokkal és az újonnan érkezőkkel is.
Ha Zsoltiról van szó ő nem szokott blöffölni.
Idézet: „ja meg az újságok is elfogytak.” A Rádiótechnika évkönyvek maradékát nehezen tudtam rátukmálni Gyulára, végül az az érv győzött, hogy "ezt a massziv sárga ládát is elviheted vele, tök jól lehet bele pakolni".
A képek:
Nagyon sajnálom, hogy nem jutottam el.
A többi:
Van még
Van még
Nincs vége:
Van még:
Már fogy:
És is sajnálom, nagyon unatkoztam útközben.
Ha valaki lemaradt, nem találja a fotókon magát, attól elnézést kérek.
Köszönöm szépen a rendezőknek a sok munkát, profi módon megszervezett és jó hangulatú találkozót hoztak össze. Békéscsaba pedig - most először jártam ott - nagyon barátságos hely, majdnem sötétedett mire nekivágtunk a hazaútnak Budapestre
Annyiból nagy fennakadást okoztál, hogy félre volt téve neked a kajajegy.
Aztán amikor hosszas tanakodás után megállapitottuk Nagy hoho segitségével hogy Te mostmár tutira nem jelensz meg, Pucuka kapta meg elvitelre a HE marhát. Állitása szerint jó volt.
Kerestem mrscott21-et a főzőlap miatt de nem kértem fotót róla és kitűzőt se láttam. Mindegy elvitték.
Ez jó!
A tombola időpontjának a kiválasztása nagyon nehéz ügy, nincs tökéletes időpont. Ha túl későre tesszük, akkor sokan már hazamennek, hiába húzzuk ki a számukat, amire most is volt bőven példa. Ha4023 kolléga előtt ismét emelem kalapom: a mások által ott hagyott e-hulladékot a dugig tömött kocsijába bepasszírozta és elvitte. Köszönet érte. Nagyon jól esnek a dicsérő szavak, a Vasutas Művház kollégái nevében is köszönöm!
Még bent vannak a kocsiban a cuccok, de már az ingyen elvihető cuccokat elajándékoztam egy 14 éves bütykölős kis srácnak Dunaújvárosba, örült a rádiótechnikáknak is A vasutas újságokat eltettem magamnak, mert gyűjtöm a H0 MÁV járműveket, s köréjük dekorációnk felhasználom majd
Köszönöm a lehetőséget, jövőre egyeztetek majd, hogy egyik rádiós találkozóval, se essen egy időpontra, mert most Makón is volt, de mivel ide elígérkeztem, így az ottani szervezőknek jeleztem a megkeresésükkor, hogy sajnos nem jó idén az időpont, s Békéscsabán a helyem Ezek is jól néztek volna ki a bemutatón Idézet: „de már az ingyen elvihető cuccokat elajándékoztam egy 14 éves bütykölős kis srácnak Dunaújvárosba, örült a rádiótechnikáknak is” Ennél jobb helyre akkor szerintem nem is kerülhetett volna... A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2021
Párszor szokott jönni hozzám az apukájával, s mindig megpakoljuk a bontott panelokkal, s TV csövekkel a kocsijuk csomagtartóját, valaki örömét leli benne, s ez a lényeg
Idézet: „A vasutas újságokat eltettem magamnak” Volt már rá példa, hogy az ingyen vihetőbe küldött cuccot megdézsmáltam, csak meg ne tudják. |
Bejelentkezés
Hirdetés |