Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Riasztószerelés tapasztalatok, ötletek (kizárólag haladóknak)
Témaindító: Syn7h37ic, idő: Márc 15, 2010
Szia.A duplázó zónáknál 2,2k, az EOL 1k, az 1-4 zónáknál 1k.
Szia! Ezt most nem értem! Az 1K érzékelőknél legyen az 1K 1K eol a többinél meg csak a 2.2K legyen! Esetleg rajzold le vagy küld el a programozást és megírva jól vissza küldöm. Ha az segít
Szia! Megtaláltam a hibát, az EOL nem volt bekapcsolva a 706 címen. Köszi a segítséget!
Szia! Eol-al kezdtem örömmel máskor is
Sziasztok,
Elképzelhető, hogy nagyon régi sw-ü SP7000-nél nem működik a kulcskapcsolós élesítés/hatástalanítás? Hiába nyitom/zárom a zónát, semmit nem csinál. Zóna definíció: 25 Partíció: 1 Zóna opciók: 4 5 7 Ugyanezzel a beállítással egy SP4000 tökéletesen működik. Köszi!
Nem minden integrált alaplapi zónánál???
A telepítői útmutató pedig azt írja. Én a 16-os zónát akartam használni, mert 1-12-ig foglaltak.
Átkötöttem az 1-es majd a 8-as zónára, de egyiken sem működik.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2021
Az esetleg lehetséges, hogy az EOL kavar be ami alapból be van kapcsolva de a kulcskapcsoló gyakorlatilag csak rövidrezár?
Ahogy gondoltam, az EOL volt a ludas. EOL ellenállások használatával minden integrált zónán működik a kulcskapcsoló.
Sziasztok!
Elakadtunk egy SP4000-es központ telepítésénél, remélem van ötletetek mi lehet a hiba... A központ duplázott zónákkal megy, ami rendben is van. Két kezelő van hozzá, egy K10-es led és egy K32+ LCD. Kompatibilitási táblázat alapján összevalóak. DE! A K32+ kezelő zónáját nem tudjuk aktiválni. BabyWare-en keresztül megkapja a zónabeállításokat, elküldi a program, de nem működik és visszaolvasásnál már nem használtként szerepel. Próbáltuk a kezelőn is beprogramozni, de ott sem marad meg. A k10-esé működik ahogy kell. Ami gyanús, hogy a BabyWare-ben hiába választjuk ki, hogy kezelő zóna, nem látszik, hogy honnan kapja a jelet (BUS azonosító). Maga a kezelő működik rendben. Akinek van ötlete kérem ne tartsa magában! Előre is köszi!
Tisztelt Fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni Paradox EVO192 egyik kezelője tönkrement. Vettem újat, kicseréltem, de a régi kezelőt továbbra is keresi a rendszer. A fa struktúrában kérdőjellel szerepel. Az új kezelő a lista aljára került. A központ firmware-e régi, 2.2 verzió, az InField megkeresi a Paradox honlapon az aktuális verziót, letölti, de nem engedi telepíteni, mert nem kompatibilis a központtal. Próbálta 2.6 verzióval, de ugyanaz a tapasztalat. Kérem, ha valaki tud segítsen. Köszönöm. Kj
Szia!
4006 opció, modul keresés. Végignéz mindent, ha nem találja valamelyik modult, akkor kitörli. Üdv: zsolt
Sziasztok ! Vásároltunk egy nyaralót CA-10 KLED riasztórendszerrel szerelve. Szeretnék SIM kártyát betenni a központba, hogy betrörés, de elsősorban 230-as hiba esetén SMS értesítést küldjön egy megadott telefonszámra.Tanulmányoztam már a programozási listát. Ha jól értelmeztem FS 87 nél kell a telefonszámot megadni, de a megadás módjában nem vagyok biztos. (mikor melyik led világít - villog a 12 közül)Ebben kérném a segítségeteket. (akár priviben is)
Sziasztok!
Van egy DSC 1864-es központom használok hozzá egy mobisec diamond komunikátort mert ez tudja a contact ID kezelni. Eddig csak a riasztás zónánkénti azonosításához és a riasztó ki-be kapcsolásához használtam de most már szeretném kihasználni az AC hiány jelzését stb. Beállítottam a 377-es szekció AC komunikáció hiba késleltetést 001. 382 szekció 6-ost kikapcsolva hagytam. 350 szekció 03-ra A komunikátorban a CID 301 AC hiba beírva de nem küldi el holott felette lévő sorban be van írva a CID 130 Betörés, amit riasztás esetén el is küld a zónaszámmal együtt. Mit kell még beállítani a központban, hogy működjön? Köszönöm előre is!
Jó napot az Uraknak!
Édeklödnék, hogy a: Paradox EVOHD, Kommunikátor IP 150, TM70W kezelővel mindig szuperul müködik SWAN szerveren keresztül. De a Paradox Soros-Port kábellal még nem sikerült kommunikálni a panellal. Hiba: Kommunikációra vár. A PC és Termék led ég. Kommunikáció nulla. A kezelön esetleg engedélyezni kellene? Üdv. T.
Sziasztok ! Paradox EVO központra viszonylag sok füstérzékelőt kellene feltennem és az lenne a kérdésem , hogy a PGM1 kimenetét 2 vezetékes füstérzékelőre programozva elbír vajon 4 db füstérzékelőt ? illetve van egy másik helyem ahol a villanyszerelő a füstérzékelők kábeleit nem láncba fűzte hanem egyenként a központba vitte mint a mozgás érzékelőket és ezért itt 4 vezetékes füstjelzőt szeretnék használni zóna bővítő modulba kötve. A kérdésem csupán annyi , hogy megvan-e szabva , hogy mennyi a maximálisan használható tűzjelző zóna szám a bővítő modulon vagy felprogramozhatom az összeset is akár annak ?
Másik kérdésem , hogy járt-e már valaki úgy , mely szerint az EVO HD -n nem lehetett beüzemelni az ATZ zónaduplázás funkciót.A legújabb BabyWare t használtam 5.4.26 valamint a panelen is a legújabb FW 7.52.001 fut.Látszólag mindent beállít a BabyWare de mégsem működnek a felső zónák.Lehetséges , hogy nem jól "kommunikál" a pc s program a panellal és csak látszólag állítja át a program helyeket? vagy csak én bénáztam el valamit ? (tudom , hogy néha a paradox csapata is tud nagyokat alkotni software szinten.. .......) Tüzetesen nem néztem át a kezelőről de első blikkre ott is azt mutatja , hogy be van kapcsolva a duplázás engedélyezve vannak a felső zónák és hozzá vannak rendelve az alsó zóna megfelelő bemeneteihez. Viszonylag sok SP központot raktam már fel de EVO ban kezdő vagyok......Paradox szaki segítségét kérném.....
Sziasztok! Az eddig bevált Pyronix KX10DP helyett kellene egy másik kisállat biztos PIR, amit ajánlanátok. A Pyronixet nem nagyon lehet mostanában beszerezni.
Fontos lenne, hogy modern, gyors típus legyen, mert nemcsak riasztásra, hanem jelenlét érzékelésre is szoktuk ezeket használni (smarthome környezetben). Ezeket néztem még: Paradox NV5 Crow Swan Quad Bosch ISC-BPR2-WP12 A Bosch jó márkának számít, biztonságtechnikában is jó? Köszi, András
Sziasztok!
Paradox EVO192 + Satel SPL2010 sziréna bekötés előtt állok, még nem fogtam hozzá. (A szirénában nincs akku, van SO+- és SA+- és TAMPER bemenete. Utóbbi bekötése egyértelmű. Az "SO" a led-es villanó, az "SA" a hangszóró bemenete.) Jól gondolom, hogy semmi más dolgom nincs, mint a központ Bell(+) kimenetét az SO és SA (+) bemenetekre, a Bell(-) kimenetét az SO és SA(-) bemenetekre kötnöm? (Illetve ha recseg-ropog, akkor egy-egy 1kOhm ellenállást a sziréna SA és SO+- bemenetei közé?) Köszi szépen!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet SP központot kulcsos kapcsolóval élesíteni és hatástalanítani. Köszönöm a segítségeket.
Insite Gold használatával kapcsolatban csak nekem van problémám? Egyszerűen nincs push értesítés, üzenet, semmi. Még riasztáskor sem küld semmit
Szarakodik a swan, állítólag javítva van nálam és ügyfeleimnél helyreállt. Viszont van jó pár panaszos még. Ezt meg loptam de beillesztem ez a legutóbbi infó. (Kedves Kollégák!
A SWAN szerver problémát az okozta, hogy Észak Amerikában egy külső szolgáltatói probléma kapcsán a SWAN adatbázis elérhetősége sérült. A Paradox szerver csapata folyamatosan dolgozik a probléma elhárításán. Tegnapra ígérték a befejezést, de 100 %-ban nem sikerült végezniük. A tapasztalataink alapján a helyszínek 70-80 %-a már helyreállt és folyamatosan állnak vissza az elérések. Bízom benne, hogy a mai nap végére teljes mértékben helyreállnak a kapcsolatok. A problémáért elnézést kérünk, a Paradox mindent megtesz a megoldásért. Mindenkinek köszönjük a megértését és a türelmét!)
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. PCS250G-t telepítek Paradox EVO HD központhoz. A modul csatlakozás ok, a ledek világítanak. GPRS ip címet kap. Lekérdező SMS -ekre válaszol. Konzolon SMS értesítési telefonszám és riasztási paraméterek beállítva.
Mégis, a konzolon nem regisztrált GSM modul hibaüzenetet ad, nem küld SMS -t sem eseményre sem riasztásra és a riasztási SMS -re sem reagál. Modul scan futtatva, hiba maradt. Szerinetetek, mi lehet a gond? Köszönöm, ha segítetek.
"Elakadtunk egy SP4000-es központ telepítésénél, remélem van ötletetek mi lehet a hiba...
A központ duplázott zónákkal megy, ami rendben is van. Két kezelő van hozzá, egy K10-es led és egy K32+ " Mi is így jártunk a riaszto.info szerelője elküldte. Ezt kell még elvégezni és utána kell a zóna definíciót és a partíció hozzárendelést megcsinálni.
Szia! Nem értem mit szeretnél meg oldani? Szívesen segítek csak a kérdést nem értem!
Idézet: „Szívesen segítek csak a kérdést nem értem!” Nem is volt kérdés!! Nemhogy kérdőjelet, de még kérdőmondat szerkezetet sem találtam!
Ohh igaz! Bocs ha elnéztem és bocs a jóindulatért!
Jó reggelt!
Rádiós modul jelét(868 MHz) téglafal,vagy vályogfal csillapítja jobban? Van erről valakinek információja, tapasztalata?
Idézet: „(kizárólag haladóknak)” Haladó ilyet nem kérdez, ha mégis, akkor leírja, hogy 12,5 cm-es porszáraz válaszfal kontra 55 cm vastag csuromvizes vályogfal...persze akkor könnyű lenne válaszolni! |
Bejelentkezés
Hirdetés |