Fórum témák
» Több friss téma |
Ezzel nekem nincs bajom.
Az indokokat éreztem erőltetettnek (tévesnek), ezért szóltam hozzá.
Kedves Alkotó!
Nem próbálom senkire sem rátolni a sikertelen fizetést. Tényt állapítottam meg, ami egyébként mind a mai napig fennáll (nálam). Minden más oldalról (ebay, stb) probléma nélkül fizetek PayPal-lal, JLCPCB oldalán továbbra sem sikerül. Eljutok odáig, hogy PayPal belépés után rákattintok a fizetés gombra és elkezdődik egy végtelen várakozás a megszokott 1-2 másodperces procedúrával szemben és az utalás nem valósul meg. Egyébként a PayPal alapbeállításban van a napi fizetési limit kivételével, amit régebben megemeltem. Idézet: A sikertelen fizetés után nemhogy a kosárból, de a "My file" tárolóból is eltűnik a teljes projekt. „Ha valamit beteszel a kosárba, az magától nem kerül ki onnan.” A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2022
Én pl. a megszokott (telefonról) UCBrowserrel kb. 4 hónapja nem tudok paypallal fizetni. Előtte ment rendesen. Most át kell másolnom a linket Chrome-ba, ott fizetni, majd minden megy tovább, ahogy kell.
Azért arról se feledkezzünk meg, hogy $21,8 szállítási költség az napi áron 6924,- Ft. Ha ezt hozzáadod az 5373,- Ft-hoz akkor már 12297,- +VÁM +ÁFA + posta kezelési sarc!
Lehet, hogy nálam is ehhez hasonló a probléma? Én Firefox-ot használok. Megpróbálom Chrome-ból.
Nem feledkeztem meg.
Szállitással együtt irtam az árat. A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2022
Sajnos nem tudok tanácsot adni.
Egyetlen részinformáció: én is a "tűzrókát" használom, és nekem működik a PayPal fizetés (legutóbb néhány napja JLCPCB-nél). Erre alapoztam azt a feltételezést, hogy nem a panelgyártónál van a hiba.
Szia!
"tűzróka" volt a ludas! Chrom-ból simán fizettem paypal-al.
Hello.
A nyákjaim Németországból érkeztek, JLCPCB-től rendeltem. Van ott is egy gyáruk? Vagy csak központ, ahonnan továbbküldik a nyákokat? A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2022
Ott lépett be az EU-ba, azért látod a cimkén.
Nem tudom. Ez a cég küldte, Németországi székhellye: JLCPCB GmbH. Bővebben: Link Cím is stimmelt a borítékon.
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2022
Mennyi idő alatt ért ide?
Feltehetően egy központ, ahova több nyák érkezik nagyobb dobozban, és onnan küldik tovább. Én nemrég gyártattam náluk, és mivel sürgős volt, dhl-el szállíttattam. Az Shenzhenből jött.
Igen van valami iroda valóban.
Gyártás kinában van az szinte 100%
Szokásos idő alatt. Valószínű, hogy akkor csak mint közvetítő van jelen a Németországi cím.
Ez nem tudom hogy jött ki. A múltkor rendeltem 2x5 db, 100x100-as nyákot tőlük, DHL-el, 24 dollár volt minden költséggel (szállítás, áfa, sarcok) együtt (~7500 Ft) és elég gyorsan ide is ért.
Azon kivül amit a vásárláskor fizettél, kellett még fizetned ?
Az én rendelésem ilyen módon érkezik.
Idézet: „1. Your order will deliver to our EU distribution center (2-4 days) first, then forwarded to your address with a new DHL tracking number. 2. If your parcel is held in customs, JLCPCB will clear your parcel soon through customs, you don't need to do that yourself.”
Így viszont tényleg el tudják intézni a vámot! Na ez már szolgáltatás!
Nekem is így jön már régóta. Még sosem kellett fizetnem a postának semmit.
Az enyém így áll most:
A nyákfutáros cucc pedig ma érkezik meg.
Ez pedig a számla, úgyhogy a 2x5db EuroPacket + DHL -el $22,43, vagyis nagyjából 7.200,-Ft-ból lesz itt. Így már OK. (azt hiszem)
A NextPCB-t próbáltátok már?
Elvileg van náluk egy 100$-os új felhasználó kupon. Ez különösen 100x100-nál nagyobb panelek esetén jöhet jól.
Erről beszéltünk egy ideje
Bocsi. Lemaradtam, mint a borravaló! Én még a JLCPCB-nél tartottam.
Lehet már csak te tudod miről beszélsz.
Na várjunk! A JLCPCB az egy szogáltató, a NextPCB pedig egy másik. Azt szerettem volna tudni, hogy a NextPCB-vel volt-e már valakinek tapasztalata és azt meg is osztaná-e velem. Méghozzá a 48 oldal végignézése nélkül teszem ezt.
Megérkezett a Nyákexpressz szállítmányom. Íme az egyik panel. Aktidamp Mk IV. RIAA
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2022
Mit kell látni rajta ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |