Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   13 / 443
(#) Ant válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 24, 2006 /

igen!!!!!!!!,Kössz
(#) isamisa válasza Ant hozzászólására (») Ápr 25, 2006 /

Helló.
Nahát nem tudom, hogy volt-e már róla szó, lehet csak én nem olvastam... Nem tudtam megnyitni az elkészített nyákot amit a fórumba volt szíves belinkelni erobi82 ( a forrasztópáka höfokszabályzólyát)

Aztán ma átmásoltam az EAGLE mappájába a filet és iggy már ment.
Isa
(#) Gigant válasza (») Ápr 25, 2006 /

ÜDV!

AZ EAGLE-t honnan lehet letölteni?
(#) MaSTeRFoXX válasza Gigant hozzászólására (») Ápr 25, 2006 /

Üdv!

Le lehet tölteni például a gyártó honlapjáról, CadSoft, de egyes régebbi verzióihoz kiegészítő programocskákat lehet találni az ismert ilyen témájú honlapokon...

Ha kedved és időd is van, benézhetsz a honlapomra is, aminek a címe a profilomban található!
(#) Frankye válasza isamisa hozzászólására (») Ápr 25, 2006 /

Ha elindítd a sast, akkor bead egy "Controll panel" nevű ablakot. Ebben készítesz egy új projectet (ez a gyakorlatban egy új mappa a vinyón), és ebe beleteszed a board file-t, onnan simán nyitja. (Legalábbis nekem.)
(#) Frankye válasza (») Ápr 26, 2006 /

Vagy kukkants el a honlapomra, ott találhatsz egy ilyen aranyos kis Eagle kiegészítőt... :yes:
(#) elektrocad válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 30, 2006 /

Ha már valaki törölt néhány hozzászólást, a törvénytelen dolgokat "crack reklámozása" is törölni kellett volna. U.i. az offolás nem törvénybe ütköző, de a szoftverkalózkodás igen.
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 30, 2006 /

Idézet:
„az offolás nem törvénybe ütköző, de a szoftverkalózkodás igen.”
:yes: :yes:
Ezért van a PRIVI
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 30, 2006 /

Nos, akkor talán ezzel le is zárhatjuk a kérdést.
(#) Bob_bá hozzászólása Máj 8, 2006 /

A protelnek a fenti verziójú nyák tervezőjét és a hozzá tartozó kapcsolási rajzoló változatát keresem! A neten nem találtam meg sehol sem! A régebbi 1.5 verzióját használom, de van benne pár hiba, amit kijavítottak a későbbi verzióba! A legújabb verziók szolgáltatás halmazára pedig nincs szükségem, ez egyszerűen, jól használható verzió! Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
(#) zaik válasza Bob_bá hozzászólására (») Máj 8, 2006 /

Üdv,
javaslom, torrent oldalakon nézz szét, én csak valami Protel 99 Se dolgot láttam, de nem tudom az e, nem nagyon ismerem a progit. A verziószámot meg nem látom, amire gondolsz, mert az lemaradt.

modi: a verzijószám lemaradt. () -ben beírhattad vna. köszi.
(#) elektrocad válasza Bob_bá hozzászólására (») Máj 8, 2006 /

Csak megkérdezem: Proteles fórum nincs?
(#) zaik válasza elektrocad hozzászólására (») Máj 8, 2006 /

de csak kettő van. egyébként ott tuti van feltöltött Protel, emlékszem, innen szedtem én is, csak sosem használtam. Kereső, kereső, kereső. :yes:
(#) nyulbul válasza zaik hozzászólására (») Máj 8, 2006 /

Idézet:
„Kereső, kereső, kereső.”
mondod TE.
Bob bácsi szerint tevező tervező U.Az
(#) nyulbul válasza elektrocad hozzászólására (») Máj 8, 2006 /

Talán mentségére legyen de mintha ez "áthelyezett" kérdés lenne. Ott a kis nyíl Bob bácsi mögött
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Máj 8, 2006 /

Nos, akkor visszatérhetünk a témához? Nevezetesen a piros sashoz?
(#) Higgins válasza Frankye hozzászólására (») Máj 11, 2006 /

Gondoltam felesleges új témát kezdeni, mivel csak egy hírt szeretnék közölni! Az EAGLE magyar nyelvű leírása megtalálható az avr.tavir.hu oldalon, vagy a következő linken, ITT Sokan keresték már eddig is, most íme, elérhető bárki számára!

Jó tervezgetést a Sassal!

Üdv:Higgins
(#) Frankye válasza Higgins hozzászólására (») Máj 11, 2006 /

Hálás köszönet!!!!!

Azt hiszem, most sokunknak szereztél kellemes perceket!
(#) skynetpro válasza Frankye hozzászólására (») Máj 21, 2006 /

Hello! Az lenne a kérdésem, hogy az eagle-ben hogy tudom a beültetési rajzon egy alkatrészt a másik oldalra helyezni (smd) mert ha rákattintok hogy setup -> layer -> bottom aztán ráklikkolok, akkor nem rakja át a másik oldalra.
köszi
(#) eSDi válasza skynetpro hozzászólására (») Máj 21, 2006 /

Van egy olyan hogy mirror az eszköztáron. Ha jól emlékszem akkor a Move alatt van.....
(#) erobi82 válasza Slope hozzászólására (») Máj 24, 2006 /

HELP!!!
A board-ban rajzolok és valahogy eltüntettem az ADD/ POT-ból az LI10-es potmétert
Magyrul nem tudom előszedni pedig 2perce megvolt.szerintem kitöröltem a könyvtárat.
Hogyan tudom visszavarázsolni????
(#) zaik válasza erobi82 hozzászólására (») Máj 24, 2006 /

Drop-ot nyomtál véletlenül? Nem vagyok teljesen biztos, de asszem egy újraindításnál nekem visszateszi az eldobott alkatrészeket. Legfeljeebb a Control Panel-nél új projectbe teszed a már elkészült dolgokat, így ott már megint mutatja az összes alkatrészt újra. De ha a libraryból sikerült eltávolítani.. akkor az ciki, de nem menthetetlen.. próbálkozni kell.
(#) Frankye válasza erobi82 hozzászólására (») Máj 25, 2006 /

Ha megmondod, melyik lib.-ban volt, átküldöm mélben.
(#) erobi82 válasza zaik hozzászólására (») Máj 25, 2006 /

OK Visszatért!!!
Jót tett neki az újraindítás!!!!!!!!!
Köszi a segítséget!!!
(#) Peti_85 válasza erobi82 hozzászólására (») Máj 25, 2006 /

Hali!!!

Lehethogy volt már róla szó, de nem tudtam átböngészni az egész fórumot...
Tudnátok linket, ahonnan le tudom tölteni az Eagle-t
Köszi!
(#) Frankye válasza Peti_85 hozzászólására (») Máj 25, 2006 /

Igen.
Honlapom

Kicsit ugyan kattintgatni kell, de az életben semmit sem adnak ingyen. :no: Na jó, 1-2 dolgot igen... :yes:

Kicsit keresgélned kell, de ott van!
(#) elektrocad válasza Peti_85 hozzászólására (») Máj 25, 2006 1 /

A legújabb verzió letöltési címe:
[link=ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/4.16r1]ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/4.16r1[/link]
(#) skynetpro válasza elektrocad hozzászólására (») Máj 27, 2006 /

Hello!
Légyszíves segítsetek abban, hogy hogyan lehet az eagle-ből másik gépre átvinni a kész nyákrajzot úgy, hogy megmaradjon az aránya.
Ui. a gépemen lévő nyomtató nem túl jó minőségű, ahol pedig lézernyomtató van, ott nincs a gépen operációs rendszer (gyk. windows van rajta) ezért a postscript kilőve.
ha képként mentem nem jó az arány. mit lehet ilyenkor csinálni?
(#) MaSTeRFoXX válasza skynetpro hozzászólására (») Máj 27, 2006 /

Öszíntén megmondva, a legegyszerűbb ha ott is felrakod az eagle-t , vagy mondjuk pendrive-ra telepíted. És onnan indítod el.
(#) eSDi válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Máj 28, 2006 /

Ha van fent Office. Akkor szokot felrakni olyat hogy office document imeg writer. Azzal nyomtass A4-es méretbe. Ez létrehoz egy MDI fájt és azt ki tudod nyomtatni a másik gépen. feltéve ha azon is fent van az office.
Következő: »»   13 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem