Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Élőhalott, kirakat = nem ég benne a tűz, nem fűti atommáglya = frigid. Nem sugároz értelmet .
Sziasztok!
Nem tudom hogy mennyire idevaló, de talán valakit érdekelhet. 2021.12.11.-én (szombaton) délelőtt elektronikai - rádióamatőr összejövetel, barátkozás, börze lesz a Debreceni Vasutas Művelődési Házban (VOKE). Belépés ingyenes, minden érdeklődőt várunk szeretettel.Bővebben itt
Na én nem! Súlyosan iszonyodom a tértől.
Igen, menjünk. Alig 9 pénzt kibírunk -érdekesnek ígérkezik. (Nejem lenn fog megvárni. Soha nem jön fel még egy kilátóba sem)
Pedig szép a Bazilika kupolájából a kilátás.
Kedves Fórumtársak!
Elkezdődött az V. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó szervezése. Az idén, a tervek szerint június 11-én, szombaton tartjuk meg a rendezvényt. A helyszín a szokásos: VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Háza. Hasonlóan színvonalas programokra, kiállítókra számíthatunk, mint az elmúlt években. Jó lesz újra találkozni Veletek!
Szintén szándékozom menni, ahogy megbeszéltük
Még jó hogy szeretném ha kiállítanád!
ok, elviszem mindenképp, elviszem a fiamét is, azt is megnézheted majd ötlet merítésként
majd beszélünk....mennem kell.
Atyaég! Mekkora elektroncső!!!
Mit tud?
Tuti, hogy szovjet gyártmány.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2022
Jó öreg gmi-2b. Impulzus üzemben 32kV és jó pár Amper, viszont audiofil kapcsolásban is megállja a helyét.
Remélem eljutok. Már most bejelölöm a naptáramban maratás álló lakkfilccel június 11-ét.
Naptárban jelölve többed magammal érkezek.
Ha a szállás megoldott akkor megyek. Tudjátok hol vagyok.
GMI-2B a típusa, szép nagy elektroncső , de nem ez a legnagyobb méretű a gyűjteményemben
A GI-5B brutálisabb
Tulajdonképpen jó a felvetés.
Nekem mondjuk nem opció a bivakolás, mert hozni/vinni kell a "pesti kemény mag"-ot, de ha ez nem lenne, elgondolkoznék rajta. Sokan vannak csabaiak, majd jól kideritik a lehetőségeket...
Én mondanam, hogy nálunk lehetne de öcsém olyankor a fő vendég. estleg Imersőst meg tudok kerdezni?
Az asszonyoddal régóta nem tartom a kapcsolatot és ez jól van így. Nem akarok bezavarni.
Lemaradtam valamiről (ha már igy szóba került/hoztad)?
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |