Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Na, ezt hamarabb is megnézhettem volna.
Szóval jelenlegi állás szerint a maszk kötelető, egyéb előírásról nem tudok. VOKE Debrecen
Reméljük így is marad március végéig.
Egerhet2020 tervbe van már?
Maga a helyszin szerintem jó volt, ha nem toljuk túl, akkor csak időpont kijelölés/bevésés naptárba. Zsanettel egyeztetni kell, ne akkor menjen szabadságra.
Írtam Istvánnak meglátjuk, mástnem keresünk neki helyet és leszervezzük.
Nekem a hely teljesen korrekt volt, meg szerintem sokat nem kellett utánunk takaritani.
Igen és a szabvány összejövetelt jelölő kondérnak is megvolt a helye.
- Meg a szakácsot sem csapjuk el,
- Meg tudjuk mire készüljünk (és mit vigyünk), - Meg hová kell menni.
"Gyere, gyere ki a hegyoldalba" (vagy völgybe)! Az nekem tágasabb volt.
Én egy egri és egy csabai találkozónak is nagyon örülnék ebben az évben.
Állítólag nyárra már normalizálódik a helyzet. De persze addig még sok minden lehet.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2022
Az Egrit úgyis megtartjuk ha Pisti nem is szervezné le akkor megoldjuk, de valószínűleg lefogja.
Ha csak rajtam múlik, meg lesz rendezve. Már csak az időpontot kellene kijelölni.
Május 21.-22. kivételével nekem bármelyik hétvége megfelel.
Most csajozni mentek vagy elektro találkozóra?
Úgy nyáridőre, -mikor más stabilizálódik az időjárás (Medárd-függő)-, kellene szervezni. Egyelőre kijelölhető mondjuk két időpont, aztán kiderül, hogy kinek, melyik a jobb (és milyen idő várható).
Figyelembe véve pl. (ha lesz) a BURABU időpontját.
Te nem volt ott, nem láttad amit mink. A tömör gyönyört.
Én ez alapján készülök:
- Június 11 Békéscsaba - Június 25...26 BURABU Van akinek meg ez szempont: - Június 4...5 Pünkösd - Május meg nem nyár... Akkor marad már csak a Július, Augusztus...
Ismerem, már voltunk ott csak nem volt publikus.
És vannak még találkozók, ami miatt tologattuk Csabát is.
Most szóljon mi nem jó, vagy hallgasson örökre. Paprikás krumpli megfelel megint?
Most valami olyat kellene főzni ami kevésbé munka igényes,
jégkocka? Este csak be kell rakni a formába vizet másnapra kész
Pácba áztatott hús kocka sütve mint a gyros. Nálam most "ázik" a szárnyas szerecsendió, majoranna, gyömbér és bors keverékbe.
Valami pörkölt (azt nagyon elő lehet készíteni), kenyérrel. (savanyúval) A főzési (sütési) idő mindig hozzájön.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2022
Majdnem mindig azt csináltok. Javíts ki ha nem. Régebben felvetettem a hurka kolbász Laci konyha ötletét. Lehet kicsit falusias a hangulat.
Idézet: „Most valami olyat kellene főzni ami kevésbé munka igényes,” Akkor most vagy: - Rendelünk pizzát, - Odacövekeljük Granpát 150 cm vezetőláncon a bogrács mellé, hogy ne kolbászoljon el megint dumálni főzés helyett. Egyébként jó lett, az a pici odaégett iz pedig különösen jót tett a harmóniának.
Jó az ötlet, de nyáridőben rizikós a hurka. Meg egyéni ízlés függő is. A tárcsán sütés kevesebb munka, időben ugyanannyi. Tőlem lehet.
Vajas kifli, tejes kávé. Aki a szakács az nagyon le van terhelve, ráadásul ha a bogrács alján keletkezik egy kis nemes pörzsanyag ( leég) azért ő a felelős.
Odaégett?
Én észre se vettem pedig a felmenők szakácsok... Amit idén is javaslok legyen egy "kiállítás" elkészített kütyükkel, ez legyen erősítő , táp vagy bármi amit úgy ítélünk meg hogy érdemes lehet megmutatni nagyobb közönség előtt is. Készül nekem is most egy erősítő monoblokk, kifejezetten kiállítási célzattal. |
Bejelentkezés
Hirdetés |