Fórum témák
» Több friss téma |
A molyon utána tudsz nézni, hogy mit szeretnél itt kérni.
Sikerült selejtezésből szereznem pár gyöngyszemet:
● Szűcs Pál ‒ VIDEO kézikönyv ‒ 1985 ● Csabai Dániel ‒ Magnósok évkönyve ‒ 1986 ● Liener György ‒ Autótípusok ‒ 1969 ● Műszaki könyvkiadó ‒ Számítástechnikai kislexikon ‒ 1973 És ez még csak az első adag!
Ó. Bár nem igazán elektronika, de ha már közzétetted: a Liener könyvre vagyok igazán irigy.
(Én a '71-eset örököltem meg) A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2022
A helyi egyetemi könyvtárban most selejteznek, nevelőapám (ott dolgozik a könyvtárban) által jutnak hozzám ezek a gyöngyszemek.
Tudnék én szívesen egy ilyen selejtezésben résztvenni...
(Tegnap pont Keszthelyen végeztem. Nem, mintha lenne keresnivalóm egy könyvtári selejtezésen, de így mégjobban fájlalom, hogy ott voltam -mégha nem is lehettem ott) A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2022
Csak az ott dolgozók osztják szét egymás között, ami le lett selejtezve, hogy ne kerüljön kidobásra.
Második selejtezésből származó adag!
● Csabai Dániel ‒ Magnósok évkönyve: ‒ 1985 ‒ 1984 ‒ 1982 ‒ 1983
Szia! Ha van valami 8051-ről és neked nem kell, érdekelne.
Idézet: „Nem, mintha lenne keresnivalóm...” Pedig, én is vettem már néhány könyvet 50 Ft-ért kiselejtezéskor.
Sziasztok! Ha valakinek van ilyen, vagy hasonló és eladná/cserélné, írjon, legyen szíves.
Ami még lemaradt:
● Zoltán Halász ‒ Ungarn landschaft und menschen ‒ 1957 (magyar fotóalbum németül) ● Zoltán László ‒ Társasházak ‒ 1969
"8051-ről"?
Szia!
Nekem megvan, de szerintem (ha nem gyűjteménybe kell, hanem tanuláshoz), GAMF-os jegyzet is ugyan ilyen jó. (ha nem jobb; tömörebb).
Szia, köszönöm! Tanuláshoz kellene, de, ha van jegyzet, annak is örülnék. Itt a fórumon találtam valami 8051 anyagot pdf-ben. Nem sürgős, mert nem értek hozzá, de nincs is sok időm, csak szeretnék panelt rajzolni hozzá.
Szia Lóri,
ezt tedd el, a jövőre nézve: 80C515/535 dataseet és mivel a 80C535 csak külső progam memóriával használható (mivel belső nincsen neki), ezért itt egy példa ahonnan lehet ihletet lopni (csak húzni kell belőle), a külső EPROM illesztéséhez (és egyebek): 80C535 external ROM A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2022
Ezzel tudok még segíteni .
Sziasztok!
Keresem A. J. Bouwens: Digitális műszerek és mérések című könyvét. Volt itt az apróban, de lemaradtam róla. Ha digitális formában van, úgy is érdekel.
Valamelyik rádiótechnika évkönyvben volt, egyik évben 8048 a következőben a 8051. mindkettő olyan 10-15 oldal, de nagyon részletes. Egyetlen dolog nincs bennük, assembly rutin példák. A hardvert viszont nagyon jól leírja. Holnap előkeresem, lehet még megvan.
Sziasztok!
Eladnám,elcserélném *** A fórum teljes felületén tilos mindennemű adás-vétel! Erre való az Apróhirdetési rovat. A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2022
Moderátor által szerkesztve
1990 évi mcs 8048 1992 évi mcs 8051 Az a szerző ( Madarász László) aki a GANF-on is tanította a mikroprocesszorokat.
Annyira tömör és jó, hogy ezekre alapozva építettem órát szinte nulláról indulva, talán csak a házilagos eprom égetéshez kellett még dokut keresni.....Befényképezgethetném, de szerintem neten sok helyen fent van kompletten.
El tudom küldeni, egy emailcím birtokában, ha nincs meg neki.
Sziasztok!
Valakinek meglenne Stefan Sękowski Kísérletezzünk otthon című könyve? A tartalom jegyzéket szeretném megnézni. Ha jól tudom, van szó az elektromosan készíthető rétegekről fémre. De nem vagyok benne biztos. |
Bejelentkezés
Hirdetés |