Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már vége... Szegény srácnak is
![]() ![]()
Szerintem csak simán "Enyém az internet, oda írok azt amit akarok" VAGY "Kerekes kút kékes kút nem ittam sookat
![]() ![]() ![]()
Néha kell egy ilyen topik is mert feldobja az embereket. Mindenki milyen gyorsan írt. Annyit láttam h kattintok h szeretnék írni írtam egy sort és vagy 3 üzenet volt már ennyi idő alatt.
Hogy mennyi 3+3!
![]() Amugy szerintem tudta hogy mi lesz a sorsa.. szóval szerintem "csak" szórakozott. Hogy beindult már az OFF topic ![]()
szerintem amit el is ért!
![]()
Vagy nem akart többé felhasználó lenni és kitiltatta magát.
Lehet, de nem érdemes itt hülyeséget csinálni, na meg szétbarmolni az oldalt, tessék okulni a történetből! Mert az oldal, nem JÁTSZÓTÉR! :yes:
Nyílt egy téma pont néven és annyi volt a kérdés hogy: 3+3 mennyi? Majd a kérdező válaszolt rá hogy 6 és adott magának 50 pontot.
Lehet ki akarta próbálni hogy is működik ez a pontozós rendszer.
![]()
Lehetséges, vagy lehet mindkettő érdekelte. Most jutott eszembe, hogy írtál a mobilos témába. majd holnap megcsináljuk, hogy jó legyen a teló.
![]()
Ok. Köszi. Sikerült letöltenem a fájlokat, próbáltam az xs++ al megcsinálni, magyar is lett de újraindítás után ismét angol.
Akkor most már leírhatod a fájloknak a neveit. Úgy is off-ban vagyunk.
![]()
Igen off-ba ezért nem kellene onnolni.
![]()
W300i_R9A036_FS_ CENT_EUROPE_RED49.mbn
W300i_R9A036_MAIN_GENERIC_JE_RED49.mbn
Ez eddig így jó. Viszont a customot hogy raktad fel?Az nem mindegy.
Elsőre: két fájl majd aksi ki-be utánna custom= :no:
Másodjára: két fájl és custom= :no:
A customot a listából választottad ki, vagy a custom fájlait raktad fel a telóra? Mivel a kiválasztással nem tudsz sehogy magyar nyelvet felrakni, mert nincs cent_europe a választható customok között.
na egy kis leírás hogy csináld, és tuti lesz magyar nyelv rendesen.
1, XS-t megnyitod 2, Csatlakozol a telóval 3, Alul kiválasztod az FSX funkciót 4, Start FSx gombra katt, majd megvárod míg beolvassa a fájlrendszert 5, Kikeresed a tpa/preset/custom mappát 6, Amit mellékelek fájlt kicsomagolod és a kicsimagolt fájlokat kijelölöd, majd a jobboldali ablakba belehúzod 6, majd egy kicsit gondolkodik a program felrakja a fájlokat, majd a shutdown FSX gombra kattintasz 7, Ezután amikor kiírja, hogy lehúzhatod a telót, akkor lehúzod, bekapcsolod és nyomsz egy master resetet 8, A végén örülsz, hogy magyar a telefonod. ![]()
:worship: Köszönöm szépen. Úgy csináltam és jó lett. Így már kártyafüggetlen is?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |