Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Élőhalott, kirakat = nem ég benne a tűz, nem fűti atommáglya = frigid. Nem sugároz értelmet
![]()
Sziasztok!
Nem tudom hogy mennyire idevaló, de talán valakit érdekelhet. 2021.12.11.-én (szombaton) délelőtt elektronikai - rádióamatőr összejövetel, barátkozás, börze lesz a Debreceni Vasutas Művelődési Házban (VOKE). Belépés ingyenes, minden érdeklődőt várunk szeretettel.Bővebben itt
Na én nem! Súlyosan iszonyodom a tértől.
Igen, menjünk. Alig 9 pénzt kibírunk -érdekesnek ígérkezik. (Nejem lenn fog megvárni. Soha nem jön fel még egy kilátóba sem)
Pedig szép a Bazilika kupolájából a kilátás.
![]()
Kedves Fórumtársak!
Elkezdődött az V. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó szervezése. Az idén, a tervek szerint június 11-én, szombaton tartjuk meg a rendezvényt. A helyszín a szokásos: VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Háza. Hasonlóan színvonalas programokra, kiállítókra számíthatunk, mint az elmúlt években. Jó lesz újra találkozni Veletek!
Szintén szándékozom menni, ahogy megbeszéltük
![]()
Még jó hogy szeretném ha kiállítanád!
ok, elviszem mindenképp, elviszem a fiamét is, azt is megnézheted majd ötlet merítésként
![]() majd beszélünk....mennem kell.
Atyaég! Mekkora elektroncső!!!
![]() Mit tud?
Tuti, hogy szovjet gyártmány.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2022
Jó öreg gmi-2b. Impulzus üzemben 32kV és jó pár Amper, viszont audiofil kapcsolásban is megállja a helyét.
Remélem eljutok. Már most bejelölöm a naptáramban maratás álló lakkfilccel június 11-ét.
Naptárban jelölve többed magammal érkezek.
![]()
Ha a szállás megoldott akkor megyek. Tudjátok hol vagyok.
GMI-2B a típusa, szép nagy elektroncső
![]() ![]() A GI-5B brutálisabb ![]()
Tulajdonképpen jó a felvetés.
![]() Nekem mondjuk nem opció a bivakolás, mert hozni/vinni kell a "pesti kemény mag"-ot, de ha ez nem lenne, elgondolkoznék rajta. Sokan vannak csabaiak, majd jól kideritik a lehetőségeket...
Én mondanam, hogy nálunk lehetne de öcsém olyankor a fő vendég. estleg Imersőst meg tudok kerdezni?
Az asszonyoddal régóta nem tartom a kapcsolatot és ez jól van így. Nem akarok bezavarni.
Lemaradtam valamiről (ha már igy szóba került/hoztad)?
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |