Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Mint látogató kilenckor.
Ha dolgozni is akarsz, nem csak bámészkodni, akkor korábban.
Te most tényleg csak okostelót nyomkodni jönnél?
Szia!
7:30-tól lesz ajtónyitás a kiállítóknak, akkor már be lehet pakolni. A találkozó 9-kor nyit hivatalosan a látogatók részére. szerk: igen, van wifi. A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2021
Szia!
Az előző találkozóról készült cikk itt olvasható: Bővebben: Link A mostani találkozóról itt egy beharangozó cikk: Bővebben: Link Korábbi hozzászólásom a várható programról: Bővebben: Link Kiegészítve azzal, hogy Bereczki Lajos, aki a Muzeális Rádió Gyűjtők Klubjának tagja is eljön és kiállít pár csodaszép régi rádiót a páratlan gyűjteményéből. Kicsit visszalapozol itt a fórumban, láthatsz képeket, cikkeket az előző találkozókról. Szeretettel várunk!
Nem van 1 usb-s dac-om mint műsorforrás esetleg .
Én is telepakoltam a csomagtartót.
Látom, hagytál helyet a többiek cuccának.
Egy részt nekem. (Bár én írtam is )
Még valakinek.
Valakinek kellene tőled felhoznom valamit Pestre, de már nem érek rá visszakeresni hogy mit és kinek, mert indulási idő van...
Aki még nem indult el de van hőálló burkolata vezetékhez az tudna hozni? A cső fűtő kábelét forraszta a bevonat megolvadt.
Jó estét.
Köszönöm a lehetőséget jól éreztem magamat, a fiam is . Attila fel a fejel jó a fégfokod !
Köszönjük szépen, hogy megszerveztétek a találkozót, nagyon jól éreztük magunkat, Gabival és Kálmánnal rendben hazaértünk. Minden szuper volt, nagyon jó volt Veletek újra találkozni! Apukádnak külön köszönjük szépen, hogy elballagott nekünk igazi Csabai kolbászért, nagyon hálásak vagyunk érte!
Ezt a műanyagot hogy kell használni?
Ezt miért ide küldöd? Tedd az OFF topicba.
Fűrésszel levágod merőlegesen a megfelelő hosszúságú hengeres részt, és készen van a távtartó. A nem kivánt részek pedig szelektiv hulladék...
Köszi a lehetőséget, jól éreztük magunkat.
Most értünk haza. 587 km
Aki megnyerte a SONATA-201 rádiót, a maga nemében nagyon jó, nem hulladék:
Bővebben1: Link Bővebben2: Link Például 4 rövidhullámú sávot tud, abból kettőben van amatőrsáv is. Van külső antanna és föld csatlakozója. Egy tranzisztoros BFO-val vesz CW és SSB állomásokat is...
Megtaláltam, nedudginak pontosan egy hónapja.
Köszönjük a rendezést, lehetőséget! Nekem kicsit rövid volt, sokakkal nem, vagy alig tudtam beszélni. Jó volt! Jövőre újra megyünk (ha lesz).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |