Fórum témák
» Több friss téma |
Na csak nem hagyott békén a dolog.
Most ott tartok, hogy sültgalamb lövő. De ha valaki jobban tud törökül ne tartsa vissza.
Az már látszik, hogy a távcsövet dísznek, vagy rosszul tették rá... mert ugye nem arccsonthoz támasztunk, még akkor sem ha nincs visszarúgása se.
Megint kezembe vettem a Tungsram izét, mert találtam a fiókban B22-s foglalatot. Hát nem mén bele, mert nem átmérőben vannak a csapok!Majd egyszer mérek is rajta.
Dehát mértél. 12 + 12 Ohm.
Nagyjából arra szavazott mindenki, hogy áramstabilizátor opál búrában, azért bajonett foglalatban, hogy ne tekeredjen ki a rázkódástól. Első szám a feszültség, a második az áram.
Oké. Csak a méreg miatt írtam, hogy nem jó hozzá a szabvány foglalat. Üzemi mérésre gondoltam az imént.
Nos akkor magam számára teljes mértékben tisztázódott a dolog. Ihasavar névre hallgat, és itt van a katalógusban. Direkt nem mondom meg az oldalt, mert az egész katalógus marha érdekes szerintem.
Akit csak a videó érdekel, és a könnyű utat választja, akkor tessék ez a lényeg röviden... A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2021
Uraim, a képen látható csatlakozó anyukákat és apukákat keresek.
A képen 2 típus ami érdekelne: amp up 176299 és a amp up 176296 Kérdezném, hogy ezt a csatlakozót itthon, hogyan hívjuk és honnét tudok rendelni? hestore-n túl vagyok, nincs sajnos, legalább is nem találok. A nagyobbikból 2 párra a kisebb 8-asból 1 párra lenne szükségem. előre is köszi a segítséget.
Talán ez a család: Bővebben: Link.
Köszi, sajnos nincs közte a keresett dugó páros egyike sem.
Találtam egy ilyet, hátha segítene valakinek a számunkra elérhető megfelelőét megtalálni.
Csatlakozó manuálja: https://wiki.arcadeotaku.com/images/9/98/AMP_UP_instruction_sheet.PDF
Digikey-nél VAN.
Azon gondolkodom, hogy ennek a cégnek hol van a telephelye. Ha Anglia, akkor pazar, mert nem csak drága, de lehet még az adó is meg húz. rendeltél már innen? Tudsz infót? Köszi.
Kb. az egyik legnagyobb alkatrészforgalmazó, amelyik magánszemélyeket is kiszolgál.
Szia! Itt is szétnézhetsz. Bővebben: Link.
Köszi, de a 6eFt-os szállítás kicsit borsos. Ha nem DDP, akkor pedig még adó is kíséri.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2021
Köszi, ezt átnyálazom. Jó sok mindenük van.
Biztos hogy nem kíséri adó, már vásároltam onnan és a Mouser-től is. Egy trükk van, az árak nettó árak, a fizetés előtt adják hozzá a magyarországi ÁFÁ-t. Én is csak akkor rendelek valamelyikből, ha nincs más opció, akkor viszont összevárom a szükséges alaktrészeket, hogy elérjem az ingyenes szállítást.
Köszi, észben tartom. Egyelőre csak 3 db csatlakozóért nem éri meg megrendelni tőlük.
Azon gondolkodom, miért olyan ritka a villogó LED-ből a nem piros és nagyobb mint 5 mm-es?
Hello! Logikusan csak a kereslet-kínálat lehet az oka. De sok esetben ez "gerjeszti egymást". Vagy fel, vagy le..
Na ! Ne dicsekedjél ...
Igazad lehet, attól hogy a kis boltokban nem tartják, még létezik...
Már azt hittem, hogy technológiai oka van.
Talán 3 típushoz nincs odaírva: A továbbiakban nem gyártják.
Vagyis kifut a raktári készlet és kampec ... Bár 2 - 300 Ft/db áron elég sokáig ki fog tartani ...
Mert ma már az 5mm-nél nagyobbak nem nagyon férnek rá a készülékekre.
A simából és a nagy fényerejűből sem valami bőséges a választék. Valamint a veszély jele általánosan a piros és a villogás. Vagyis villogtatást általában ott használnak, ahol mindenképpen fel akarják hívni a figyelmet valamire és mindenképpen általában a veszélyes helyzetekre kell felhívni a figyelmet. Ha meg már valami veszélyes, akkor legjobb, ha piros. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2021
Szerintem a zöld meg a sárga is csak a nyakukon maradt.
Ma elmentem bevásárolni villogó LED-ből.
- Jónapot kivánok, villogó ledek kérek. Milyen van? - ? - Szinben, méretben, villogási frekvenciában? - ??? - Milyen van? - Piros, 5 mm. - Tipust tud mondani? Piros, 5 mm. - De valami adata csak van? - 150 Ft / darab.
Sorba kell kötni egy sima, nagyobb - 8-10mm-essel.
Így van A rolleremre csináltam indexet. A nagy bonyolultságú elektronika sárga villogó leddel sorbakötve az indexben lévő 3db-3db fehér led (a búra borostyán).
De nekem van többféle villogó ledem, nem mindegyik "jó", van aminek nagy a sötét állapotban az áramfelvétele, ezeknél zavaróan nem alszanak ki a soros ledek. Amúgy láttam 1 tranyós megoldást villogó leddel, ott a villogó leddel sorbakötött ellenálláson eső feszültség vezérelte a tranyó bázisát.
Mivel a fehasználási cél: lézeres macskahökkentőhöz véletlengenerátor, ezért nem jó a javaslat.
Más felhasználásra jó lehet, de ahogyan pipi is mondta, vannak ugye feltételei annak, hogy jól működjön. Na ehhez célszerű, ha van adatlap. |
Bejelentkezés
Hirdetés |