Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia!
A második képhez hasonló volt anno otthon. Ha hazamegyünk karácsonyra a szülőkhöz megnézem, remélem megvan még valahol. Üdv.
Erőre is köszönöm a fáradozásod.
Se bú, se múúú
Valaki más is viheti, ha kéri...
Ehh, egy hónapja nagyon kellett és vettem is egyet... van értéke!
Sziasztok!
Korábbi rövid gumiantennás régi szaladgálós telefont még mindig keresek: Sajnos mindenkinek csak "volt" mert jöttek a modernebbek és kidobták. Remélem azért van még egy-egy kollégának. Ezen felül, ha van valakinek úgynevezett "rezsó" egylapos villanyfőzője a (vasalócsatlakozós típus) szívesen elfogadnám vagy ajánlanék helyettük mást!
Szia,
Egy GP PB19 töltőt tudok felajánlani, ha megfelel. A dobozába nem tudom, hogy elférsz-e, viszont 4 elemet kezel (egészen D-ig), szóval a tető alatt van hely szerintem. Bp. IX. kerület. Tamás
Ha nem kellett neki ingyen sem, én örömmel elfogadnám. Remélem, még az idén érte is tudok menni, bár már csak 3-4 napot dollgozunk.
Köszönöm az akkutöltő felajánlást. Írok egy levelet magánban ahol megbeszéljük az átvétel részleteit.
Ha az segitség, akkor elsétálhatok érte. Itt van a szomszédban.
OK. Ahogy látom, Gafly el is viszi neked
Az jó is lesz, köszönöm! Bár holnap nem, de a jövő héten biztosan megyek arra, akkor megejtjük a fogolycserét (az izzó már itt van a kesztyűtartóban)
Szia,
Nekem van, és szívesen elküldöm, vagy január 11-én felviszem. Előbb nem járok Budapesten. Foxposttal tudom küldeni, más lehetőség sajnos nincs. Ha kéred, írd meg privátban.
Ráér a kapcsoló akár hónapokat is? Van egy működő, ámde fölösleges rádió a nyaralóban, de tavasz előtt nem terveztem lemenni.
Keresek használható állapotú DVD lejátszót idős, kisnyugdíjas rokon számára.
Nem kell semmi "extra fícsör", csak Play/Stop/Next, elég egy AV vagy Scart kimenet, távirányító viszont jó lenne. Egy ezeréves Airis L103E típusú lejátszója van, de már nem olvassa be a lemezeket, a lézer feladta. Ezen (a tv-jén keresztül) szokta hallgatni a CD lemezeit. Jön a karácsony, és nincs más lejátszási lehetősége. Esetleg egy donor is megfelelne, ha legalább a meghajtó jó benne, és kompatibilis. Meg ahogy most végiggondoltam, egy "sima" CD deck is megtenné, a csatlakoztatást megoldom.
Szia!
Van egy DVD játékos, szívesen oda adjuk. Amikor el lett téve akkor még hibátlanul működött. Most nem tudom... Békéscsabán van. Ha érdekel, kérlek keress privát üzenetben.
Szia, köszönöm, az idő rövidsége miatt viszont csak Budapest jön szóba (kiszállítások már bizonytalanok), illetve ami tudottan jó.
Tudok adni egy üzemképes készüléket (most teszteltem, CD, DVD rendben).
Köszönöm előre is. Írok üzenetet.
Keresnék 90x90mm hűtőbordát, 20-25mm közötti magasságban.
A sűrű osztásos kéne a vékony bordás. Nem tenném ezt fel a cserebere topikba is, helyette tudok adni 100x100x30 mm-est, a nagy osztásút.
Rendrakás miatt elfogadnék műanyag (zöldséges, ami lyukacsos és nem zárt mint a tejes/húsos) ládát.
Nem kell vastagitott kivitel, és a 60x40 cm szabvány méret sem akadály, 30x40 is jó. Pest és vonzáskörzete preferált.
Szia!
Én az Alfi áruház mögött szoktam ilyen rekeszeket "kukázni", ha éppen szükségem van rá. Nálunk hetente két alkalommal szokták az eladók kitenni ezeket a számukra fölösleges, de egyébként hibátlan rekeszeket. De láttam már máshol is kirakva, nekem ez van legközelebb. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2021
Zöldséges boltok hátsó kijáratát érdemes figyelni, oda szokták kidobni, kirakni.
Azért lopásra ne biztassunk senkit. Ezek a rekeszek (hogy úgy mondjam) "betétdíjasok", a csererekeszeket rakják ki a hátsó ajtóhoz -azt már táncsak nem lopják el alapon. Avagy ha letesszük a biciklit a hátsó ajtó mellé, az elvihető?
Volt olyan óvoda, ahová hajnalban leraktam a láda tejet, aztán csak kétnaponta vettem fel a ládát (soha nem is láttam azt, aki átvette). A tejesláda attól még nem közpréda, mert nem őrzi senki.
Próbáltam már lejmolni, de azt mondták hogy az nekünk is pénzbe van...
Ugyanakkor láttam már szó szerint szemétbe dobva ugyanolyat...
Gafly, egyáltalán nem ugyanolyan a kettől. Vannak nem betétdíjas rekeszek, ezeket lehet zöldségesnél és áruháznál elvinni, kupacban állnak a hulladéknál. Gyengék, de kíválóan használhatók könnyebb dolgok tárolására.
A fizetősök az M ládák pl M30 rekesz, keress rá. Ezt nem fogják ingyen odaadni. A kettő könnyen megkülönböztethető.
Így van, én is a piacról gyűjtöttem be... Szerintem most is "akciós" mandarin narancs volt bennük...
Itt a Bosnyák téri piacon egy ideje a nem betétdíjas ládákat/dobozokat/rekeszeket egy zárt területen gyűjtik össze, gondolom a rend megőrzése miatt. Onnan nem lehet "csak úgy" elvinni, de ha kérünk, mindig szoktak adni. Szombatonként van hátul kint a nagy piac, ott a szemeteskonténerek mellé vannak letéve az ilyen eldobható göngyölegek, onnan is be lehet gyűjteni.
Igen, ez a jó ötlet. Ahol kérni lehet (és adnak is ), onnan érdemes hozni, úgy tiszta (a lelkiismeret is). Köszönet azért, hogy közreadtad.
Gafly, oda érdemes elszaladni! (Én nem tudok adni) |
Bejelentkezés
Hirdetés |