Fórum témák
» Több friss téma |
Ez vajon mi lehet? Egy régi hőmásolóból való. Próbáltam sokféle mérést végezni rajta de mindig szakadást mutat. A különálló lapka egy az 5 közül. Minden lapka után egy réz tárcsa van.
6+ 004.jpg -n valószínű egy ősrégi dióda akar lenni ( nekemgartz hídban van ilyen, olyanmint egy radiátor)
6+ 004.jpg -n egy varistor, (vagy PTC, de biztos nem az), az értékét ÉN sem tudom meghatározni. Üdv!
A 6+004 az egy régi szelén egyenirányító a másik pedig egy 3.2Kohm-os PTC melegítsd fel 50-70 fok-ra miközben méred az ellenállását ha nem változik az ellenállása (drasztikusan csökkenni vagy nőni fog) akkor döglött.
Helló.Nekam anyi kérdésem lenne hogy az S9015(PNP) és az S9014(NPN) tranzistorok helyet miet lehet teni...Ezek egy telefon tölőben vannak.Előre is küsz a választ!!!
Üdv
Szerintettek ez milyen alkatrész?Egy Nei szines tvböl bányáztam ki,és hogy müködik?Köszike István
Sajnos a radiátorra én is szelénre tippelek, csak nem értem miért alkalmazták mikor a tápban már szilicium diódák voltak. A szelént meg nem emlékszem, hogyan lehetett kimérni. Sajnos régen voltam úttörő amikor az mhsz nél ezekkel játszadoztunk.
Köszi az ötletet kipróbálom és megírom az eredményt.
Hello
Az valami kerámia szűrő szerűség ami egy vagy több bizonyos frekvenciára van hangolva
Pontosabban: Bővebben: Link
Egy tirisztor adataira lenne szükségem:T16-80-12-524 (villert) a tipsa.A Google röhögögörcsött kapott a látványátol.
Hol lehet Budapesten 500mH-s tekercset venni? Nem találok sehol! Még csak hasonló értékűt sem!
Sziasztok!
A képen látható alkatrész tipusával tisztában vagyok,de az értékével sajnos nem. Arra rájöttem hogy a fesz. tűrése 63V de az értékét nem tudom értelmezni... Egy kondenzátormikrofon után van sorsan kapcsolva ez a kondi,onnan megy egy kis előerősítőbe a mikrofon jel. előre is köszi
Köszönöm szépen!
Ha már hámran mondjátok akkor 100nanós ,megmérni sajnos nem tudtam. Köszi a segítséget! Tonsil
Sziasztok van két tranzistor csak nem tudom a bekötésüket mertkiszerelt holmik
Nem tudom, ismered-e a Google nevű weblapot. Sokan ismerik, egy nagyon híres keresőlap. Hallottál már róla? Lehet, hogy elsőként oda kellett volna bepötyögni a jelzéseket?
Kibeleztem egy Epson nyomtatót valami gagyi 12.000 Ft-os. Jó sok mindent találtam benne főleg fogaskereket és két motort.
Az egyikről kéne infó. Kb 4m átmérőjű 4 vezeték jön ki belőle és a következő feliratok vannak rajta: 4x0102b em462 Ez volt az ami a fejet mozgatta jobbra-balra. A fő kérdésem, hogy hogyan tudom ezt én meghajtani? (autó modellbe néztem ki magamnak jó fogaskerekek vannak hozzá). Illetve mekkora ereje lehet? Jó nehéz és jó nagy .
Az alábbi két kondi meghatározásában kérném a segítségeteket.
A sárga ha jól sejtem akkor 104pF 20%. A másikra nem találtam megoldást.
A másik lehet, hogy ellenállás? 28,7K?
Akkor megzavart, hogy CN van melléírva.
Lehet akár indukticitás is. A felirat meg nem mérvadó, néha nagyon elszáll a tervező mérnökök agya e téren.
A kondival kapcsolatban ajánlom figyelmedbe: Ezt az oldalt. Remek dolog ám!
Szerintem a CN1 a mellette látszó csatlakozó jelölése ( CoNnector 1 ) és nem az alkatrészé.
Ez lett volna a másik tippem! Kösz a kiegészítést!
Forraszd ki és mérj ellenállást , ha gyanúsan picit mérsz nézd meg nagyobb frekin mit mutat. A furcsa alakja miatt nekem is induktivitás a tippem.
Tuti hogy tekrenc csak a régi orosz cuccokban voltak ilyen ellenállatok
|
Bejelentkezés
Hirdetés |